Velmi intimní dotaz

17
2.10.13 14:53

velmi intimní dotaz

ahojky.jsem 2 roky po druhém porodu (bez nástřihu) a přirození mi příjde pořád strašné :-(.máte to taky tak? vidím snad všechno co jde :-( :evil: při holení jsem si našla nějaké pupínky, tak jsem dnes šla pro jistotu na gyndu a prý je to normální, akorát mě to jde více vidět, protože jak jsem po porodech, tak je to všechno trochu zdeformované. ještě že to manželovi nevadí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69235
2.10.13 14:58

Jo jo, po porodech jí máme většinou všechny vyglajdanou, a to si tam představ ještě blbě udělané šití po čtyřkilovém dítěti. Fakt si jí zkoumáš, jak vypadá? Není to fuk, když je manžel spokojenej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
2.10.13 15:00

Myslím, že je to povolené pánevní dno a po dvou porodech to mám taky :evil: Pomůže posilování, na což já ale neustále zapomínám. Já se spíš bojím, že se třeba na stará kolena začnu počůrávat (už teď při skákání mám co dělat, abych všechno udržela). Poslední dobou to taky víc cítím při a po sexu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.10.13 15:05

Nezkoumam, ale obdarenejsi a vyvinutejsi manzel libuje, ze ve 40 ji mam stale tesnou a uzkou jako za „mlada“ :oops:, ale u mne to bude tim, ze obe ctyrkilove deti se narodily planovanou sekci :palec:

• Citovat
  • Upravit
21848
2.10.13 15:06
@imikimi píše:
ahojky.jsem 2 roky po druhém porodu (bez nástřihu) a přirození mi příjde pořád strašné :-(.máte to taky tak? vidím snad všechno co jde :-( :evil: při holení jsem si našla nějaké pupínky, tak jsem dnes šla pro jistotu na gyndu a prý je to normální, akorát mě to jde více vidět, protože jak jsem po porodech, tak je to všechno trochu zdeformované. ještě že to manželovi nevadí :)

Pokud si nevidis az na delohu tak to nemuze bejt takova hruza :pankac: nezkoumej to a hotovo. Nebo si ji nech udelat znova a hotovo. Nekdo si po kojeni necha udelat kozy, ty kacenu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
2.10.13 15:18

Nováček a hned chce vědět jaké mám frndy :think: Karle, Karle ty chlíváku jeden ;)

• Citovat
  • Upravit
2899
2.10.13 15:23
@Anonymní píše:
Nezkoumam, ale obdarenejsi a vyvinutejsi manzel libuje, ze ve 40 ji mam stale tesnou a uzkou jako za „mlada“ :oops:, ale u mne to bude tim, ze obe ctyrkilove deti se narodily planovanou sekci :palec:

Ano, u tebe to bude tou sekcí. Je jasné, že když ti vaginou děti nešly, tak nebude mít ani poporodní následky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
2.10.13 15:26

@imikimi a jak dloho máš po druhém porodu?
Víš co? Chce to nezkoumat se a snažit se cvičit. A pokud je manžel spokojen a následky jiné než vizuální nemáš, tak buď šťastná ;) jinak hodně by se mělo dát do původního stavu co se týče velikosti až třeba za rok od porodu. Něco jiného je pokažené šití apod.
Nějaké pupínky? To může být hormonální… nedovedu si představit jak by porod mohl mít vliv na pupínky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25138
2.10.13 15:41
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
2.10.13 21:13
@Jankaxx píše:
@imikimi a jak dloho máš po druhém porodu?
Víš co? Chce to nezkoumat se a snažit se cvičit. A pokud je manžel spokojen a následky jiné než vizuální nemáš, tak buď šťastná ;) jinak hodně by se mělo dát do původního stavu co se týče velikosti až třeba za rok od porodu. Něco jiného je pokažené šití apod.
Nějaké pupínky? To může být hormonální… nedovedu si představit jak by porod mohl mít vliv na pupínky?

Mám už 2 roky po porodu, rok už se snažím cvičit. Co se týče prohlížení, tak si jí samo pořád neprohlížím, ale když se holím, používám někdy zrcátko, tak to nejde přehlednout :D. jsem to asi blbě napsala, ne pupínky, ale spíš takové výrůstky, prý to tam patří, ale za normálních okolností nejde tak vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
3.10.13 10:21

@imikimi No vykašli se na to, kromě doktora se tam snad manžel nekouká ne :lol: ten tam má dělat jinačí věci ;) a při nejhorším zvol na milování nějaké intimčo osvětelení a určo to bude lepší…

Jestli ti gyndař řekl, že je to normální a ty si myslíš, že ne, tak zkus jiného… ale myslím, že pokud ji nemáš jak tady holky rády píšou „jako vrata“, tak se s tím netrap. No a na výrůstky to cvičení mít vliv určo nebude :? to tak na tu velikost a pevnost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí