Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj holky, mám dilema, tak se na vás obracím s prosbou o názor. Chci si koupit kotníkové boty, váhám mezi těmito (klidně ale uvítám i jiné typy). Mám celkem velkou nohu (41) a bojím se, aby to nebyly takové lodě, kopyta… původně jsem nechtěla černé, zdají se mi moc tvrdé, ale u těch černých se mi líbí, že jsou jakoby rozbité/předělené tou sponou, tak by sna mohly trochu opticky zmenšovat nohu. Na těch světlých se mi líbí, že jsou takové jemné a ten detail krajky. Co myslíte? děkuji ![]()
http://www.deichmann.com/…%ADkov%C3%A1obuv. prod? r=5&c=3&orderby=topseller&st=PRODUCT&filter_cat=damy/damy-obuv/damy-obuv-kotnikova
http://www.deichmann.com/…%ADkov%C3%A1obuvChelsea.prod?r=5&c=3&filter_size=212@41&orderby=topseller&st=PRODUCT&filter_cat=damy/damy-obuv/damy-obuv-kotnikova
http://www.deichmann.com/…%ADkov%C3%A1obuv. prod? r=5&c=3&filter_size=212@41&orderby=topseller&st=PRODUCT&filter_cat=damy/damy-obuv/damy-obuv-kotnikova
Bohužel, nejde rozklikávat… stáhni ty fotky bot a vlož je sem… neposílej odkazy. ![]()
Holky, sorry, seká se mi notebook a řve mi tu mimino, ty poslední jsem dala 2X
Ani jedny… jestli jsou ty modely focene ve vel.37, jak je zvykem, tak ve 41 budou vypadat jak panske lode. zvolila bych vyssi podpatek a nejaky predel na predni casti (prositi atd.)
edit: az ted vidim ty treti. tak kdyby muselo byt z tehle, tak ty cerne.
Z těchhle ty vínové.
V CCC jsi se dívala? Zejména na značku Lasocki? Dneska jsem tam byla a výběr krásný, kdybych neměla z loňska (kdy nebylo skoro nic), tak bych si určitě vybrala.
@mischelinka
Hele já mám taky 41 a běžně jsem ujetá na černou, nicméééně, tyhle černé fakt ne. Respektive MĚ OSOBNĚ se nelíbí ta podrážka jakoby dřevěná. Jinak víceméně stejné boty mám, je to pěkná bota, ale s černou podrážkou ![]()
Volila bych ty vínové, prostřední…
Co si budem povídat, v naší velikosti vypadají skoro všechny boty jako pánské lodě
S tím nelze moc bojovat… Já osobně jsem ráda když vůůůbec na nějaké boty v mé velikosti narazím a když se mi i zalíbí tak to je nadstandartní bonus ![]()
U mě je ale taky problém, že já kvůli stavbě nohy nemůžu nosit podpatky… ale přesně ta výška „podpatku“ co jsi sem dala fotky je moje maximum a jak říkám, ty vínové se mi líbí ![]()
Příspěvek upraven 12.09.15 v 20:29
Vínové jsou nejhezčí
já mám velikost 37, někdy 38
já mám dohromady se zimními asi 7 párů bot a žádný lodičky, asi jsem to divná žena
Mohu se vás zeptat holky, kolik máte párů bot vy??
Holky, děkuju za názor, takže vyřazuju ty světlé a ty vínové mají asi nejvíc hlasů. černé se mi líbí, ale ta barva je moc tvrdá
@Zireael píše:
Z těchhle ty vínové.
V CCC jsi se dívala? Zejména na značku Lasocki? Dneska jsem tam byla a výběr krásný, kdybych neměla z loňska (kdy nebylo skoro nic), tak bych si určitě vybrala.
kouknu i do CCC, díky
Za mě asi ty béžové nebo vínové. Černé určitě ne, a to mám černou ráda, že se hodí ke všemu.
@tumpach píše:
Vínové jsou nejhezčí
já mám velikost 37, někdy 38
já mám dohromady se zimními asi 7 párů bot a žádný lodičky, asi jsem to divná žena
Mohu se vás zeptat holky, kolik máte párů bot vy??
Já mám jarní/podzimní, zimní, letní, společenské, takže 4-5 párů.
Lodičky taky nenosím, takže nemám žádné. ![]()
Známá má desetiletou holčičku, která už nyní má velikost 40
Zakladatelko buď ráda za velikost 41, mě se to zdá jako normální velikost skoro v dnešní době ![]()
Jinak botky se mi nejvíc líbí ty vínové, ale opravdu bych zašla do CCC, nyní má Lasocki nádhernou podzimní kolekci ![]()