Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj maminky,
obracím se na vás s jedním dotazem – moje dcera (13) si poslední dobou stěžuje, že i když nosí podprsenku, jdou jí přes tričko vidět obrysy bradavek, a je z toho dost nesvá. Říká, že se za to stydí, hlavně ve škole, a že se jí kvůli tomu třeba kluci posmívají nebo jí to někdo připomíná. Chci jí pomoct, ale nechci, aby to vypadalo, že to moc hrotím.
Nevíte prosím o nějaké značce nebo konkrétním typu podprsenky, který by byl jemný, pohodlný, ale zároveň dobře „zakryl“, co má? Něco s vystuženými košíčky nebo hladkým povrchem?
Budu moc ráda za doporučení, ideálně něco, co jste vy nebo vaše holky samy zkusily a fungovalo to. Díky moc!
A jakou nosí teď? Přes vyztužené košíčky přece nemůže být nic vidět ![]()
Teď má lehce vyztužené z H&M a Pepca, ale asi to nestačí. Možná nejsou úplně kvalitní nebo mají tenčí látku. Právě proto hledám něco, co fakt zakryje i když je třeba chladněji nebo má světlé tričko. Díky za reakci!
@kacka522 píše: Více
Vezmi ji do obchodu se spodním prádlem a kup kvalitní podprdu. Tu v pepco fakt neseženeš.
Ty snad podprsenky nenosíš nebo to je zas nějakej honibrk. Ženská se ptá na podprsenky? ![]()
Já se ptám vás jen na vaše doporučení a jestli nemáte s nějakou dobrou zkušenost a s kterou naopak mate špatnou zkušenost to je vše a nevidím důvod hned psat že je někdo honibrk kdyš se slušně zeptá
Nikdy jsem neměla tento problém s vyszuzenpu podprsenkou y to ani z velmi pevnou např new yorkru… Pokud to bude látková podprsenka typu bolerko tam to vidět bude i u kvalitní. Musí tam být vyztuz.
@ludmilaadamkova - i bolerka mají vyjímatelnou výztuž. a to i v pepcu
Zkušenost mám takovou, že každá podprsenka je jiná. U jedné výztuž stačí, u jiné podobná výztuž nestačí, protože je měkčí. Prostě jděte do obchodu a kupte fofrem nějakou pořádnou. Chudák holka.
Já nosím jenom vyztužené. A je fuk, jestli za pár kaček z DM nebo za litr z obchodu se spodním prádlem. Žádná nic nepropouští. Jedny mají vyjímatelné košíčky, druhé všitý pevnější matroš a v pohodě. Značky různé, vybírané podle vzhledu a vyztužení. Běžte do obchodu a pořádně si je ošahejte.
To nosí nějakou sportovní nebo pro děti, protože si jinak neumím vysvětlit, že by jí šly vidět bradavky.
Vždyť stačí kdejaka obyč podprsenka a bude po problému.
a ty si jako matka 13leté holky, takže je ti nejméně 33 či více let, nekupuješ podprsenky? že nevíš, jak se to vybírá? ale, ale a teď tu o Karkulce
To je divné, myslím, že můžete zkusit klidně New Yorker nebo Calvin Klein. Calvin má i vyztužené napevno.