Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Dobry vecer,obracim se na zkusenejsi co krmily lahvickama..
POuzivame Avent,mame moznost nakoupit lahvicky za dobre kacky se slevou,doma mame 125ml 3ks a 260ml 4ks,ma smysl kupovat jeste 330ml do budoucna a nebo vystaci ty 260ml????
125ml uz nam jsou male,tak necham jen jednu pripadne na vodu ci cajik dle potreby,zbytek schvam,takze budem pouzivat ty 260ml.
Kolik kusu jste doma mely a tocily aby to vyhovovalo?
A doporucite dobry termoobal na lahvicku,kam by se vlezly i vetsi Avent?
![]()
diky a pekny vecer ![]()
Moje deti maji 260, jinou znacku a ted jsem objednala vetsi, rano jim mliko nestaci, daly by vic.. mam dvojky a tri mi staci, ted jsem objednala dve ty vetsi…
Podle to má určitě smysl. Mám doma 2 po 330ml a využívám celkem dost, poslední dobou hlavně na mlíko.
Ahojky, tak nám stačí zatím ty 260ml, když bude potřeba větší se dají koupit vždycky.. ![]()
diky ![]()
jelikoz jsme na lahvickach chvilku,tak nemam predstavu kolik tak by bylo idealni mit kusu a v jake velikosti… a jelikoz mame moznost koupit za dobre penize sortiment avent,tak proto jsem chtela udelat takove inspirativni info ![]()
no já řeším problém akorát s tím,že se mi lahvička avent 260ml nevejde do termoobalu
a to máš dobrý,že máš lahvičky avent za super cenu,jsou dost drahý ![]()
slonikova píše:
no já řeším problém akorát s tím,že se mi lahvička avent 260ml nevejde do termoobalu![]()
![]()
![]()
![]()
a to máš dobrý,že máš lahvičky avent za super cenu,jsou dost drahý
a co mas za obal?nejaky s polystyrenem?je pravda,ze avent jsou drahe,ale nejak prvni lahvicka doma pro strycka prihodu byla znacky avent,pak jak bylo potreba,tak vyhovovala,tak nejak jsem verna tehle znacce a jinou jsem nezkousela,tak zas nemam porovnani
,jen siditkao nich u nas neeeeee
to nechceeeee
tak my jedem taky v lahvičkách Avent, zatím máme 2× 125ml a 3× 260 ml, zatím nám to stačí a na „točení“ je to akorát, máme k tomu i sterilizátor od Aventu do mikrovlnky a je to fakt paráda. Do budoucna bych asi větší vzala, zase takové 2 ks, se neztratí nikdy. Co se týká termoobalu, není lepší nosit teplou vodu v termosce a v lahvičkách akorát nadávkovanou UM? Vydrží to dýl teplé. Jo a co se týká dobrých cen, tak jsem kupovala lahve na webu raj maminek a mají je tam v akci, velká mě vyšla na stovku, takže paráda ![]()
leviska píše:
tak my jedem taky v lahvičkách Avent, zatím máme 2× 125ml a 3× 260 ml, zatím nám to stačí a na „točení“ je to akorát, máme k tomu i sterilizátor od Aventu do mikrovlnky a je to fakt paráda. Do budoucna bych asi větší vzala, zase takové 2 ks, se neztratí nikdy. Co se týká termoobalu, není lepší nosit teplou vodu v termosce a v lahvičkách akorát nadávkovanou UM? Vydrží to dýl teplé. Jo a co se týká dobrých cen, tak jsem kupovala lahve na webu raj maminek a mají je tam v akci, velká mě vyšla na stovku, takže paráda
diky za tip
ja bych chtela termoobal kdyz udelam treba cajik kdyz by bylo potreba apd,at venku nedavam uplnou „ledarnu“…budem hodne cestovat,takze termoska a delani cerstveho UM za pochodu to jisti ![]()
Radana: jj, zjistila jsem, že je to nejlepší varianta, termosku vezmeš všude, voda v tom vydrží teplá dlouho, takže je to fajn. Ke všemu, v těch termoobalech to prý nevydrží moc dlouho teplé, teda když máš ty obyč. Ale nezkoušela jsem, termoska je termoska.
ten termoobal mám ten klasickej,s polystyrenem a vejde se do něj jen ta avent 125ml,větší už ne a když jedeme někam na výlet,tak je jednodušší udělat mlíko doma a pak už to jen malé dát hotový:-) ale i ten čaj,když jdeme ven.
já jedu také v aventu - mám termotašku Avent, je na dvě flašky, voda v ní vydrží dost dlouho teplá, dýl jak v polystyrenu.
Mám 1× 125, 3× 260, 1× 330 a ještě jednu flašku bych uživila. (myju je jednou denně v extra umyvadle a vařím dudlíkovou polívku
- vyvařuji duddlíky
mají je za 99 kč ale to jsou 260ml,ty větší 330ml už mají za 199kč.
No já mám ročního syna, částečně na UM a částečně kojeného a zatím mám Aventku 260ml. Odmala mi stačila jedna… Na čaj jsem koupila Nuk, ale čaj pije až po zavedení příkrmů, pítko od Aventu na tom nekapajícím hrnečku mi teklo. Teď uvažuju o odstavení, protože chceme další mimčo a nevím, jestli nekoupím větší lahev, zatím jsem dělala max. 210ml UM. Co se týče termoobalu, mám takový neoprenový, ale tam to vydrží jen chvilka. Jinak používám termosku. I dřív na cesty.
Příspěvek upraven 25.10.11 v 21:34
mně teda, od doby, co je malý jen na UM (tj. cca 2 týdny), úplně stačí 2ks flašek (Tommee Tippee 260ml a Avent 260ml). Točím je pořád dokola, sotva z jedné dopije, umyju ji a hodím do sterilizátoru, ve kterém čeká čistá, do níž naleju z termosky převařenou vodu, kde do dalšího krmení vychladne atd. atd. celý den. Předtím jsem odsávala MM a ještě dokrmovala, tak to jsem využila spíš flašky menší, tj. Avent 125ml a Tommeee Tippee 150ml…ale opět jen dvě. Myslím že je zbytečný mít jich extra hodně a kdyby, tak mají je fakt všude, tak se kdykoli dá dokoupit…
termoobal používám za 99kč tuším z Tesca, je to polystyrenový vnitřek a takový pogumovaný potah s dětskými motivy, mají hrozně moc druhů, pro holky, kluky, unisex…stačí si jen vybrat. Vejdou se tam flašky všech velikostí, i ta termoska.