Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Na astratexu je docela dobrá kalkulačka. Případně zajít někam do krámu se spodním prádlem, zkušená prodavačka poradí.
Pokud nechceš podporovat Babiše, tak si zajdi třeba do Caresse nebo Správné podprsenky
Zkus ten astratex, ukáže ti to i nejvhodnější střihy pro tebe…a fakt to sedí…
@Anonymní píše: Více
Naprosto spolehlivé to není nikdy, záleží na střihu, materiálu atd… Člověk musí vyzkoušet. Pokud nechcete do obchodu, zkuste ten astratex a objednejte víc typů, ta jejich kalkulačka celkem dobře sedí. Nechte si co se vám líbí a sedí a zbytek pošlete zpět.
@annlady píše: Více
Mam to naprosto stejne. Nehodlám Babise podporovat a nakupuji u obou zminenych obchodu.
Spravna podprsenka ma taky myslim fajn kalkulacku a dobrou poradnu. A jak psali prede mnou, zalezi jak ktera znacka a jak kdo ma rad tesny obvod.
@KatkaaJ. píše: Více
tak jistě, že záleží na střihu, značce a tak, v Caresse mi klidně nanosí 20 podprsenek a nemusím si kupovat žádnou a klidně mi objednají něco na vyzkoušení a po koupi mi teď po 14 dnech přišel slevový kód
@annlady píše: Více
Ty voe..Tak já hledám diskuzi, kde se neřeší volby a ono toto..Přiznám se, že to jsem teda nevěděla.
@Anonymní píše: Více
Já doporučuji Intimissimi. Vždycky si tam vyberu..
Ahoj, nevím jakou mám velikost podprsenky. Do teď jsem nosila takové ty sportovní, ale rada bych teď chtěla s kosickem, chatgpt poradil, že si mám zmerit obvod pod prsy a přes prsa a to budu vědět, ale nevím, jestli je to spolehlivé. Obvod pod prsy mám 70 cm a přes prsa 82 cm