Jsem bílá - co si oblékat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
29.6.25 19:23

Jsem bílá - co si oblékat

Ahoj,

nepatřím mezi zastánce opalování. Většinou se spálím a zcervenam. Dle dr nemám dostatek si pigmentu. Opálení bych řekla že minimální. Každopádně mám strašně ráda černou barvu. Dneska jsme se s přítelem bavili o tom a začal si dělat srandu, že chodím jak na pohřeb.

Jinak vlasy mám špinavá blond ale barvím si je do hněda/ zlatavých tónů/ červena. Dle nálady.. Oči zelene. Pokožka je prostě fakt bílá, narážky že jsem ředitel vápenky, na to už jsem zvyklá…

Každopádně je tu někdo, kdo je taky bílý a neopali se? Co nosíte za barvičky? Třeba pastelové prostě ke mě nejdou. :roll:

Děkuji!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6626
29.6.25 19:36

Neopaluju se, jsem bílá jako Sněhurka. Nosím, co mi sluší. Klidně i bílou nebo černou. Nesluší mi některý odstíny červené, žlutá a jasně zelená. Sedí mi tmavě modrá a khaki. V černé mám většinu šatníku. Ne záměrně, jen se mi to tak sešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76123
29.6.25 19:39
@Anonymní píše: Více

tlumeně zelená třeba? je škoda chodit jen v černé, sytější růžová by ti mohla také slušet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3012
29.6.25 19:40

Nosím co mi sluší :nevim:
Hodně černé, bílé, khaki, petrolejová, vínová, tmavě modrá, tyrkysová, tmavě šedá..
Taky záleží jaký máš podtón pleti-jestli jsi do červena, nebo spíš neutrální.
Každopádně když ti pastely nesluší, dá se bez toho v pohodě žít ne :)?

Příspěvek upraven 29.06.25 v 19:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3012
29.6.25 19:45

Ještě mně napadá, že kdybys opravdu toužila ty pastelové barvy nosit, nékdy funguje mít v tom odstínu spodní část oblečení a nahoře u obličeje tu „svojí“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.6.25 19:47

Podtón mám spíš, teda pokud chápu správně, tak do olivova. Mám dost vidět žíly.

Jasně že se dá žít bez pastelek 🤣 právě mám docela strach nosit jiné barvy, protože se v tom necítím. Ale jako řada občas na sebe vezmu tu modrou, ale prostě nevím no, zelená že mě dělá nevýraznou. Těžko říct. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.6.25 19:48

@Kryptozoo mě se ty barvy moc líbí ale fakt i když to zkouším jinak, prostě vždycky v tom nevypadám. Třeba červená ke mě jde, ale přijdu si jak… No. :lol:

• Citovat
  • Upravit
1412
29.6.25 19:49

Také jsem bílá. Přirozená zrzka už od mala. Mám teda krom sněhové barvy i s věkem víc a víc pih.

Nosím černou a hnědou v kombinaci s vínovou, cihlovou, khaki a tmavě modrou. Bílou teda nosím minimálně, ale já jsemdost prase, takže je to spíš kvůli skvrnám.
Sem tam mi sedne i něco více barevného, ale tam je to primárně o střihu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3012
29.6.25 19:50

A co třeba tlumenější/tmavší odstín té červené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.6.25 19:51

@tevl vínový mám svetr a je fakt, že ta barva je fakt hezká. Ale najít pěkný střih třeba šatů je těžký. To je zas podle postavy. Nejsem tlustá, ale mám silnější stehna a dejme tomu když si vezmu šaty do A, co mám v té barvě, tak jako hrozný, ale taky mám upnuté šaty a v těch to prostě sedí hezky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.6.25 19:52

@Kryptozoo najít takový odstín zabere ale ano, mám dost triček a s kombinací černého spodku to vypadá hezky. Ale pořád to prostě je málo kousků, protože v černé mám úplně vše a přemoct se koupit jinou barvu je těžký.

• Citovat
  • Upravit
1357
29.6.25 19:58

Jsem také extrémně bílá, kecy o vápence a třeba nohách obalených vápnem jsem už také slyšela… Já jsem dřív používala samoopalováky a pak jsem mohla nosit i černou nebo prostě jakékoliv barvy, ale už mě to nebaví.
Poslední dobou mi několik lidí nezávisle na sobě řeklo, že mi fakt sluší vínová barva, tu ať nosím. I růžová je dobrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1412
29.6.25 19:59

Za mě vypadá fakt moc pěkně i ta cihlová. Dobře se to kombinuje a sedí k vlasům :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37124
29.6.25 20:03

Volila bych sytější barvy, pastelové se moc nehodi. Hnědá, červená, petrolejová, námořnická modrá, smaragdová, cihlová, fialová, khaki.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13746
29.6.25 20:15

Taky jsem bledule…opalim si trochu max dekolt a oblicej, nohy vubec…uz to ani nezkousim a na slunce moc nechodim…zase nemam alespon znicenou svrastelou plet od slunce :) No a co se barev tyce, tak pastelove vubec nenosim, to blede pleti proste nejde…ale jinak se asi nebranim zadnemu tlumenemu odstinu, ale nejvic teda taky nosim cernou, bilou, pak sedou, mam docela rada i cervenou, i kdyz je to jako pest na oko :D Ale co, tim, ze jsem blondynka, tak mi docela slusi, je to taky kontrast a ta vinova taky neni spatny napad ;) Nosim i modrou, hnedou…ono zalezi vzdycky na odstinu…hlavne nic kriklaveho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková