Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj, uvažuji nad koupí trenčkotu, klasicky béžová. Ale jsem spíš pohodlný typ, takže většinou nosím tenisky, nějaké wide leg džíny a tak a úplně si nejsem jistá, jestli je to vážně „must have“, aby mi doma neležel další kousek, který nevyužiju. Snažím se spíš redukovat šatník na základní kousky (až na šaty, těch mám moc). Jak jste na tom vy, nosíte? S čím kombinujete? Líbí se vám jako módní kousek?
Mám ho už roky. Nosím ke kalhotám i sukním a šatům. Primárně do kanceláře, takže business oblečení. Ale v pátek klidně k teniskám a Slim džínám. Já mám trenčkot spíše na tělo a v áčkovém střihu. Těch variant má ale mnoho. Za mě to je nadčasový kousek, který patří neodmyslitelně do mého šatníku.
@Judy Hopkava píše: Více
Mám, ale v černé barvě. Nejlepší věc, co jsem na toto počasí sehnala.
A kombinuju to se vším. ![]()
Kdysi jsem měla a nosila, teď už nemám a nenosim
Ziju i bez něho. Ale vozím se z práce i do práce autem, takže ta svrchní vrstva není nějaká extra důležitá, prakticky od cca října doteď nosím jeden woolshellovy kabát, až se trochu oteplí, odlozim a vystačím si převážně s kardigany…a volný čas trávím spíš v džínách a mikinach, takže taky nepotrebuji ![]()
Ne, tenhle druh oděvu nosit neumím. Necítím se v tom, nelíbí se mi to.
To je krásný slovo, vůbec jsem nevěděl, co to je. Myslel jsem, že je to tričko a trenky v jednom, a on je to baloňák. Já některý slova vůbec neznal - paroa, balerínky, hrozně moc zvláštních slov na jednoho kluka.
Ano. Mám dokonce 3 barvy
to je prostě vděčný kousek, jde ke všemu.
Ne, preferuju jiny typ bund a kabatu. Trenckot mam a nenosim. Dokonce myslim ze jsem ho nemela ani jednou, vzdy ho obliknu a tesne pred odchodem zas prevliknu ![]()
Mám různé, nosím. Líbí se mi. Aj svetrové mám různé. Nějaký si budu dneska dávat k šatům.
@Ploskutáček píše: Více
Přesně tak, myslela jsem, že je to tlumič vášní.
Mam a nosim porad. Jen musi byt vypasovany. V rovnem strihu prepasanym paskem vypadam jak buřt
![]()
Nosím, mám jeden ze sekáče už několik let. Je to klasika. Mam černý. Nosím ho k užším kalhotám i šatům, sukním. Je to podle mě univerzální kousek.