Velké žíly, prsa

15484
14.2.16 23:11

Velké žíly, prsa

Mám na prsou strašně vidět žíly a jsou i vystouplé. Vypadá to hrozně. Další věc, co mi vadí, je místo mezi prsy nahoře – je to cca 2×2 cm takové vystouplé, vypadá to jako křečové žíly. Proč to mám a co to vlastně je? A dá se s tím něco dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23847
15.2.16 00:16

Jsi těhotná nebo kojíš? Resp. jak dlouho jsi po porodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
15.2.16 07:33

Jestli zi těhotná tak je to normální, i já to měla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15484
15.2.16 08:01

@Gina108 10 měsíců po porodu a kojím. Ale je to horší, než to bylo. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
15.2.16 08:13

Až přestaneš kojit, ztratí se to. Já měla žílu přes celé prso, ta snad byla jen pod tenounkou vrstvou kůže, šla mi i přes bradavku, už v porodnici mi praskla, jak jí malej vytáhl, zkoumala mi to tam i doktorka, jestli je vše ok, byla fakt obludná, kojila jsem 20 měsíců, takže nekojím 4 a je to pryč, prsa opět fit, žádná žíla a nic. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
15.2.16 08:18

Přesně tak, až přestaneš kojit, tak se to výrazně zlepší. Fakt uvidíš. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
15.2.16 09:07
@alisekR píše:
Až přestaneš kojit, ztratí se to. Já měla žílu přes celé prso, ta snad byla jen pod tenounkou vrstvou kůže, šla mi i přes bradavku, už v porodnici mi praskla, jak jí malej vytáhl, zkoumala mi to tam i doktorka, jestli je vše ok, byla fakt obludná, kojila jsem 20 měsíců, takže nekojím 4 a je to pryč, prsa opět fit, žádná žíla a nic. :lol:

Přesně tak, až přestaneš kojit, do půl roku, ne-li dřív, ty žíly úplně zmizí. Fakt, z vlastní zkušenosti ;)
A tu vystouplinu, jak píšeš, to jsem asi měla taky, ale nalevo u klíční kosti. To byla žíla, která se tam s tou kostí křížila. Občas to pěkně vyběhlo a vypadalo to dost hnusně :roll: :mrgreen: Po ukončení kojení to zmizlo taky 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
15.2.16 09:09

Taky jsem to měla a po ukončení kojení to samo zmizelo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
15.2.16 09:26
@Gina108 píše:
Přesně tak, až přestaneš kojit, do půl roku, ne-li dřív, ty žíly úplně zmizí. Fakt, z vlastní zkušenosti ;)
A tu vystouplinu, jak píšeš, to jsem asi měla taky, ale nalevo u klíční kosti. To byla žíla, která se tam s tou kostí křížila. Občas to pěkně vyběhlo a vypadalo to dost hnusně :roll: :mrgreen: Po ukončení kojení to zmizlo taky 8)

Přesně, mě šla někde z podpaží přec celé prso a bradavku někam do břicha a samo ještě kolem sítě těch ostatních, co byly víc v hloubce, ale tahle byla hutná. malej jí den po porodu vytáhl přímo do středu bradavky, udělala se mi tam černá bulka, jako bradavice, doktoři to zkoumali, co to je, zjistili, že hematom, pak to malej procucnul skrz a tekla mi krev, dávali mi na to takové gelové náplasti a ty to krásně vyhojily. Po ukončení kojení všechny žíly zalezly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí