Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ne všichni takto nesmrdí. Já to od žádného neznám. Nemá nějaký endokrinologický problém?
Jinak pořídit nějaký opravdu účinný antiperspirant, ne pouhý deodorant. Poradí v lékárně třeba.
A on se potí tak moc (je promáčené pyžamo) nebo se potí běžně, ale tobě to smrdí? Partnerova vůně je velice důležitý ukazatel kompatibility partnerů a samozřejmě je zásadní, aby ti muž voněl. Mně třeba manžel voní, i když je běžně zpocený, samozřejmě používá deodorant a kolínskou, ale třeba po ránu, bez kosmetiky, před ranní hygienou mi stejně voní příjemně…
@lucad77
Nevím, asi nemá ![]()
Antiperspirant ale není uplně vhodný na spaní nebo jo?
@Kníže Ignor
Potí se dost.. někdy má právě i promočené pyžamo. To mění také často.
Nevím docela mi to fakt smrdí, dříve tomu tak nebylo, nebo si to nevybavuju..ale poslední cca dva roky je to fakt šílený ![]()
Kazdy partneruv pot mi vonel. Mozna se k sobe nehodite.
Ja jsem teda na zenskou smradoch. ![]()
Pouzivam driclor, sezenes ho v lekarne. Prvne trochu pali ale opravdu omezi poceni. Vecer namazu, rano smeju. (I plosky nohou) Pak se mazu krystalovym deodorantem.
Slysela jsem i teorii, ze zelena listova zelenina zjemnuje lidsky pach. Takze denne se snazim jist salat, polnicek, matu, rucolu atd. Proste mu to priprav jako prilohu. ![]()
Nezacal nekfo z vas brat prasky?
Chápu tě, ale mít doma chlapa, ke kterému…,,necítím " touhu se v noci přítulit, protože mi nevoní, je zkrátka… dá se říct na prd. ![]()
Možná si přes veškerou snahu tvého partnera, prostě nevoníte.
Pokud jde o mě, tak ten pravý muž, tedy alespoň co se sexuální oblasti týká, mi musí vonět, i když je zpocený. ![]()
Je to opravdu osvědčené a nejen mnou. ![]()
Nevím čím to je, prášky ani jeden nebereme. Všechno nám jinak klape, rozumíme si, milujeme se.. jen tohle mě prostě trápí
určitě se nechci rozcházet jenom kvuli tomuhle.. kdyby jsme spolu byli krátce tak neřeknu, ale jsme spolu 9 let
Zažila jsem to s jedním ex…Fajn chlap, pohlednej, ale tohle se fakt nedalo
Ale zaregistrovala jsem to hned v začátku vztahu, ze by jeden druhymu začal smrdet po letech je divny. Nevysadila si HA?
Nepřibral partner? Můj chlap má docela výkyvy váhy. Teď momentálně má nadváhu a ikdyž mi vyloženě nesmrdí, tak rozdíl ve vůni také cítím a to právě v tom potu.
Jakože rozdíl k horšímu…
@Anonymní píše:
@lucad77
Nevím, asi nemá
Antiperspirant ale není uplně vhodný na spaní nebo jo?
Proč by nebyl? Ale u vašeho partnera je podle mě nějaký zdravotní problém, ať zajde k lékaři. Není normální propotit pyžamo (pominu akutní choroby typu chřipka samozřejmě).
Ahoj, jdu si k vám pro nějakou radu s tím, že tohle řešit je mi velmi nepříjemné
Jde o to, že mam partnera, jsme spolu už dýl.. Ale teď k věci.. Má hrozně “ostrý” pot.. nevím jak to popsat, ale ať se myje každý den tak prostě peřiny bych mohla měnit fakt každý třetí den
jinak hrozně smrdí od toho potu 
opravdu nevím, je to muj první a fakt ho miluju, ale v noci se k němu přitulit to je fakt za trest ač bych fakt chtěla 
Nevíte někdo co s tím? Jde tomu nějak zabránit? - nějaký fakt účinný deodorant, který ale není navoněný? Nebo prostě chlapi takhle smrdí?
Budu ráda za nějakou radu..