Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@nikimatyas píše:
Ptam se protoze gyndr nic nezminoval ze by mel byt velky utz, a jak probiha?
¨¨
ultrazvuk kolem 20. tt patří mezi standardní vyšetření a nic se za něj neplatí (doplácí se za 3D, za ultrazvuk na vlastní žádost apod.)uvidiš tam všechno od páteře, ručiček, orgánu…co vím od holek…mě to teprve čeká. co vim je to na doporučení a žadanku gynekologa.
Jo me taky delal krevni testy siji, lebku, nosni kustku…atd ale vsechno u nej…dneska mi sdelil ze mimco je v poradku, a rekl at se objednam na to echo ![]()
@nikimatyas jo,tak to Ti udělá i ten velký ve 20tt, je to skoro stejné, jak v tom 12tt, co Ti dělal, takže pohoda, mě to taky teprve čeká, tak úplně přesně nevím, jen z povídání od holek ![]()
@Radanka25 mě řekla, že kvůli věku at jedu do Prahy a ten ve 12tt mi dělali tady a vše v pořadku, když jsem chtěla pohlavi, tak mě řekla, že z tohoto nelze…tak bohužel nevim co to bude…jinak jsem měla uplně stejný testík jako ty, akorat bez pohlaví
na ten ve 20tt jedu do Gennetu.
@ivkahr mě to můj mudr. nedělal, nevím proč, jestli kvůli tomu, že nemá tak dobrý UTZ, jak jsem byla v tom Genetickém centru, tak měli UTZ úplně jiný, takovou obrovskou a lepší mašinu, i jsem slyšela, jak miminku bije srdíčko, no a to pohlaví vím pouze na 60 procent, že mi upřesní ve 20tt, což je u mě tento týden a příští týden tam jdu, tak jsem nedočkavá, každý den na to myslím
… nebo je možné, že si taky doktoři dohazují mezi sebou kšefty, kdo ví ![]()
@nikimatyas mě prohmatal pupík, pak začal delat normálne utz - kontroloval obvod hlavičky, meril od spánku ke spánku, kouknul na obličejik, pak měřil obvod bříška, počítal ruce, nohy - prstíky, pak podle nějakých vypočtu spočítal kolik váží. Plazmu - kde je umístěna atd, plodovku… to je tak na co jsem si vzpomnela ![]()
@archienka1 jééé,super
já chodím k doktoru Kynclovi, do toho zdravotního centra u Dony, teď si nemůžu vzpomenout na přesný název a na genetiku jsem byla u doktora Bilíka v Centru zdraví. Kam chodíš Ty a v kolikátém si týdnu? ![]()
@Radanka25 ke Konečnýmu, štřídá se tam s Kinclem
já jdu na velký UTZ v úterý 19+4 (jmenuje se to Gynex plus)
Teď jste mě zarazili s tou žádankou. Já jsem byla na tom ve 13. týdnu a tam mi rovnou řekla datum, kdy mám přijít na ten velký ve 20. týdnu, ale žádanku žádnou nemám ![]()
@archienka1 já teď taky chodím ke Konečnému, doktor Kincl tam teď není
a byla jsi na genetiku ve 12tt v tom Centru zdraví, nebo Ti to dělal Doktor Konečný?
@Radanka25 nebyla jsem vůbec, triply ale mám už za sebou a dopadly pěkně
@Slysil Jo, přesně tak… Jsem zblblá, protože má drahá pulka jde zítra na plazmu ![]()