Cítím velkou únavu a slabost

Anonymní
16.3.25 11:56

Velká únava ,slabost .

Ahoj mam dotaz, posledních pár měsíců me trápí únava … Začalo to v zimě tak jsem to sváděla na ni, mam maleho syna do toho brigádu tak jsem to zas sváděla na tohle, ale dávala jsem si i cas na odpočinek Malej byl v jeslích, koupila si různé vitaminy ale i tak to na me přijde a jsem strašně unavena ze bych snad usla i vestoje :roll:
Jeste chci dodat ze mam štítnou žlázu se kterou se léčím uz 15let chudim pravidelně na odběry krve a prášky beru jak mam, ale nikdy před tím jsem takto unavena nebyla. Mam v plánu jít zítra k doktorce at me pošle na test krve protože uz si fakt nevim rady a pomoci.
Prosim nesetkal se s tímto nekdo? Co to muze byt :roll: predem Děkuji za rady

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3134
16.3.25 12:43

Trápila mě dlouhodobá únava po covidu, jako že několik týdnů. Pak když jsem před lety trpěla anemií, ale to se pozná z krevního obrazu. Další příklad smrtelné únavy jsem zažívala v prvních týdnech těhotenství. Po jiné viróze, ani po chřipce jsem takhle unavená nebyla. Ale zase musím říct, že mě to nikdy extrémně nevyřadilo z provozu, spíš v pozdní odpoledne jsem cítila, že mi dochází šťáva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
16.3.25 12:48

Může to být stres, špatný spánek, špatná strava, nedostatek pohybu, nedostatek sluníčka. Možná ti chybí nějaký vitamín.
Těch faktorů, které to. mohou zapříčinit je hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27680
16.3.25 13:22

Vidím to na tu štítnou, to že jí máš v normě neznamená, že je to hladina, která ti vyhovuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4280
16.3.25 20:10

Otestovat ferritin a D vitamín.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie