Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@carsa494 píše: Více
No to si právě myslím, že většina nenosí. Když mne je to nepříjemný. ![]()
@Sonmi píše: Více
Tiež ma z tej série tenisky nadchli tak, že ich nosím furt. Hlavne ten slip-in systém, kvoli tomu svoje “k šatám” tenisky nosím skoro furt (a podľa toho už aj vyzerajú
) Takéto pekné sa mi teda nepodarilo nájsť, mám viac športovo vyzerajúce, ale aspoň viem čo hľadať nabudúce.
@Venetia
Ven, dlouho jsem se tomu bránila, protože se mi to nelíbilo a popravdě mi ty bílé tenisky přišly takové uniformní. V létě všichni šatičky, bílé tenisky, džínová bundička… jak přes kopírák.
Tenisek mám několik, většinou Ecco, ale k šatům se mi žádné nehodily, nosila jsem kožené sandálky. Letos jsem teda podlehla a koupila si jednoduché kožené Ecco tenisky, které se hodí i k šatům jen jsem měla podmínku, že nebudou bílé. Tak nakonec jsem vybrala takovou starorůžovou až béžovou.
Teď už je teplo. Tak nosím častěji otevřené boty k šatům a sukním. Dneska jsem měla kraťasy, tak jsem měla vyloženě letní. Lážoplážo sportovně. Tenisky snad budou chvilku schované.
@bigl píše: Více
Jo to máme podobne, vždy jsem k sukním nosila lodičky nebo aspoň nějaké letní botky.
Tenisky mi přijdou, že hyzdí nohy…ale dnes už jsem je taky měla ![]()
@Zeoli píše: Více
Tak barefoot boty jsou drahé. Holt si připlatím. Zase vydrží a nepotřebuju každý rok nové. Mám jich víc, nosím i barefoot sandále. Prostě se mi v nich dobře chodí. ![]()
@bigl píše: Více
Ecco je skvělá značka! Hezké, pohodlné boty, vydrží věky.
@ambruše píše: Více
Jj, taky je mám ráda a tenisky už kupuju jen od nich. A vlastně i trekovky, celoročky kotníčkové a několikery kozačky. Jen letní sandály kupuju jiné značky. Jinak mám skoro všechny boty Ecco.
Já jsem šťastná za tu módu šaty + tenisky. Dřív jsem kvůli tomu šaty nenosila, protože lodičky a sandálky nosím nerada a připadalo mi, že vypadá blbě mít šaty s teniskami. Teď už je to normální a dokonce se mi ta kombinace začala líbit. Je fakt, že nějaké podpatky dělají hezčí nohy, ale já nosím šaty delší, takže je mi to jedno.
Tenisky si k tomu kupuji zásadně bílé, nebo nějaké krémové a béžové.
@Venetia píše: Více
Ačkoliv jsem zamilovaná hlavně do podpatku tak i tenisky si vezmu k sukni, šatům.
Typ tenisek závisí na typu outfitu, ne? ![]()
Nosim, jak tenisky tak podpatky. Zalezi na dennim programu, na nalade a stylu.
Mam rada Ecco a Hogl. Oboji mega pohodlne. Tenisky Ecco, podpatky Hogl - letni, zimni, jsou pohodlne i s podpatkama ![]()
Plus mam nekolikero Vagabond, taky pohodlne boty.
Nedavno jsem mela zlomeny prst na noze a tri tydny nosila jen Altry, tak to byl ocistec
jsou mega mega mega pohodlne, ale neee esteticke na bezne noseni, ale do niceho jineho jsem se nevlezla
a prezila jsem
![]()
https://www.vogue.com/…sneaker-look
Tenisky se nosí úplně běžně. A to jakékoliv, kombinace šatů a outdoorovek poslední dobou frčí, takže teď už si člověk může obléct co chce v podstatě ![]()
Ani bych se nepozastavala nad tím, proč bych si je nemohla k šatům, sukni vzít. Beru to za standard a nikdy by mě nenapadlo si je neoblict. Nosím běžně, mám vícero typů a nevadí mi ani kombinace mohutných tenisek… mnohem lepší než být každý dne na podpatku ![]()
@Venetia píše: Více
proč? pokud se to jako móda uchytí, je rozhodně rozumnější potit ponožky, které každý den vypereš než potit bosou nohou tenisky