Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@unuděná píše: Více
No to jsem zrovna nedávno viděla a cumela jsem jak puk…opravdu hodně elegantní šatičky a k tomu takové boty.
To je teď nová móda?
@Kriss Tina píše: Více
Tak myslím takovou letní klasiku…delší
Ano nosím. Jsem na barefoot a měřím 179 cm, takže podpatky nejsou nic pro mě. Nosím anatomic plátěnky (něco ve stylu jako converse)
Tenisky nosím i do práce a to i k sukním, šatům. Většinou, ale do práce vybírám nějaké subtilnější jako Conversky. A to pracuji v odvětví, kde by to bylo ještě poměrně nedávno nemyslitelné.
Běžně to vídám… hlavně bílé jemnější tenisky, nebo plátěnky… je to pěkné a pohodlné
@Venetia píše: Více
Vždyť je to pěkný. Ty tenisky koupíš hezky zdobný, když chceš. Já nalitam dost, když jedu do kanclu, tohle je super.
@jkra píše: Více
My mluvily o takových těch bufách, klasických sportovních botách, k něžným sukním. To moc hezký teda neni, ale proti gustu..
@izabe píše: Více
Teď mě překvapil Deichmam, mají jich docela hodně.
Mám od Riekeru, bílé kožené, jemné. Je to skutečně kůže. Nosím k šatům, sukni, když je chladněji. Zkoušela jsem i krásné bílé od Tamaris, ale neměli mou velikost a menší mě tlačili.
Nosím. Líbí se mi. Mám různé variace, kombinace. Jsem teda výrazně mladší. Nedávno jsem viděla na seznamu fotky 55+ a pro ně tenisky k šatům a sukním. Vypadalo to hezky. Takže ani pak starší bych se toho nebála.
Nejoblíbenější mám bílé, dírkované Rieker.Jsou mega pohodlné a hodí se ke všemu. Loni jsem s nimi prošla celý svět ![]()
Jasně, že jo. Nosím barefoot obuv a k šatům mám buď kožené Groundies nebo tenisky Crave, v béžové a černé barvě.