Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No já mám právě taky vyvinutějšího přítele, takže s kondomy je to težký, antikoncepci brát nechci, pharmatex je jediné řešení…
Bývaly ho měl 22/6 a kondomy mu posílala sestra ze zahraničí, sex byl fajn, ale nemohl člověk moc divocit, zapomenotu na divoké prirazeni. Já to mám rada na koníčka a na něm mohl člověk se tak jemně pohupovat pac jinak jsem pak taky krvacela…on většinou vrcholil zezadu a praktikovali jsme přeruší vanou souloz a jestli je tvorba semena úměrná velikosti tak on stříkal
jak kun…
@Anonymní píše:
Dobrý den. Mám partnera který je dole hodně obdaren. Kondom největší velikosti bohužel mit nemůže, stejnak je mu malý nebo praskne. Ma dcera z prechoziho vztahu (pak s ex sex takhle provozovali 6let a nic), Ja mám taky dceru ale rok. Oni měli dítě po roce a Ja ihned. Provozujeme /oddalování/ nebo přerušovanou soulož. Za 2roky by jsme chtěli svoje dítě. HA brát nemůžu mela jsem vážné problémy a zkoušela jsem x druhů. Nevím zda existuje vhodná krátkodobá antikoncepce, a zda je velký riziko otěhotnění.
Já bych byla pro nitroděložní tělísko. Nejlepší je prý se stříbrem. Taky o něm uvažuji, protože HA už nechci ani vidět ![]()
@veru26 píše:
Já bych byla pro nitroděložní tělísko. Nejlepší je prý se stříbrem. Taky o něm uvažuji, protože HA už nechci ani vidět
my o něm také uvažovali, ale někde jsem slyšela že když je chlap hodně obdařen tak ho pak může cítit…tak ![]()
@MarkétkaBeruška
Tak ten můj chlap je tak akorát, takže si myslím že by nám to nemělo dělat neplechu.. ![]()
@veru26 píše:
@MarkétkaBeruška
Tak ten můj chlap je tak akorát, takže si myslím že by nám to nemělo dělat neplechu..
tak to pak jo ![]()
@MarkétkaBeruška
U nitroděložního tělíska je největší nebezpečí aktinomykóza s fibrózou vejcovodů.
@Doctus můžu poprosit o vysvětlení co to znamená - aktinomykóza a fibróza? Děkuji
@MarkétkaBeruška
Aktinomykóza je obecné označení pro onemocnění vyvolaná houbami, rodem Actinomyces sp. (nejčastěji je to pak Actinomyces israelii). Rozlišujeme formy cervikofaciální (postihují oblast hlavy a krku), thorakální (hrudní) a abdominální, přičemž do posledně jmenovaných patří i aktinomykóza děložní. V téměř 100 % případů se vyskytuje u žen s implantovaným nitroděložním dělískem. Chronické dráždění vyvolá zánět, který se projevuje zejména jako chronický zánět vejcovodu (sapingitis chronica nodosa), proces, který se hojí zjizevním vejcovodu, jeho zúžením až následnou obstrukcí. Výsledný stav je post-ovariální ženská neplodnost (preovariální typ neplodnosti má základ v oblasti hypothalamo-hypofyzárního systému, ovariální typ pak v samotných vaječnících). Většinou jsou to pokročilé případy, které jsou neoperovatelné. Početí přirozenou cestou je téměř vyloučeno, pokud by přesto nějaká spermie pronikla, je zde riziko, že by se vajíčko zaseklo na cestě vejcovodem, následně by vzniklo mimoděložní těhotenství (graviditas extrauterina, vysoké hCG bez nálezu v děloze, ruptura tuba uterina, intraperitoneální krvácení, hypovolemický šok,…). Většina gynekologů proto od nitroděložního tělíska ustupuje.
Ahoj, dotaz pro všechny maminy, jejichž partner má velký penis: jsem těhotná (na začátku asi 6.týden) a moc ráda bych měla sex se svým milencem, který má penis tak cca 18/6cm a moc rád do toho tzv. buší
,mě se to vždycky líbílo, jen jak mi naráží do děložního čípku, bylo hlavně ze začátku trochu bolestivé (ale přičítám to tomu, že předtím jsem měla partnera který ho měl fakt malého a nebyla jsem na to zvyká),ale abych přešla k dotazu: myslíte, že budou vadit nárazy na čípek? teď na začátku taky trochu špiním (takový růžový výtok). zeptám se i doktora, ale tam jdu až za týden
Ahoj holky, mám přítele který je značně obdařen, jsem s ním už 3 rok, úžasný vztah, úžasný chlap. Nemohu si stěžovat až na jedno…:( pořád to zkoušíme pomalu… opatrne… poctive mažeme… myslela jsem si, že si zvyknu a časem to prostě půjde… Ale skoro bez vysledku… A mě se začíná zdát, že jeho to přestává bavit… Zkoušela jsem i alkohol… Potom jsem taková min citlivá a úplně se nedokážu divit jak to najednou jde… ale druhý den!!! Je problém chodit… Ptám se, dá se na to zvyknout? Nebo co bych měla dělat?:)nebo nějaká rada? jinýho nechci ![]()
Kdysi jsem se seznamila s chlapem, ktery byl taky fajn a kdyz doslo k prvnimu sexu, zhrozila jsem se. Jeho penis jsem rukou obejmula max do pulky. Zkouseli jsme zavest, ale to neslo. Uz jen ta predstava me stahla.
Bohuzel vztah skoncil, nebyla jsem schopna to prijmout.
Mám přítele skoro stejně vyvinutýho a je to fakt až moc
Každopádně mi praktikujeme přerušovanou soulož plus pharmatex globule a zatím dobrý