Velká prsa - jaká podprsenka?

14.10.15 18:21

Velká prsa - jaká podprsenka?

Přeju pěkný podvečer všem, :mavam:
mám dotaz pro majitelky objemnějšího dekoltu.. mám velikost košíčků D a zároveň nízký obvod, cca 75. Zkoušela jsem klasickou podprsenku s kosticema bez jakýchkoliv vycpávek, push-up podprsenky, tzv. balkonetky a ve všech jsem měla pocit, že prsa nepodpírají tak jak by měly, nesedí apod. V H&M jsem narazila na korzetové podprsenky, máte s nimi někdo zkušenost? Neměla jsem čas si podprsenku vyzkoušet, ale tim že má trošku ten korzet tak jsem z ní měla pocit, že by mohla prsa držet lépe než klasické podprsenky. Máte s korzetovými některá z vás zkušenosti? Jak vám sedí a vyhovují? Pokud ne, jaké podprsenky kupujete a kde?
Předem děkuji za odpovědi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mag
12870
14.10.15 18:28

Kupuji zásadně celé vyztužené a kupuji nejvíce v Marks & Spencer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.10.15 18:32

@bitterhoney mám košíčky H :roll: a nakupuji v Triumphu. Bohužel podprsenka musí sedět na 100% tak je někdy opravdu těžké si vybrat :roll:

• Citovat
  • Upravit
24798
14.10.15 18:33

Kolik měříš pod prsama a přes prsa?
Protože jako malý obvod mám já, pod prsama 67cm.
Podle mě si zkoušíš blbé velikosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
14.10.15 18:41

D nejsou nijak velká velikost. Souhlasim s Pipet, jestli nezkousis spatnou velikost. Kupuji 75 I a obvod naměřim treba 82. Podprsenka se má zapínat na prostřední háčky. Jinak s mojí velikosti jsem skončila u Konarovske v Le Chaton. Sice dráha záležitost, ale podprsenka sedi a vydrží. Kojící jsem koupila levnější od Anity a je to hrůza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.10.15 18:47

@HaJi jůů tak to jsem ráda, že kojící podprsenky dělají i takhle obrovské - mám 80/H a jsem na začátku těhotenství :palec: tak to se mi ulevilo

• Citovat
  • Upravit
35874
14.10.15 18:57

Spíš bych to tipla na blbe určenou velikost. Mám 75F a v nějakém HM si neskrtnu. Nakupují triumph, správná podprsenka, le chaton.
Kojící jsem měla hotmilk, měla jsem dvě na běžně a jednu hezkou a super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12946
14.10.15 18:57

Myslím si, že zkoušíš špatný obvod, protože 75 rozhodně není malý.
S korzetovými tedy zkušenosti nemám, mám totiž malá prsa, přesto nosím košíčky D nebo C(dle střihu) a jsou mi opravdu akorát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
14.10.15 19:06

@bitterhoney Máš opravdu správně zvolenou velikost? Já mám 75 F (občas E, občas i G :,( - stačí mi kilo přibrat nebo shodit a všechno je v prsou). Jelikož mám raději více podprsenek, tak levnější kupuji v Lindexu. To je jediná „Obyč“ prodejna, kde seženu podprsenku, která mi dobře sedí. Ale některé mají tenká ramínka, což moc nechápu, proč na větší velikosti nedělají širší.
Jinak drahé podprsenky mi seděly v Triumphu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
14.10.15 19:08

Lisca, ale ta ma tady v Cechach blbe zasobovani.
Marks and Spencer docela jde, ale musis si joch vyzkouset vic.
A Le Chaton taky doporucuju.
A 75D neni velky obvod, ja mam ted 75 F az G. Vybirat spis zapnuti na prostredni, oni se jeste vytahnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
14.10.15 19:08

Za me podprsenky DIM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7414
14.10.15 19:15

@Janina81 Kam chodis pro Liscu? Ja si ji nakoupila tak pred 4 rokama v siti Schiesser, ale ta zmizela, tak ted nevim, kam zajit ;) Diky predem za radu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
14.10.15 19:45

@krokodylka
Ja chodila na Ujezd a tam to spodni prádlo zrusili. Maji prodejnu dole na Vaclavaku, kupovala jsem tam plavky. Mozna, ze by byli i ochotni objednat nejake vetsi velikosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
14.10.15 19:54

Mam 70G a kupuju z 90% Triolu, zbytek triumph nebo Lisca. Jinak @Krokodylka Liscu prodava zrovna ta Triola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kies
14.10.15 21:11
@HaJi píše:
D nejsou nijak velká velikost. Souhlasim s Pipet, jestli nezkousis spatnou velikost. Kupuji 75 I a obvod naměřim treba 82. Podprsenka se má zapínat na prostřední háčky. Jinak s mojí velikosti jsem skončila u Konarovske v Le Chaton. Sice dráha záležitost, ale podprsenka sedi a vydrží. Kojící jsem koupila levnější od Anity a je to hrůza.

Mám 65G a jedině prsenky od Konarovské mi opravdu sedí :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková