Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Trápila mě dlouhodobá únava po covidu, jako že několik týdnů. Pak když jsem před lety trpěla anemií, ale to se pozná z krevního obrazu. Další příklad smrtelné únavy jsem zažívala v prvních týdnech těhotenství. Po jiné viróze, ani po chřipce jsem takhle unavená nebyla. Ale zase musím říct, že mě to nikdy extrémně nevyřadilo z provozu, spíš v pozdní odpoledne jsem cítila, že mi dochází šťáva.
Může to být stres, špatný spánek, špatná strava, nedostatek pohybu, nedostatek sluníčka. Možná ti chybí nějaký vitamín.
Těch faktorů, které to. mohou zapříčinit je hodně.
Vidím to na tu štítnou, to že jí máš v normě neznamená, že je to hladina, která ti vyhovuje
Ahoj mam dotaz, posledních pár měsíců me trápí únava … Začalo to v zimě tak jsem to sváděla na ni, mam maleho syna do toho brigádu tak jsem to zas sváděla na tohle, ale dávala jsem si i cas na odpočinek Malej byl v jeslích, koupila si různé vitaminy ale i tak to na me přijde a jsem strašně unavena ze bych snad usla i vestoje
predem Děkuji za rady
Jeste chci dodat ze mam štítnou žlázu se kterou se léčím uz 15let chudim pravidelně na odběry krve a prášky beru jak mam, ale nikdy před tím jsem takto unavena nebyla. Mam v plánu jít zítra k doktorce at me pošle na test krve protože uz si fakt nevim rady a pomoci.
Prosim nesetkal se s tímto nekdo? Co to muze byt