Venčení psa a dvojčata

15
15.6.13 21:45

venčení psa a dvojčata

Ahoj holky, potřebovala bych poradit, říkám si že přeci nemůžu být jediná která řeší tento problém :-) čekám dvojčata a do toho máme půlroční štěně, takže těch dětiček bude dosti :-) nicméně jelikož je ještě malá, nevydrží mi čekat 9 hodin než se vrátí manžel z práce a tak nevím jak mám řešit venčení. Koukala jsem že jsou tu tipy s chůvičkami, ale bydlím v 6.patře a nevím nevím zdali seženu takovou chůvičku a zdali na to budu mít nervy. S jedním prckem jdou maminy ven s prckem v šátku, ale dva se mi tam nevejdou tak vůbec nevím jestli je situace řešitelná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31672
15.6.13 21:50

No samotný doma jen s chůvičkou bych je určo nenechávala..co do kočárku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906

Děti nemám, tak možná poradim úplně blbě :) My zas máme dva psy a mimino chceme. Neni možný prostě naložit děti do kočáru a jít ven?
Manžel vyvenčí ráno, ty pak půjdeš třeba za 4 hodiny na procházku s pejskem i dětma a manžel půjde zase až přijde z práce. Jen to nějak sladit s režimem dětí no. Přeju hodně sil :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917

Pokud jde o přes den tak bych vzala děcka do kočáru na vycházku a psisko k tomu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
15.6.13 21:52

Já měla teda jen jedno dítko, ale chodila jsem tak, že v jedné ruce kočár, v druhé psa (27kg). Dalo se to, ale je blbý, že jsem musela třeba i v dešti, kočár byl v pohodě v pláštěnce, ale já zmokla, protože mi chyběla ruka na deštník.
Blbý bylo i ranní a večerní venčení, kort v zimě. Nezbylo mi nic jiného, než si najmout studentku, která chodila venčit víceméně na zavolání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
@Izzz píše:
Děti nemám, tak možná poradim úplně blbě :) My zas máme dva psy a mimino chceme. Neni možný prostě naložit děti do kočáru a jít ven?
Manžel vyvenčí ráno, ty pak půjdeš třeba za 4 hodiny na procházku s pejskem i dětma a manžel půjde zase až přijde z práce. Jen to nějak sladit s režimem dětí no. Přeju hodně sil :)

taky bych to tak udělala, pejska bych třeba dala pod kočárek, pokud by se mu nechtělo chodit a hotovo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4635

Asi pořídit si takový kočár aby ses vešla pohodlůně do výtahu a vycházku s dětma naplánovat tak aby se při tom i pejsek vyvenčil. Já teda dvojčata mám a musím říct, že to nevím jak bych tohle řešila a to jsem fakt dost akční. Jako asi teď když je hezky to jde, není potřeba je oblékat, ale v zimě teda fakt nevím. Nemáš nějakou sousedku co by vyvenčila nebo koukla na tu chvilku pak na mimča?? Třeba nějakou paní v důchodu v baráku na kterou by byl spoleh a dali by jste jí za to třeba pár korun.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
15.6.13 21:53

No, úplně tomu nerozumím, ale ty nehodláš chodit s dětičkama ven??? Já je sice měla po jednom, ale měli jsme režim ráno vstát, nakojit, až potřeboavli spát, tak šup do kočáru, tam si usnuli a až jsem šla ven, tak vzala kočár, ve kterým už spalo mímo. Dopolední spaní bylo nejdelší. V poledne nakojit, dát spát doma, a odpo zase nakojit a na odpolední spaní zase ven, třeba jít naproti taťkovi. Osvědčilo se mi to u obou, byli zvyklí spát venku i v době po obědě doma v postýlce. No, takže s dětma jsem byla venku spoustu času a to přese můžeš vzít psa s sebou, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
15.6.13 21:53

Ufff, běhá mi mráz po zádech, když si to představím v reálu…já venčila dva psouny a jedno dítě a lil ze mně pot a byl to fakt mazec (hlavně doprava dolu z patra - a to bylo jen druhé patro a poměr dětí a psů opačný).

A chůvička mi vystačila tak na 10 metrů od baráku. V případě nouze jsem to řešila vyběhnutím se psy jen na rychlovku očůrat rohy (do vzdálenosti těch 10 metrů), zatímco Jožka spal, a ikdyž jsem věděla, že spí a že je chůva zapnutá, měla jsem téměř žaludeční křeče.

Jsem ti prd pomohla, co? Jsem zvědavá, co kdo poradí. Neb nic jiného, než prochajdy s kočárem, mě nenapadá. :nevim:

P. S. podotýkám, že venčení na rychlovku probíhalo, když bylo jednu zimu venku nějakých téměř minus dvacet a já nachcíplá. Když se pak sejdou okolnosti typu - chlap zrovna na týden pryč, hlídací babičky nemocné, v baráku všichni v práci…je to potom mazec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ccelest
15.6.13 22:00

Já mám teda jedno mimino a jednoho většího psa a chodim v jedný ruce kočárek v druhý pes. Asi bych to řešila, že ráno než manžel vyjde do práce tak vyvenčit, dopoledne pes vydrží a odpoledne kočár a pes, i když asi bude problém v jedný ruce dvojkočár a v druhý pes :think: No čim víc nad tim dumám tim víc si myslim, že to neni moc rozumný. Budeš mít dost práce s dětma a ještě štěně to asi neni moc šťastný.

• Citovat
  • Upravit
15
15.6.13 22:00

No s kočárkem je to tak, že se nám zcela nevejde do výtahu, zatím to vypadá tak že ho budu muset skládat ve výtahu, korbičky na zem, do toho psa, dole vše složit dohromady a může se jít, což dělat třikrát denně aby se pes vyvenčil bude síla :-) kdyby už byla velká tak to jde, ale teď s ní chodím cca každé dvě hodinky ven. Samozřejmě na procházky budeme chodit, ale ne tak často jako pes potřebuje. Nebo je hold budu nosit v autosedačkách, venku si je položím na lavičku a pes se zatím vyčůrá nebo nevím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
15.6.13 22:02

A máte výtah? Jestli jo, tak úplně v pohodě, až půjdeš na procházku s dětma, tak bych vzala psa a pokud bys chtěla na dýl a psa bys nechtěla sebou, tak holt zase do výtahu, dovézt ho nahoru a zase jet. Největší vopruz je stejně vypravování se ven, jakmile máš dítě naložený v kočáru najedený, přebalený, příhodně oblečený a sebe oblečenou, tak máš vyhráno.
Pokud ale výtah nemáte a kočár máš někde dole v kočárkárně nebo ve sklepě, tak to potěš, kočár s dětma bych samotný dole stát nenechala, až bys šla psa dát domů, takže buď ho mít celou dobu, což bude celkem dost náročné na pozornost nebo fakt nechat děti nahoře, rychle seběhnout se psem dolů, nechat vyčurat a zase mazat nahoru, dětem se v postýlkách zatím nic nestane, maximálně budou minutku dvě řvát, to nepotřebuješ slyšet přes chůvu a pes bude alespoň vyčuranej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ccelest
15.6.13 22:04

@špacirka tyjo tak to si nedovedu představit. V sedačkách je budeš nosit měsíc a i tak to bude věechno těžký x 2 oni se pronesou.

• Citovat
  • Upravit
31594
15.6.13 22:04
@špacirka píše:
No s kočárkem je to tak, že se nám zcela nevejde do výtahu, zatím to vypadá tak že ho budu muset skládat ve výtahu, korbičky na zem, do toho psa, dole vše složit dohromady a může se jít, což dělat třikrát denně aby se pes vyvenčil bude síla :-) kdyby už byla velká tak to jde, ale teď s ní chodím cca každé dvě hodinky ven. Samozřejmě na procházky budeme chodit, ale ne tak často jako pes potřebuje. Nebo je hold budu nosit v autosedačkách, venku si je položím na lavičku a pes se zatím vyčůrá nebo nevím :-)

uáá, no tak to je masakr
Ještě mě napadlo jedno dítě do šátku, druhý do nějakýho lehkýho monokočáru, který se ti bez problému vejde do výtahu. Něco malinkýho, skladnýho, třeba zappky Xtra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
15.6.13 22:06

U nás to je tak, že manžel ráno než jde do práce s pejskem oběhne barák a já ho beru na procházku dopoledne s kočárem. Jdem na procházku a potom chodím na nákup jen s kočárem. Mám strach ho nechat před obchodem uvázaného. A odpoledne až se malá vyspí doma, tak chodíme taky na procházku i s pejskem.Taky chodíme i v dešti, místo deštníku mám kapucu. Neboj myslím, že to zvládneš i s dvojčátkama :kytka: a no volno chodit není zvyklá? my chodíme na vodítku a občas nechám proběhnout, když není poblíž jinej pes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný