Velmi ostrý pot

Anonymní
13.1.24 19:50

Velmi ostrý pot

Ahoj, jdu si k vám pro nějakou radu s tím, že tohle řešit je mi velmi nepříjemné :oops:

Jde o to, že mam partnera, jsme spolu už dýl.. Ale teď k věci.. Má hrozně “ostrý” pot.. nevím jak to popsat, ale ať se myje každý den tak prostě peřiny bych mohla měnit fakt každý třetí den :zed: jinak hrozně smrdí od toho potu :roll:
Nevíte někdo co s tím? Jde tomu nějak zabránit? - nějaký fakt účinný deodorant, který ale není navoněný? Nebo prostě chlapi takhle smrdí? :think: opravdu nevím, je to muj první a fakt ho miluju, ale v noci se k němu přitulit to je fakt za trest ač bych fakt chtěla :(

Budu ráda za nějakou radu..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24733
13.1.24 19:53

Ne všichni takto nesmrdí. Já to od žádného neznám. Nemá nějaký endokrinologický problém? :think: Jinak pořídit nějaký opravdu účinný antiperspirant, ne pouhý deodorant. Poradí v lékárně třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
13.1.24 20:10

A on se potí tak moc (je promáčené pyžamo) nebo se potí běžně, ale tobě to smrdí? Partnerova vůně je velice důležitý ukazatel kompatibility partnerů a samozřejmě je zásadní, aby ti muž voněl. Mně třeba manžel voní, i když je běžně zpocený, samozřejmě používá deodorant a kolínskou, ale třeba po ránu, bez kosmetiky, před ranní hygienou mi stejně voní příjemně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.1.24 20:12

@lucad77
Nevím, asi nemá :think:
Antiperspirant ale není uplně vhodný na spaní nebo jo?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.1.24 20:14

@Kníže Ignor
Potí se dost.. někdy má právě i promočené pyžamo. To mění také často.
Nevím docela mi to fakt smrdí, dříve tomu tak nebylo, nebo si to nevybavuju..ale poslední cca dva roky je to fakt šílený :roll:

• Citovat
  • Upravit
BananovaSusenka
13.1.24 20:34

Kazdy partneruv pot mi vonel. Mozna se k sobe nehodite.

Ja jsem teda na zenskou smradoch. :oops:
Pouzivam driclor, sezenes ho v lekarne. Prvne trochu pali ale opravdu omezi poceni. Vecer namazu, rano smeju. (I plosky nohou) Pak se mazu krystalovym deodorantem.

Slysela jsem i teorii, ze zelena listova zelenina zjemnuje lidsky pach. Takze denne se snazim jist salat, polnicek, matu, rucolu atd. Proste mu to priprav jako prilohu. :mrgreen:

Nezacal nekfo z vas brat prasky?

• Citovat
  • Upravit
16190
13.1.24 20:38

Chápu tě, ale mít doma chlapa, ke kterému…,,necítím " touhu se v noci přítulit, protože mi nevoní, je zkrátka… dá se říct na prd. :nevim:
Možná si přes veškerou snahu tvého partnera, prostě nevoníte.
Pokud jde o mě, tak ten pravý muž, tedy alespoň co se sexuální oblasti týká, mi musí vonět, i když je zpocený. :P
Je to opravdu osvědčené a nejen mnou. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.1.24 20:44

Nevím čím to je, prášky ani jeden nebereme. Všechno nám jinak klape, rozumíme si, milujeme se.. jen tohle mě prostě trápí :( určitě se nechci rozcházet jenom kvuli tomuhle.. kdyby jsme spolu byli krátce tak neřeknu, ale jsme spolu 9 let

• Citovat
  • Upravit
412
13.1.24 20:51

Zažila jsem to s jedním ex…Fajn chlap, pohlednej, ale tohle se fakt nedalo :D Ale zaregistrovala jsem to hned v začátku vztahu, ze by jeden druhymu začal smrdet po letech je divny. Nevysadila si HA?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.1.24 21:45

@Plain Jane HA uz dlouho neberu :think: více jak 5 let určitě

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.1.24 22:14

Nepřibral partner? Můj chlap má docela výkyvy váhy. Teď momentálně má nadváhu a ikdyž mi vyloženě nesmrdí, tak rozdíl ve vůni také cítím a to právě v tom potu. :think: Jakože rozdíl k horšímu…

• Citovat
  • Upravit
111
13.1.24 23:09

Hmmm nemá třeba metablickou poruchu nějakou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24733
14.1.24 19:28
@Anonymní píše:
@lucad77
Nevím, asi nemá :think:
Antiperspirant ale není uplně vhodný na spaní nebo jo?

Proč by nebyl? Ale u vašeho partnera je podle mě nějaký zdravotní problém, ať zajde k lékaři. Není normální propotit pyžamo (pominu akutní choroby typu chřipka samozřejmě).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí