Velký flek na noze 4letého

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12330
29.7.15 07:31

velký flek na noze

Holky, synovi 4 roky, jsem v pondělí objevila na noze flek, nevíte co by to mohlo býti. Syn říká že ho tam kousl komár. Nejříve jsem si myslela, že se tam odřel, ale jako odřenina to nevypadá :nevim: Odpoledne s tím chci zajít k doktorovi, ale ten je tam až od tří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74217
29.7.15 08:15

Komáři jsou svinstvo kolikrat horsi, jak kliste, nám holka 14 dni zpět opuchla po pichnuti komarem na obličeji, ani oko neotevrela, pusu jak balon.
Dávali jsme fenistil kapky.
Urcite s ním zajdi k detske. Neměl třeba klíště?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
29.7.15 08:18

O klíštěti nevím, samozřejmě je to možné, byl na prázdninách u prarodičů, ale ti nic neříkali :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9696
29.7.15 09:17

@iiiv Něco takového jsem měla na stehně po kousnutí komárem, testy za měsíc potvrdily borelii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
29.7.15 10:18

Někdy mívám taky. Jsem alergická na jiné věci, ale někdy mě kousnutí takhle rozhodí právě v reakci na sklony k alergickým reakcím. K lékaři nechodím, nasadím antihistaminika a pomůže to. Ve vašem případě bych dala zatím fenistil kapky nebo nějaké antihistaminikum (Zodak…) a k lékaři zašla, když je to takhle poprvé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
29.7.15 16:45

Tak máme mazat imazolem a zítra jdeme na odběry na boreliozu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9696
29.7.15 17:26

@iiiv Jak dlouho má ten flek? Testy se dělají tak 4-6 týdnu po kousnutí, dříve se borelie nemusí projevit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
29.7.15 17:38

Otec měl jít teď v červenci na operaci kýly a nestihl to, dva dny před operaci flek na noze, prý má tu borelioze, dostal atb a operace se musela přesunout na září. Říkal, že si není vědomý, že by měl klíště, ale možné to je, když za barakem má louky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
29.7.15 18:13

@Veve79 netuším, všimla jsem si ho v pondělí :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9696
29.7.15 18:52

@iiiv No říkám-mě se udělal flek pár dní po kousnutí, asi po týdnu-10 dnech jsem šla k Dr., hned nasadila atb na 5 dní a po 4 týdnech jsem šla na testy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí