Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Kvalitní legíny jsou základ. Čím pevnější matroš tím míň prosvítaj.
Unpopular opinion: Elasťáky a legíny jsou ekvivalent punčocháčů a i sebehezčí postava v nich působí vulgárně a levně, pokud nemá něco přes zadek. Takže já legíny nosím, ale vždy se šaty/tunikou ![]()
Víš o tom že dlouhé tuniky, košile jsou přes zadek a nic není vidět.
@Messiashka píše: Více
Ale joo, jen bych nakupovala ve sportovních obchodech. Kvalitní legíny „do posilovny“ nebo na sport průsvitný nebývaj aby při dřepech s osou ženským nekoukaly tri niti v riti. Jinak bych v tomhle počasí, když je na legíny vedro, vsadila třeba na šaty nebo biker shorts. Mám z Aktinu na cvičení a doporučuju, neni vidět nic.
@Messiashka A to je tak nutný chodit ven v elastakach? Pro me to je oblečení na doma, na sport, případně na vycházku se psem. Kalhotky nosím jen bezešvé a jestli jsou vidět je mi jedno. Urcite bych nesla v legínách třeba do prace.
Tak vyzkoušej burku, aby tě náhodou někdo něočumoval
Začínáš znít jako troll. Btw proč by se chlap nemohl podívat na pěknej zadek nebo výstřih??
@Messiashka Si pres to dej sukni, nebo delsi triko/tuniku/saty. Lidi maji oci, tak cumi. Ale v dnesni dobe jsou svy pod leginami videt prakticky na kazdem kroku, takze si zas nefandi, ze jsi stredobodem pozornosti poloviny lidstva. A vyjadrovat se o muzich obecne jako o cunatech je dost divne ![]()
@Messiashka Podle me jsi akorat vztahovacna a ta burka by mohla evidentne resit dost tvych problemu ![]()
to je nějaká tvoje vlastní soutěž o co nejhloupější diskusi?
s tím fotbalem to bylo hodně výživné, tohle je možná ještě hloupější
@Afrikana píše: Více
ona paní zakladatelka má vůbec problémy se životem obecně
Nekoukaj na prádlo, koukaj na zadek v legínách. A je jedno jestli máš 50kg nebo 100kg. Snažila jsem poradit ale asi mi došly náboje ![]()
kup si auto a nebudeš muset jezdit MHD, a to tvoje neustálé psaní jak jsou chlapi čuňata a prasáci je nevhodné,
a jak ti někdo radil - burka to jistí ![]()
Ahoj po delší době všem emaminkám.
) a projela fotky. Ta blondýnka v černých elasťákách má pěkně skryté spodní prádlo, i když něco je vidět. Já to takto skvěle skrýt neumím. I ta pitomá tanga jsou nahoře trošku vidět. Tak nosím elasťáky jen doma. Mám hrůzu z toho, že by to bylo vidět a chlapi jsou čuňata, co si budem. Ty lemy spoďárů je lákají. No a mě docela vadí, že si kvůli mé fobii ty elasťáky nemůžu vzít ven, i když jsou tak moooc pohodlné. Jak to udělat, abych si mohla nějaké normální spodní prádlo a nebylo to vidět? Za normální tři šňůrky spojené dohromady nepovažuju.
Díky za všechny tipy a rad. 
Koukla jsem na článek o týmbildingu lidí z emimča (teda, těch je jak much