Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Máte někdo tuhle postýlku? Dostali jsme ji dárkem, je úžasná, ale šla nám špatně poskládat ve třech lidech
to bych měla složit já sama, ne? Nejde nám ale rozložit, jen jedna strana jde scvaknout, ale ostatní ne. Vůbec to nejde. Děláme to špatně? Myslím, že jinak to ani nejde. Ale docela mě to štve, máme ji na cestování a takhle budem zřejmě bez postýlky ![]()
ahoj,
máme taky takovou,jen k ní nemáme hrazdičku.Když chceš postýlku rozložit,zkus nějdříve narovnat postranice aby zacvakli a pak domáčkni dno dolů.Stejně postupuj i při zkládání.Nejdříve trochu nadzvihni dno,potom slož postranice a vytáhni dna nahotu.mělo by to jít snadno.Snad jsem to napsala trochu srozumitelně.
No, my máme sice cestovní postlýlku cam a než jsme nato přišli, tak nám to taky trvalo
tež už to složím sama, tak jak píše @marki77 ![]()
Jé to jsem ráda že je to trochu srozumitelný.Se to takhle blbě popisuje.Nám to taky dlouho trvalo než jsme na to přišli.
No, my jsme si dokonce doma říkali, co jsme to koupili
vůbec nám to nešlo složit ![]()
Když se Sally skládá, tak se musí nejdříve postavit ty čela, potom zaráz ty delší strany a nakonec ten prostředek. Stejně se postupuje při rozložení. Nejdříve se složí ten prostředek (vytáhne), potom se složí ty delší strany a nakonec ty bočnice a všechno se to složí k sobě. V jednom člověku to jde, chce to jen trošku cviku a grif. Nesmí se to dělat ty strany po jednom. To si totiž ty ostatní bloknete a pak to skutečně složit nebo rozložit opravdu nejde. Musí se to dělat paralelně. Návod je ke stažení na webkách Babypointu: http://www.babypoint.eu/files/sally.pdf
Gabi, ty jo moc jsi mi pomohla děkuju
. My jsme to skládaly tedy blbě, proto to šlo ztěžka
udělali jsme napřed dno a pak to ostatní. Nedali nám k tomu totiž vůbec návod ![]()
@ManDarinka90 píše:
Gabi, ty jo moc jsi mi pomohla děkuju. My jsme to skládaly tedy blbě, proto to šlo ztěžka
udělali jsme napřed dno a pak to ostatní. Nedali nám k tomu totiž vůbec návod
Já to chápu, my to dělali totiž úplně stejně.
Teda já.
Pak přišel přítel, řekl mi, že jsem gramla a udělal to správně a já jsem se právě mezitím taky pídila po návodu, protože jsme ho tam taky neměli.
Tak a´t postýlka slouží, já jsem s ní moc spokojená.
@Tarfinka píše:
No, my máme sice cestovní postlýlku cam a než jsme nato přišli, tak nám to taky trvalotež už to složím sama, tak jak píše @marki77
před pár dny jsme koupili postýlku caretero a taky nám to nešlo.Až jsem našla na netu video jak sestavit a jde to hned,přesně jak píše
marki77
@gabi.design píše:
Já to chápu, my to dělali totiž úplně stejně.Teda já.
Pak přišel přítel, řekl mi, že jsem gramla a udělal to správně a já jsem se právě mezitím taky pídila po návodu, protože jsme ho tam taky neměli.
Tak a´t postýlka slouží, já jsem s ní moc spokojená.
my jsme s ní taky spokojení
máme ji u rodičů když tam jsme. Zatím tam malá spala párkrát, ale nejradši je u nás v posteli ![]()
@ManDarinka90 píše:
Už nám to jde jedna dvě
Taky jsme to už zmákli! ![]()
@ManDarinka90
ahojki, chci se zeptat, zda mate postylku i s prebalovacim pultem. a jestli se ten prebalovaci pult da polozit treba i na skrinku. Jedna se o ty cudliky, ktere jsou na spodu. zda se daji oddelat nebo jsou tam pevne ![]()