Neuznaná reklamace televize, jak postupovat dál?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Neuznaná reklamace televize,jak postupovat dál?
Zdravím všechny, mám dotaz. Dostali jsme se do problémů s reklamací televize SHARP.Byla kupovaná nová (za 14000,–) před rokem a půl. Po hodně krátké době začali se objevovat na rámu skvrny, rám vyměnili, loni na podzim začali se objevovat znovu, byla zase reklamovaná na co mi opravář řekl že je to asi mechanicky poškozeno, že to jsou nějaké zaschle skvrny které nejdou umýt, myslela jsem, že vyletím z kůže když to řekl…A že když se to pocákalo něčím tak pak vevnitř se objevili té skvrny. Ničím to nebylo postříkáno, na televizi za takové peníze dávám teda pozor. Nechci to nechat a prosím o radu jak mám postupovat dál, na koho se tak obrátit abych mohla prokázat že moje vína to není…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jedinou možnost jak se odvolat vůči zamítnuté reklamaci máte v tom, že zkontaktujete soudního znalce, pokud dopadne posudek dobře, tak pak soudně. Bohužel jiná možnost není ![]()
nebo pak zkusit kontaktovat jiný autorizovaný servis, který Vám to v rámci záruky opraví.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale bude to drahé, soudit se. To bych si asi raději koupila novou enbo to nechala spravit na vlastní nákaldy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rejžička Drahé to bude, ale když soud vyhraje veškeré náklady zaplatí žalovaná strana. Mě na čoice poradily někoho kdo se mi na věc mrkne zdarma řekne jestli mám šanci soud vyhrát nebo ne.Zkus zavolat na čoi a domluvit se tam ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit