Angína, antibiotika a tábor

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
853
28.7.15 13:17

angina, antibiotika a tábor

V sobotu ráno naší 9-ti leté dceři začalo bolet v krku. Teplota není, kouknu do krku, červeno, bílé flíčky. Manžel ji vzal na pohotovost a dostala penicilin, že má anginu. Prý se máme snažit alespon o trochu klidový režim.
Teplotu tedy neměla vůbec, krk pobolíval cca 2 dny. Ted je bez bolesti, ale trochu huhná a je trochu zahleněná, což před tím nebyla. poctivě celou dobu leží, pije atd. Cítí se dobře už dva dny, ale stejně ji zaháním do postele.
Další týden má příměstský tábor, to znamená od 8-16 hodin, pak je doma. Mám ji pustit? Plánují akce každý den, koníčky, turistické výlety atd. Ve mně se to pere. Já ji vždycky ten týden po ATB nechávala doma, aby se jí to nevrátilo. Ale ona se tak strašně těší. Říkám si, teploty neměla, průběh docela klidný. Počasí má být kolem 20-24 stupnů. Pustili byste? Díky za názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
56278
28.7.15 13:25

@aterka pokud už bude mít atb dobraná a bude se cítit dobře, tak bych ji za těchto okolností na příměstský dala :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
28.7.15 13:29

Určitě ano :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
28.7.15 13:29

@Moise No on je právě zaměřený na sport- turistika, ale i nějaké planetárium a koníčky, a kuželky atd. Nicméně nebude to o tom někde posedávat no…ona tak poctivě leží, aby mohla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
28.7.15 13:30

Pokud už nebude brát atb tak jo, dcera dva roky zpátky taky angína a měli ve školce nějakou akci :think: už nevím co. Dobrala ATB koncem týdne a v pondělí šla do školky konzultovala jsem to z dr. Dr se to moc nezdálo, ale nakonec souhlasila. Oni na ATB by dítě nemělo na sluníčko na moc dlouho… pokud si chceš být jistá konzultuj to s dr ať máš čisté svědomí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
28.7.15 13:35

Já jsem jí vždycky nechávala doma ještě týden bez kolektivu a v klidu. Jako přijde mi, že je mírně zahleněná. Jinak jí nic není. Krk má ještě trochu červený, ale nebolí. No a dr… Ona Atb dobere asi právě někdy sobota/neděle, k dr. plánuju jít už v pátek, aby v pondělí mohla případně jít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
28.7.15 13:48

@aterka za týden už bude podle mě ok, bude mít odbraná atb, aspon bych to zkusila, na den, dva, kdyby jií nebylo dobře, zršíš to, stejně už ti ted nikdo peníze nevrátí :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
28.7.15 14:00

Syna bych v této situaci nepustila. Ale to proto, že mi dr. řekla, že může jít na sluníčko 24h po dobrání ATB a on se mi den na to osypal. Jenže to má asi po mě, já jsem na penicilin po porodu alergická a syn měl penicilin poprvé, tak nevím no, jestli to může mít nějakou souvislost.

Tvoje dcera je už starší a asi má nějaké ty ATB za sebou, můžeš se rozhodnout podle minulých situací. Jestli neměla žádné potíže po dobrání dřív, tak bych ji pustila. Stejně bude každý den doma a ty uvidíš, kdyby se začala nějak horšit, necháš ji doma.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
28.7.15 14:02

Na sportovni asi radši ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
28.7.15 14:06

@Maky.p Ona už atb bude mít dobrané, jde mi spíš o tu rekonvalescenci no
@Domáček Nevím do jaké míry budou sportovat, jde spíš o turistiku kuželky, minigolf koníky apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
28.7.15 14:46

Urcite jo, pokud dobere atb

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie