Jsem bílá - co si oblékat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2692
29.6.25 20:22

Dobře vypadá taky taková ta výrazná královská modrá, pak vínová, petrolejová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43037
29.6.25 20:27

Obarvene tmave vlasy casto vypadaji u divne u zen s bilou pleti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.6.25 20:30

@Pudloslava mě to barvila kadeřnice. Právě moje přírodní barva ke mě absolutně nejde. Vždycky mi tam hodí pár odstínů a vypadá to přirozeně a hezký. Třeba taková do červena úplně top.

• Citovat
  • Upravit
6626
29.6.25 20:37
@Pudloslava píše: Více

Já se barvím na hnědou, jsem přírodní blondýna, a sekne mi to. Ta hnědá mi sedí mnohem víc. Jako blondýna jsem byla vyblitá. Ale je potřeba najít ten správný tón.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5245
29.6.25 21:38

Odjakziva jsem Snehurka a nosim vsechny barvy krome bile a svetlych (protoze bych se hned nekde umazala). Miluju vyrazne syte barvy a obcas me vylozene bavi chodit barevna jako papousek. Nesnesu na sobe akorat jednu barvu. Jsem bruneta se svetlyma ocima. Pak mam ale kamaradku brunetu s nadhernyma hnedyma ocima, ale takovou zvlastni barvou pleti, ze k ni zas jdou nejlip pastelove barvy. Kdybychom si nase satniky prohodily, tak vypadame kazda divne. Takhle nam to sedi i k osobnostem. Tudiz tezko rict, kdyz nikdo nevime, jak vypadas. A taky mame kazda jiny vkus. Ja jednou dosla na sraz s jinou kamaradkou oblecena tak, ze ta malem omdlela, ale mne se ty syte zelene kalhoty a k nim fuchsiova mikina proste libily :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
373
29.6.25 21:57

Není to jen o tom, co si myslíš že ti sluší
Spousta barev je moderních teď, jiné už jsou out..i na barvy si prostě musíš zvyknout. Černou, nebo tmavé barvy má v šatníku většina z nás, pastelové už chce trochu odvahy..máme to všichni jako ty a nejsme bílé :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10913
29.6.25 22:07

No a co si zajit na barevnou typologii?
Ono to neni jen rict zelena barva, ale taky na odstinu, jestli je studena nebo tepla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4659
29.6.25 22:15

Záleží, barev je spousta, každý jsme jiný barevný typ
Mi při mé bledosti sluší pudrova růžová, červená, modrá, bledě modrá, lososová, bílá, mind, tyrkysová, malinova, čím jsem starší tím se černé vyhýbam…barvy se dají krásně kombinovat.. třeba mi vůbec nesluší vzorované oblečení mimo proužků.

Kamarádka, neopakovaci typ, zrzka má úplně jiné spektrum barev jako tmavě zelená, zelená, olivová, měděná, žlutá, zlatá, úplně jiný barvy než já… výhoda, nikdy nepřijdeme v tom samém oblečení :lol:
Pokud si nejsi jistá, najdi si někoho na typologii, chodit v černé je nuda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elielieliii
31.7.25 08:46

Cokoliv chceš! Jsi to TY!

• Citovat
  • Upravit
253
19.8.25 22:00

Jistěže, ja jsem jak gejša/ Sněhurka typ. Nejvíc radši černo červenou barvu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
19.8.25 22:01
@Menton píše: Více

Tak při bledosti ti pudrová pink nesluší, ta tě dělá ještě bledší.
Bledej člověk prostě nesmí vyblitý odstíny ať už oblečení vlasů nebo líčení…bude vyblitej celej a to je u bledých to nejhorší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková