Velká menstruace během braní HA

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
30.12.24 16:12

Velká menstruace během brání HA

Ahoj holky.
Zachvilku mám dobrane 1 platicko antikoncepce Lirien.Dnes to byl už nejspíše 28 dní od poslední menstruace kdy jsem ji začala brat poprvé. Menstruaci jsem měla nepravidelnou a teď vypadá že už se to srovnává. Ale dnes ráno jsem se probudila s tím že jsem měla menší bolesti v podbřišku, a já vstala udělá pár kroků a najednou to zemne vyteklo jak kdybych se pocurala. Krev byla všude. Chci se zeptat jestli mám být v klidu že je to tím jak si tělo zvyká na HA. A nebo jestli se mám obávat.
DĚKUJI 😃

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
31.12.24 19:45

Mně se to stalo při užívání antikoncepce jednou, ale nebylo to na začátku brání, ale třeba po 4 letech brání…vždy slaboucka na dva dny a jednoho dne jatka, že jsem musela k Dr a dal mi injekci. Poté se mi to už neopakovalo. Mohlo to být nějakou hormonální dysbalanci, stresem, nachlazením…nebo jestli třeba nemáš myom.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.12.24 20:12
@Anonymní píše: Více

No právě já ji začala brat hned od prvního dne a vše bylo v pořádku, akorát jsme po men. spinila ale i to přestalo teď během své 2 men. s antikoncepci byly přesná jak jsi napsala tak bylo krve jak na jatkach. Včera jsem tento dotaz napsala a dnes je mám druhý den a pořád ji mám silnou no uvidíme pokud to bude tatkto pokračovat zamirim do čekárny na vyšetření no. 🫠

• Citovat
  • Upravit
5912
31.12.24 20:31
@Anonymní píše: Více

Já třeba kvůli krvácení nemohla nikdy HA užívat. Měla bych to pořád. Jednou jsem kvůli krvácení skončila ve špitálu na čištění. Pak jsem po poradě s lékařkou zkusila injekci na 3 měsíce. No, špinila jsem celý rok. :lol: než se to srovnalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.12.24 20:40
@mamule42 píše: Více

Pane bože to ma snad víc špatných účinků než těch dobrých. Nu což no hold to skusim ještě nechat a pak poletim na gyndu no 🫠 🤣

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1