Jaké boty - velikost 41

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6538
12.9.15 20:00

poraďte prosím jaké boty

Ahoj holky, mám dilema, tak se na vás obracím s prosbou o názor. Chci si koupit kotníkové boty, váhám mezi těmito (klidně ale uvítám i jiné typy). Mám celkem velkou nohu (41) a bojím se, aby to nebyly takové lodě, kopyta… původně jsem nechtěla černé, zdají se mi moc tvrdé, ale u těch černých se mi líbí, že jsou jakoby rozbité/předělené tou sponou, tak by sna mohly trochu opticky zmenšovat nohu. Na těch světlých se mi líbí, že jsou takové jemné a ten detail krajky. Co myslíte? děkuji :mavam:
http://www.deichmann.com/…%ADkov%C3%A1obuv. prod? r=5&c=3&orderby=topseller&st=PRODUCT&filter_cat=damy/damy-obuv/damy-obuv-kotnikova
http://www.deichmann.com/…%ADkov%C3%A1
obuvChelsea.prod?r=5&c=3&filter_size=212@41&orderby=topseller&st=PRODUCT&filter_cat=damy/damy-obuv/damy-obuv-kotnikova
http://www.deichmann.com/…%ADkov%C3%A1
obuv. prod? r=5&c=3&filter_size=212@41&orderby=topseller&st=PRODUCT&filter_cat=damy/damy-obuv/damy-obuv-kotnikova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27261
12.9.15 20:15

Bohužel, nejde rozklikávat… stáhni ty fotky bot a vlož je sem… neposílej odkazy. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
12.9.15 20:19

Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
12.9.15 20:21

Ještě ty třetí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
12.9.15 20:22

Holky, sorry, seká se mi notebook a řve mi tu mimino, ty poslední jsem dala 2X

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
12.9.15 20:23

Ani jedny… jestli jsou ty modely focene ve vel.37, jak je zvykem, tak ve 41 budou vypadat jak panske lode. zvolila bych vyssi podpatek a nejaky predel na predni casti (prositi atd.)

edit: az ted vidim ty treti. tak kdyby muselo byt z tehle, tak ty cerne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1824
12.9.15 20:24

Z těchhle ty vínové.
V CCC jsi se dívala? Zejména na značku Lasocki? Dneska jsem tam byla a výběr krásný, kdybych neměla z loňska (kdy nebylo skoro nic), tak bych si určitě vybrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2915
12.9.15 20:24
@mischelinka píše:
Děkuji :)

ty černé :D líbí se mi nejvíce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27261
12.9.15 20:26

@mischelinka
Hele já mám taky 41 a běžně jsem ujetá na černou, nicméééně, tyhle černé fakt ne. Respektive MĚ OSOBNĚ se nelíbí ta podrážka jakoby dřevěná. Jinak víceméně stejné boty mám, je to pěkná bota, ale s černou podrážkou :palec:
Volila bych ty vínové, prostřední…

Co si budem povídat, v naší velikosti vypadají skoro všechny boty jako pánské lodě :D S tím nelze moc bojovat… Já osobně jsem ráda když vůůůbec na nějaké boty v mé velikosti narazím a když se mi i zalíbí tak to je nadstandartní bonus :roll:

U mě je ale taky problém, že já kvůli stavbě nohy nemůžu nosit podpatky… ale přesně ta výška „podpatku“ co jsi sem dala fotky je moje maximum a jak říkám, ty vínové se mi líbí :palec:

Příspěvek upraven 12.09.15 v 20:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
12.9.15 20:56

Vínové jsou nejhezčí
já mám velikost 37, někdy 38
já mám dohromady se zimními asi 7 párů bot a žádný lodičky, asi jsem to divná žena
Mohu se vás zeptat holky, kolik máte párů bot vy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
12.9.15 21:00

Holky, děkuju za názor, takže vyřazuju ty světlé a ty vínové mají asi nejvíc hlasů. černé se mi líbí, ale ta barva je moc tvrdá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
12.9.15 21:02
@Zireael píše:
Z těchhle ty vínové.
V CCC jsi se dívala? Zejména na značku Lasocki? Dneska jsem tam byla a výběr krásný, kdybych neměla z loňska (kdy nebylo skoro nic), tak bych si určitě vybrala.

kouknu i do CCC, díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
12.9.15 21:06

Za mě asi ty béžové nebo vínové. Černé určitě ne, a to mám černou ráda, že se hodí ke všemu.

@tumpach píše:
Vínové jsou nejhezčí
já mám velikost 37, někdy 38
já mám dohromady se zimními asi 7 párů bot a žádný lodičky, asi jsem to divná žena
Mohu se vás zeptat holky, kolik máte párů bot vy??

Já mám jarní/podzimní, zimní, letní, společenské, takže 4-5 párů.
Lodičky taky nenosím, takže nemám žádné. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
12.9.15 21:08

Holky, a hodí se ty boty i k sukni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
13.9.15 17:22

Známá má desetiletou holčičku, která už nyní má velikost 40 :oops: Zakladatelko buď ráda za velikost 41, mě se to zdá jako normální velikost skoro v dnešní době :mrgreen:

Jinak botky se mi nejvíc líbí ty vínové, ale opravdu bych zašla do CCC, nyní má Lasocki nádhernou podzimní kolekci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková