Nosíte trenčkot?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
871
10.4.25 11:30

Nosíte trenčkot?

Ahoj, uvažuji nad koupí trenčkotu, klasicky béžová. Ale jsem spíš pohodlný typ, takže většinou nosím tenisky, nějaké wide leg džíny a tak a úplně si nejsem jistá, jestli je to vážně „must have“, aby mi doma neležel další kousek, který nevyužiju. Snažím se spíš redukovat šatník na základní kousky (až na šaty, těch mám moc). Jak jste na tom vy, nosíte? S čím kombinujete? Líbí se vám jako módní kousek?

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21475
10.4.25 11:45

Mám ho už roky. Nosím ke kalhotám i sukním a šatům. Primárně do kanceláře, takže business oblečení. Ale v pátek klidně k teniskám a Slim džínám. Já mám trenčkot spíše na tělo a v áčkovém střihu. Těch variant má ale mnoho. Za mě to je nadčasový kousek, který patří neodmyslitelně do mého šatníku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
10.4.25 11:48
@Judy Hopkava píše: Více

Mám, ale v černé barvě. Nejlepší věc, co jsem na toto počasí sehnala. :kytka: A kombinuju to se vším. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2936
10.4.25 12:25

Kdysi jsem měla a nosila, teď už nemám a nenosim :lol: Ziju i bez něho. Ale vozím se z práce i do práce autem, takže ta svrchní vrstva není nějaká extra důležitá, prakticky od cca října doteď nosím jeden woolshellovy kabát, až se trochu oteplí, odlozim a vystačím si převážně s kardigany…a volný čas trávím spíš v džínách a mikinach, takže taky nepotrebuji :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41688
10.4.25 12:28

Nosím. K riflím klasického střihu a polobotkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13994
10.4.25 12:29

Mam, miluju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiduNe
10.4.25 16:27

Ne, tenhle druh oděvu nosit neumím. Necítím se v tom, nelíbí se mi to.

• Citovat
  • Upravit
11309
10.4.25 17:09

To je krásný slovo, vůbec jsem nevěděl, co to je. Myslel jsem, že je to tričko a trenky v jednom, a on je to baloňák. Já některý slova vůbec neznal - paroa, balerínky, hrozně moc zvláštních slov na jednoho kluka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9269
10.4.25 20:39

Ano. Mám dokonce 3 barvy ;) to je prostě vděčný kousek, jde ke všemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
11.4.25 07:00

Ne, preferuju jiny typ bund a kabatu. Trenckot mam a nenosim. Dokonce myslim ze jsem ho nemela ani jednou, vzdy ho obliknu a tesne pred odchodem zas prevliknu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
11.4.25 07:05

Mám různé, nosím. Líbí se mi. Aj svetrové mám různé. Nějaký si budu dneska dávat k šatům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79719
11.4.25 07:21
@Ploskutáček píše: Více

Přesně tak, myslela jsem, že je to tlumič vášní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31268
11.4.25 18:25

Mam a nosim porad. Jen musi byt vypasovany. V rovnem strihu prepasanym paskem vypadam jak buřt :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
11.4.25 18:28
@nozu píše: Více

Mám to úplně stejně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32865
11.4.25 18:35

Nosím, mám jeden ze sekáče už několik let. Je to klasika. Mam černý. Nosím ho k užším kalhotám i šatům, sukním. Je to podle mě univerzální kousek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková