Jaké boty - velikost 41

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5724
12.9.15 21:06

Za mě asi ty béžové nebo vínové. Černé určitě ne, a to mám černou ráda, že se hodí ke všemu.

@tumpach píše:
Vínové jsou nejhezčí
já mám velikost 37, někdy 38
já mám dohromady se zimními asi 7 párů bot a žádný lodičky, asi jsem to divná žena
Mohu se vás zeptat holky, kolik máte párů bot vy??

Já mám jarní/podzimní, zimní, letní, společenské, takže 4-5 párů.
Lodičky taky nenosím, takže nemám žádné. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
12.9.15 21:08

Holky, a hodí se ty boty i k sukni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
13.9.15 17:22

Známá má desetiletou holčičku, která už nyní má velikost 40 :oops: Zakladatelko buď ráda za velikost 41, mě se to zdá jako normální velikost skoro v dnešní době :mrgreen:

Jinak botky se mi nejvíc líbí ty vínové, ale opravdu bych zašla do CCC, nyní má Lasocki nádhernou podzimní kolekci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
13.9.15 18:05

@samuelle díky. dneska jsem holky byla v CCC a vyzkoušela nějaké boty, mimo jiné i skoro stejné jako ty vínové na fotce a teda boty nádherné, ale na noze vypadaly jak lodě. takže nakonec neberu žádné a budu pátrat dál. možná je dnes vel. 41 normální, ale některé boty na ní už tak normálně nevypadají :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
13.9.15 19:41

Jen, ze Deichmann nema vubec kvalitni boty, za chvilku je pujdes reklamovat :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
13.9.15 20:02
@misi11 píše:
Jen, ze Deichmann nema vubec kvalitni boty, za chvilku je pujdes reklamovat :?

koupila jsme tam loni zimní kotníčkové a nosila je celou zimu a žádný problém, snad vydrží i tu letošní. Jasně, že kvalita nic moc extra, ale že by se mi rozlepily nebo něco podobného, tak to ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
13.9.15 20:05
@mischelinka píše:
koupila jsme tam loni zimní kotníčkové a nosila je celou zimu a žádný problém, snad vydrží i tu letošní. Jasně, že kvalita nic moc extra, ale že by se mi rozlepily nebo něco podobného, tak to ne :nevim:

Tak to mas stesti, ja sobe i detem vzdy reklamovala :? Znami taky :roll: tsk uz chodim bud do sportu nebo CCC a pohoda.. tak snad se postesti i ted ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková