Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Nosíte tenisky k šatům…a jaký typ?
Jsem stará struktura a moc mi to nesedí…ale zase je to pohodlné, jen nevím, jaký typ zvolit
@Venetia ano, nosím a moc ráda. Mám malé hodně akční dítě dítě, tak je mi to pohodlnější. Mám sneakers čistě bílé kožené. Tu kůži mám kvůli snadnější údržbě, dřív jsem měla látkové a musela jsem je často drhnout kartáčkem.
Nosím zhruba takovéhle: celokožené, děrované kytičky, jen na vyšší platformě:
Nosím, momentálně bílé konversky nebo typy podobné tomu odkazu, co dala @carsa494 jen já si potrpím na jednoduchost, tak ne tak „krajkované“
Ale do práce nebo někam za kulturou stejně vytáhnu obuv vhodnější.
Já právě chodím po obchodech a hledám nějaké hezké bílé tenisky s šatům apod. ![]()
@unuděná píše: Více
Mne ty krajkované nebo nějaké jemnější k těm šatům sedí více..ale nevím, kde je sehnat
Mám čistě bílé Nike, zlaté z butiku, béžové z butiku, všechny 3 kožené a takové hamatnější.
Pak mám plátěné pastelově růžové Levi's.
Bílé neznačkové jsem vídala právě v buticích.
@izabe píše: Více
Tamaris, Venezia, Baťa, Rieker, všichni je mají.
@Venetia píše: Více
No já mám hnátu 43, takže rozhodně nejsem žádná víla a podle toho se i oblékám. Nejspíš by to na mě vypadalo pěkně směšně
![]()
Můj styl je spíš třeba toto (vyloženě k šatům myslím):
https://www.bonprix.cz/…bila-974129/
@unuděná píše: Více
Jo ty jsou pěkný…takové myslím jako jemnější..že nevypadají jako, když jdeš na túru nebo sportovat
@Venetia píše: Více
Určitě, ta móda tylových sukní a „bufám jak na maraton“ k tomu se mi hodně nelíbí, ale co tak koukám, je to dost in ![]()
Nosím, nejradši takové ty typy jako konversky, ale třeba na svatbu jsem měla čistě bílé kožené tenisky. Záleží taky jaká je to sukně/ šaty ![]()