Velikost postýlky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
54
4.10.15 07:50

velikost postylky

Ahoj, dobry den:) Mam prosbu, mam maly byt a zaujala me tahle postylka k posteli http://www.pinkorblue.cz/…a041001.html?… Mate s ni nekdo zkusenost, jak dlouho v ni miminko vydrzi, ney mu je mala. pripadne poradil by mi nekdo tip- delka muze byt jakkakoliv, ale limit sirky je cca 50cm. dekuju za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4620
4.10.15 08:24

Nemam tuto ale starou 100×70 - v byte me limitovala delka takze ohledne sirky neporadim, jen delky… Kazdopadne dcera ma 15 mesicu, cca 85 cm a porad v pohode, spi teda stejne namackla v rohu, ale i kdyz je nahodou rovne tak na delku zatim staci :mrgreen:
Vidim to cca jeste na ctvrt max pul roku a pak ji vymenim, ovsem mam dilema zda za vetsi (uz bydlime jinde) nebo uz za velkou postel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
4.10.15 08:36

Tak max půl roku. Já v ní měla malou 3 měsíce pak už v ní být nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
4.10.15 08:43

Ahoj, náš malý v ní spal do 8 měsíců, co se začal stavět. Délka ve úplně v pohodě, horší je šířka, protože, když začne šermovat ručičkama, tak naráží do boků. Teď už máme velkou postel, ale musím říct, že si těžko zvykal. V té malé, jak neměl moc prostoru, tak tam byl v takovém hnízdečku a dobře tam spal. Ve velké posteli se stále točí, spí mi napříč, hlavou dolů, a stejně se do špriclí mlátí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58830
4.10.15 09:17

@Pandorie máme podobnou a starší v ní spal asi do 9 měsíců, kolem 3 měsíců jsem teda vrátila bočnici, protože mi večer cestoval do postele a měla jsem strach ať nespadne. Později jsem ji občas použila, když jsem ho chtěla mít u sebe, ale ne přímo v posteli většinou, když byl nemocný. Teď mi v ní spí miminko a počítám, že ji budu používat opět tak do těch 9 měsíců, ale bude záležet na malém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
4.10.15 10:01

A nejake jine typy na uzkou, ale klidne dlouhou postylku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58830
4.10.15 12:35

@Pandorie postýlky mají typizované rozměry cca 45×90, 60×120 a 70×140, občas má někdo trošku jiný rozměr. Úzkou a dlouhou postýlku si leda nechat udělat na zakázku u truhláře, ale bude problém s matrací :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
4.10.15 14:15

@Pandorie Chápu, že jste asi limitovaní prostorem. Nicméně zvaž možnost koupě a umístení postýlky o standartních rozměrech. Ono totiž až se Ti mimčo začne otáčet + když tam budeš mít ještě mantinel proti omlácení, tak se Ti v úzké postýlce bude mít problém dotočit a bude ho to třeba dost štvát.

Na úplné mimčo by asi úzkost splňoval košík. Nicméně opět problém. V okamžiku, jakmile se dítě začne otáčet, klekat apod., tak je to pro něj nebezpečné.

Jenže nikdo Ti dopředu neřekne, jestli tvoje dítě zahájí nějaké manévry ve třech měsících nebo až v sedmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí