Co na nožky do kožených capáčků

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8
23.9.15 13:24

co na nožky do kožených capáčků

Ahoj, chtěla bych se poradit, co na nožky do kožených capáčků? Dnes nám přišly capáčky dadoos, ještě jsem je nechala přiteplit, ale chtěla bych se zeptat jak moc do nich nabalit nožky? Máte někdo zkušenost? Třeba při 10°C, samozřejmě za sucha. Nemám srovnání se standartníma koženýma botkama. Syn má 14 měsíců a začíná chtít sám ťapat i venku. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3909
23.9.15 13:28

@Baluše no, já bych na ven volila raději boty, capáčky máme na doma, aby jí to neklouzalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
23.9.15 13:31

To musis vyzkouset, kazdopadne treba vlnena ponozka nic nezkazi ;) Pokud ti jde o zdravou klenbu tak vyslovene teploucke nohy nejsou zadouci, chlad pomaha svalu drzet tonus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
23.9.15 13:32

Capacky nejsou na venkovni noseni. ja je davam doma na ponozky nebo puncochace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
23.9.15 13:32
@Baluše určitě nějakou vlněnou ponožku.
@Blanka89 píše:
@Baluše no, já bych na ven volila raději boty, capáčky máme na doma, aby jí to neklouzalo.

někdo boty dětem dávat nechce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
23.9.15 13:33
@Martina84 píše:
Capacky nejsou na venkovni noseni. ja je davam doma na ponozky nebo puncochace

jistěže jsou. děti, co nosí barefoot boty v capáčkách běžně ven chodí. jsou na to dělané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
23.9.15 13:34

@jessikka aha, to mně nenapadlo :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
23.9.15 13:34

@jessikka ale barefoot boty a capáčky není totéž, taky preferuji barefoot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
23.9.15 13:35

S kozenou podrazkou nejsou do mokra.
jinak bych dala vlnenou ponozku, vic asi nevymyskis. jestli maji na podrazce ovci rouna, tak to urco staci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
23.9.15 13:38
@Blanka89 píše:
@jessikka ale barefoot boty a capáčky není totéž, taky preferuji barefoot.

tak je to jistá cenově dostupná varianta pro děti, která splňuje požadavky na barefoot obuv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
23.9.15 13:39
@CokeLady píše:
Já myslela že capáčky jsou takové ty onďátka na nohy pro cool děti, kterým nestačí ponožky a jakmile dítě chodí, koupí se mu normální kvalitní obuv… proč tvoje dítě chodí v capáčkách?

Někteří své děti obouvsjí podle pravidel barefoot obuvi. Na internetu najdeš spoustu informací, proč je to lepší než klasicky udávaná obuv s pevnou patou :-)

Příspěvek upraven 23.09.15 v 13:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
23.9.15 13:39

@jessikka no s kozenou podrazkou do mokra asi tezko. Navic mi pri koupy bylo receno, ze nejsou pro venkovni pouziti. Ale treba ma zakladatelka uplne jiny nejaky spešl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
23.9.15 13:41

Má klasické capáčky. Ano jsou do sucha, dítě, co začíná chodit a sem tam popoleze stejně do mokra nedáš.
Mrkni na stránky některých výrobců, většinou uvádějí že jsou vhodné na suché venkovní užití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
23.9.15 13:46

@Blanka89 některé capacky jsou i na ven. ;)

@Baluše ja bych nějak extra nebalila, dala bych dvoje bavlněné ponožky -lepší dvoje tenké, než jedny silné. Já mám pro malou LBL, ty bez zateplení a dávám dvoje tenké ponožky.

• Citovat
  • Upravit
brko
23.9.15 13:48
@Bibi239 píše:
To musis vyzkouset, kazdopadne treba vlnena ponozka nic nezkazi ;) Pokud ti jde o zdravou klenbu tak vyslovene teploucke nohy nejsou zadouci, chlad pomaha svalu drzet tonus.

Fakt? Díky, to jsem netušila. :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková