Velikost trouby

346
8.1.13 23:45

Velikost trouby

Zdravím maminky, kuchařky a všechny. Potřebovala bych poradit s výbětem vestavné trouby. Mám vybranou pěknou, dobře vybavenou troubu Bosch. http://www.volak.net/detail.php?…
Jediné co mi vrtá hlavou je velikost trouby v litrech, ta moje vybraná má 53 l.
Stačí to, nebo je malá? Vůbec nevím kolika litrovou troubu mám doma abych mohla porovnat. Kolik máte vy?
Moc děkuji za reakce. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4099
9.1.13 00:07
@motomoni píše:
Zdravím maminky, kuchařky a všechny. Potřebovala bych poradit s výbětem vestavné trouby. Mám vybranou pěknou, dobře vybavenou troubu Bosch. http://www.volak.net/detail.php?…
Jediné co mi vrtá hlavou je velikost trouby v litrech, ta moje vybraná má 53 l.
Stačí to, nebo je malá? Vůbec nevím kolika litrovou troubu mám doma abych mohla porovnat. Kolik máte vy?
Moc děkuji za reakce. :kytka:

znám jednoho troubu a ten má kolem 180cm :D :D :D :D né sranda já mám wirpulku a vůbec nevím kolik litrů má kukní na net na ostatní trouby a uvidíš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
9.1.13 00:11

Pro mě je směrodatnější rozměr plechu na pečení než objem, některé trouby mají plechy jak pro panenky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
9.1.13 00:17
@Sati píše:
Pro mě je směrodatnější rozměr plechu na pečení než objem, některé trouby mají plechy jak pro panenky

jo jo svatá pravda na to pozor a taky pozor na to aby ta trouba měla aspoň jeden origo plech- má tchýně si koupila troubu a přišla bez a na konec zjistila že jí tam žáden co se dá koupit v obchodě nepasuje a nechávala si dělat za nehorázné peníze plech na míru!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
9.1.13 00:31

Jj plech a rost, nechapu, ze je tolik rozmeru. ja mam asi 5 plechu, u trouby zadnej nebyl, a zadnej tam nepasuje, vetsinou je mam polozeny na tom rostu a jeden musim davat opacne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
9.1.13 05:05

Ja mam doba troubu z ikey a ta bymela mit pouzitelnej objem 53l, osobne mi moc velka neprijde (ale to je mozna i uhlem pohledu jak jsme ji nedali pod varnou desku, ale vys) :nevim: dve vanocky nad sebe se tam vlezou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
9.1.13 08:40

Objem nevim, mam moru a miluju ji
plechy mam dvou druhu, kazdy jinak hluboky a jinak se usazuje do razek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
9.1.13 10:10

Děkuji všem za přízpěvky, asi bude lepší když si půjdu osobně vybrat, než objednávat přes net.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
9.1.13 10:22

Ahoj,
mě 53l přijde málo, v prosinci jsem kupovali od Elektroluxu a objem máme 74l http://www.mall.cz/…x-eoc3430cox , plechy mě přijdou tak akorát - hlavně na skladké ( vánočka, závin) akorát se mě tam vejde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí