Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Nevim, jestli se tomu rika hloubka hrudniku, ale muj hrudni kos byl odjakziva pomerne objemny a vepredu trochu vypoukly. Velikosti prsou to u me opravdu neni
Uz kdysi na zakladce me to zaujalo, kdyz jsem se porovnavala se svymi utlejsimi kamaradkami, protoze mi neslo na rozum, ze mne nesedi obleceni, ktere tehdy letelo, ale jim ano. Nektere z nich mely hrudnik prakticky propadly oproti mne. A je to tak - jakmile jsem zacala cvicit, tak se to zvyraznilo a mam proste sportovni postavu. Jenomze ted uz je mi to tak nejak jedno, naopak si toho dost povazuju ![]()
Jakou máte hloubku hrudníku? Vím, že je to zvlastni otázka, ale už jsem si toho všimla několikrát. Přijde mi, že mám opravdu velkou hloubku hrudníku. Myslím tím délku od zad po prsa - v místě, kde mám největší objem přes prsa. Mám normální, možná trochu větší prsa, ale pořád je kolem mě vic žen, které mají prsa mnohem větší - a sluší jim to. Jenže u mě to vypadá opravdu hrozně.
Teď jsem si zkoušela bundu. Velikostně mi seděla. Když jsem ji zapnula, tak mi vůbec neslusela. No a když jsem ji nechala rozepnutou, tak to zepředu vypadalo dobře, zezadu taky, ale problém je z boku. Připadala jsem si jak stokilova baba. Nevím, jak to přesně vysvětlit, ale opravdu mi ta hloubka připada hrozně velká - bunda je na prsou a pak visí dolů. Chtěla jsem najít nějaké obrázky, ale nenašla jsem to, co jsem chtěla.