Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj holky,potřebovala bych poradit.Mimčo mám v košíku,v tom velkým,myslim že je to 90cm a pak mám po prvni dcerce postylku.To je ta větši do tech 3 let.Potřebovala bych vědět jaka velikost postýlky je mezi tim? 120×60?a ta vydrzi do jakeho veku?chci něo menšího do ložnice a ne tu velkou postylku
…Děkuji!
120×60 jsou rozměry standartní šprušlový postýlky. Většina dětí v ní vydrží tak do dvou let.
Nevím jakou střední postýlku máš na mysli ![]()
@Temaho píše:
120×60 jsou rozměry standartní šprušlový postýlky. Většina dětí v ní vydrží tak do dvou let.
Nevím jakou střední postýlku máš na mysli
no něco většího než košík,ale menšiho než klasická postýlka.od toho pul roku do roku a pul treba.Jestli je nejaky takový rozmer ![]()
kurňa holky
…mě bylo jasný,že název diskuse bude vypadat na blbost
…ale když já vážně nevím co mam koupit za velikost,potrebuji po lopate napsat v jake velikosti spí jak velké miminko ![]()
No, většina dětí spí v tý klasický postýlce (120×60) od narození tak do dvou let a pak přecházejí na normální „dospěláckou“ postel.
Podle mě nic menšího než klasická postýlka není, teda kromě toho košíku. ![]()
Aha, tak našla jsem třeba tuto postýlku: http://www.malvik.cz/…okosova-bila
ale nevím jestli to stojí za ty peníze ![]()
Pokud si dobře vzpomínám tak mají 90×41, 120×60 a 140×70 cm. Nevím, co bys jiného chtěla ![]()
90×41 mají napsáno do 3. let
120×60 cca do 3. let (ale možná i 4-5 let)
140×70 cca do 6 let
Prostě si nech 120×60 a hotovo ![]()
tak ted jsem vlitla do sklepa a mam taky 120×60.což znamena ze je to naprd,protoze mezi postelí a skriní neni moc mista a malou nechci jeste davat do pokoje.No leda si nechat udelat jestli nic nenajdu ![]()
@Gituš píše:
Pokud si dobře vzpomínám tak mají 90×41, 120×60 a 140×70 cm. Nevím, co bys jiného chtěla![]()
90×41 mají napsáno do 3. let
Prostě si nech 120×60 a hotovo
120×60 cca do 3. let (ale možná i 4-5 let)
140×70 cca do 6 let
jo tak to tu 90×41 leda.Ale že by se do ni nacpalo 3lete dítě to nevim:-D.....ale do toho roku a pul by se mi to fakt bodlo.
ahoj,vím že existujou malé cestovní postýlky,ale obávám se že ne do 1,5roku. Já bych teda dítko dala do svého pokojíčku spíš než kupovat další monstrum za skoro 7 tisíc
![]()
@wildcherry píše:
jo tak to tu 90×41 leda.Ale že by se do ni nacpalo 3lete dítě to nevim:-D.....ale do toho roku a pul by se mi to fakt bodlo.
Heleť měli to tam napsaný, co je na tom pravdy nevim. Ale já osobně bych koupila tu 120×60. Naše holky v ní spí už od narození a hned ji měnit nebudeme. Ta úplně malá mi přijde fakt zbytečná ![]()
no 120×60 mám.A ta pujde do pokojicka,ale chci mit smudlu jeste v loznici nejakou dobu,min do roku a pul a nechci tam davat tu velkou,ale z kose brzo vyroste…a to monstrum za 7000 to vubec,to by me muj hnal
..ale treba tato:
http://www.slune-cz.cz/…ok-borovice/
jen nejde polohovat,ale to si myslim,ze mi stolar lehce predela,aby nebyla tak nahore az bude stoupat
…pisou do 3 let,hlavni je ze je mensi nez to co mam…
@wildcherry píše:
no 120×60 mám.A ta pujde do pokojicka,ale chci mit smudlu jeste v loznici nejakou dobu,min do roku a pul a nechci tam davat tu velkou,ale z kose brzo vyroste…a to monstrum za 7000 to vubec,to by me muj hnal..ale treba tato:
http://www.slune-cz.cz/…ok-borovice/jen nejde polohovat,ale to si myslim,ze mi stolar lehce predela,aby nebyla tak nahore az bude stoupat…pisou do 3 let,hlavni je ze je mensi nez to co mam…
Na tu přesně jsem koukala. Vypadá zajímavě, no tím pádem máš problém vyřešen ![]()