Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj, nevíte, kde by se dali v běžné obchodní síti koupit společenské boty (nebo alespoń černé tenisky) k obleku velikosti cca 23?
Nechci kupovat přes net a nechci za ně dát 600 kč. Potřebovala bych jít na jistotu, neb se dvěma dětmi není v mých silách oběhat za dopoledne 5 krámů.
Měla jsem zálusk na nějaké bazarové, ale je to nedostatkové zboží a termín akce se blíží. ![]()
Měla jsem stejný problém. V tak malé velikosti koupit společenské boty je docela nadlidský výkon
Bazary jsem procházela pořád a nikdy jsem nic pořádného nenašla a když jsem něco našla, tak se mi nelíbily
Nakonec jsem se na to vyprdla a koupila jsem černé plátěnky na sucháč za stovku v Tescu
Účel to splnilo a to je hlavní ![]()
Nemáte u vás půjčovnu? Jako vím, půjčené boty, nic moc. Ale v nouzi by to chvilku taky vydrželo.
@iswet Bylo to někdy teď? Potřebuju prostě vlítnout do obchodu a jít na jistotu. Nemám čas (a ani síly) obrážet se dvěma dětma Deichmann, CCC, Baťu, Tesco atd. a doufat, že v tom příštím už snad něco ulovím.
Klidně koupím na to jedno dopoledne i boty u Vietnamců, jen potřebuju vědět, kde je mají. ![]()
@lyrica Jsou tu svatební salony. Vím, že v dospělých velikostech nepůjčují (právě z hygienických důvodů). Ale dobrý nápad, zkusím je obvolat, jestli nepůjčují alespoň pro děti.
@Svistice A na jakou akci to potřebuješ?! Ptž my jdeme na svatbu (nóbl) a syn má taky 23, ale po nesehnání a hlavně pozdějším neunošení syn bude mít prďácké oblečeni a'la frajer a k tomu bílé conversky, určitě v tom vypadá líp jak v nepadnoucím obleku a lakýrkách
@Kies Na svatbu. Mám pro něj tmavě modré oblekové kalhoty a vestičku s košilí. Takže potřebuji už jen tmavé boty.
@Svistice hele u nás mají půjčovny dětských kostýmů po sekáčích a tam právě maj i tyhle botky.
@lyrica píše:
@Svistice hele u nás mají půjčovny dětských kostýmů po sekáčích a tam právě maj i tyhle botky.
Aha, tak kouknu, jestli je něco podobného i u nás. Dík! ![]()
@Svistice no je fakt, že já je kupovala na konci května, ale teď bývají výprodeje ![]()