Velikost bot 24

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1215
4.10.15 21:55

A máte někdo zkušenost se značkou Lasocki?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
4.10.15 21:55

Dceři je 23m a boty vel. 24 jsem koupila minulý týden. Boty kupuju obvykle přes net a vždycky se řídím délkou stélky.
@Berenikee když má tuhle velikost už delší dobu, nevystačí na ty cca dva měsíce nějaké jarní? Jinak, pokud neplánujete nebo nemáte další dítě, které by boty zdědilo, bych koupila nějaké málo nošené v bazaru a nové na zimu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1215
4.10.15 22:06

@allinka ale jo, ve 24ce má asi 6tery. Ale do tohohle počasí jen jedny celoročky. A holt pomáhala babičce malovat a boty ač funkční, tak prostě šeredně zadělaný a nejde to dolů. No na hřiště to je fuk, ale na parádu už teda nejsou :( A těhotná jsem, ale doufám v chlapečka :-) sice kupuju boty modré, šedé, stříbrné…ale vždycky je na nich nějaké srdíčko či kytička :roll: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
4.10.15 22:08

@Berenikee Znám, já jsem ráda, že čekám zase holku, protože boty po starší by taky kluk zdědit nemohl :-) Tak vem nějaké bazarové, jen na tu parádu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14541
5.10.15 15:06

@Berenikee ano nadměrek by měl být 1,2-1,7cm (6-8mm na to, aby se noha měla kam hýbat a zbytek prostor pro růst nohy). Já kupovala přes net podle délky stélky, ale nakonec má bota v reálu víc, tak má kluk boty s nadměrkem 2cm, ale nestěžuje si :) V krámu vždycky vyndám stélku a postavím ho na ní a když to nejde, strčím do boty jeho stávající. U nás je i problém s tím, že má nožičku širokou a málokterá bota mu je dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1215
10.10.15 13:30

@renata_svetnicova jsou bozi! a 400…o cem jeste premyslis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
10.10.15 17:46

@Berenikee @renata_svetnicova mě teda příjdou příšerně tuhé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...