Veletrh Brno 2012
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Veletrh Brno 2012
Ahoj chystáte se někdo na veletrh pro dítě do Brna? Měl by se konat příští týden od čtvrtka do neděle. Nevíte co všechno tam letos bude? Chtěla jsem okouknout kočárky značky Quinny ale prý tam letos nemají být. Nevíte to někdo s jistotou jestli tam opravdu nebudou??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
My byly v loni a chystáme se i letos na kolo.Na www.bvv.cz je seznam vystavovatelů-zkus se podívat.V loni jsme nic nekoupily-mě se tam zdály samé luxusní,značkové a předražené věci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teda koukla jsem na seznam vystav.firem a asi to vzdám,chystala jsem se tam a ty značky kočárků co jsem si chtěla okouknout tam stejně nebudou,takže budu muset oběhnout pár obchodů a něco vybrat tam,naštěstí jsem z Brna tak kouknu do nově otevřené prodejny BabyDirekt v Modřicích,ale kdo shání celou výbavu tak si tam možná něco vybere,aspoň pro inspiraci, stejně to pak hodně znás koupí na netu
(lepší ceny než v kamených obchodech)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky uvažujem o tom,že se tam podíváme. Nikdy jsem tam na tomhle veletrhu ale nebyla. O kočárek ale zájem nemáme. Dá se tam pořídit i něco jiného pro mimčo (hračky, knížky, lehátka,…apod.) za lepší ceny nebo se vyloženě vystavuje a můžu jen okukovat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě se tam v loni líbila postýlka s kompletní výbavou mantinel,povlečení atd…-né že bych ji potřebovala.Ptala jsem se kolik stojí a chlap prý je levná a že 30000 kč
.Tak nevím jestli byla levná hleděl na mě když jsem mu řekla že je to moc. ![]()
Já tam jedu se podívat,malý už je větší dá se tam na spoustě věcí pohrát-skluzavky…(alespoň v loni to tak bylo-tak uvidíme co letos) malém se to líbilo.Tak to máme jako výlet-stejně ještě není turistická sezona
![]()
Jinak mě to přijde o drahých značkách spíš na podívaní.
Hodně kočárků,sedaček…,knížky a hračky pár-moc toho tam vloni nebylo.
Líbil se nám i ten modelář u toho-tak pro větší děti a tatínky-atua i za 20000kč… ![]()
Na jejich stránkách je fotogalerie z loňska-mrkni tam něco z toho uvidíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no, my jelikož to máme blízko, tak se asi mrknout půjdeme, ale z loňského veletrhu mám takový rozpačitý dojem. Bylo tam na prodej hodně postýlek a povlečení, všechno Polsko, ale jako že dobré. Chtěli jsme koupit lehátko, ale samozřejmě jsme ho taky chtěli vidět v akci (vibrace, houpání apod.) a ženská u stánku nás odbyla, že nemá baterky
, takže jsme to nechali plavat. Letos na veletrhu nevystavuje Libfin, což je dovozce Mutsy, Quinny, Maxi-Cosi, BBC.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
takze ani maxi cosi autosedacky tam nebudou? Tak to je skoda, váhám jestli jet nebo ne. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nejedete tam někdo ve čtvrtek?? Kdybychom jeli tak asi v pátek, a rada bych věděla dopředu jestli to stojí za to tam jet nebo ne. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
neli23 píše:
nejedete tam někdo ve čtvrtek?? Kdybychom jeli tak asi v pátek, a rada bych věděla dopředu jestli to stojí za to tam jet nebo ne.
ve čtvrtek je to tuším jen pro odbornou veřejnost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A nejedete tam nekdo ve ctvrtek??
Příspěvek upraven 16.10.12 v 12:37
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MMartina1 píše:
no, my jelikož to máme blízko, tak se asi mrknout půjdeme, ale z loňského veletrhu mám takový rozpačitý dojem. Bylo tam na prodej hodně postýlek a povlečení, všechno Polsko, ale jako že dobré. Chtěli jsme koupit lehátko, ale samozřejmě jsme ho taky chtěli vidět v akci (vibrace, houpání apod.) a ženská u stánku nás odbyla, že nemá baterky, takže jsme to nechali plavat. Letos na veletrhu nevystavuje Libfin, což je dovozce Mutsy, Quinny, Maxi-Cosi, BBC.
čau holky. Tak jak jsem psala, Libfin na veletrhu nevystavuje, ale Baby Park v Brně to má stejně jako loni, že po předložení vstupenky máte 10% slevu na všechno zboží skladem i na objednávky.
Posílám i infoleták z BP, zajímavá je třeba nabídka na Maxi Coxi Mura, kde dávají ke kočárku hlubokou korbu zdarma, resp. za 1 Kč ![]()
http://www.babypark.cz/newsletter?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A chystate se tam nekdo dneska? Ze byste pak napsaly jak se vam tam libilo? ![]()
Příspěvek upraven 16.10.12 v 12:38
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím, teď jsme se z bvv vrátili.. No, jsem strašně zklamaná. Byla jsem na veletrhu i loni a letos je tam tak o polovinu méně stánků. O zajímavosti stánků si musí každý rozhodnout sám, to nemohu posoudit.. Každý tam jde na něco jiného. Vstup 160 Kč, po registraci na netu 80 Kč, parkovné 150!!! To byl docela šok… Tak pokud se vypravíte přeji ať nejste zklamaní jako my.. Návštěvnost mi taky přišla docela slabá… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.