Venku denně - prevence nemocí?

351
19.9.11 10:26

Venku denně-prevence nemocí?

Ahoj maminy, máme už třetí rýmu během 1 měsíce :oops: Nyní bez teplot, před tím i teploty a vždy to proběhlo hladce bez léků, jen se sirupy na teploty. Přemýšlím, jak zvýšit imunitu :roll: Když venku prší nebo je hnusně, zůstáváme doma. Jinak chodíme odpoledne na prochajdu (v kočárku, jsou mu 2). Jsme panelákový, ale říkám si, jestli i třeba na půl hodinky nevyrazit denně ven dopo i odpo, koupit pláštěnku a holinky a prostě jít za všech okolností aspoň na chvilku ven. Máte vypozorováno, vy, co chodíte denně ven počasí-nepočasí, že jsou dětičky „odolnější“ ? :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17310
19.9.11 10:29

Není odolnější :cry: Bohužel.Ale záleží na více faktorech :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4024
19.9.11 10:30

2 měsíce nebo 2 roky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kahaja
19.9.11 10:32
katyca píše:

vzhledem k tomu, že maminka zvažuje holinky, tak bych to viděla na ty roky :mrgreen: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
8911
19.9.11 10:32

Malej je venku pořád (dopo i odpo 2-3 hodiny) a odolnější tedy rozhodně není. Jen strčí nos mezi děti, tak má okamžitě rýmu… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
19.9.11 10:35
katyca píše:

Omlouvám se, jsou nám 2 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
19.9.11 10:35
Wiolla píše:
Malej je venku pořád (dopo i odpo 2-3 hodiny) a odolnější tedy rozhodně není. Jen strčí nos mezi děti, tak má okamžitě rýmu… :roll:

Ano, to mi říkala i MUDr., že pobytem venku se dítě nezocelí nikdy tolik, jako pobytem v dětském kolektivu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kahaja
19.9.11 10:38
fragola píše:
Wiolla píše:
Malej je venku pořád (dopo i odpo 2-3 hodiny) a odolnější tedy rozhodně není. Jen strčí nos mezi děti, tak má okamžitě rýmu… :roll:
Ano, to mi říkala i MUDr., že pobytem venku se dítě nezocelí nikdy tolik, jako pobytem v dětském kolektivu…

Tak proto si Fragola domů pořídila velký kolektiv!? :lol: Ale myslím, že mu pobyt venku neuškodí a při rýmě i prospěje. Takže tím nic nezkazíš, když budete vyrážet denně.

• Citovat
  • Upravit
3620
19.9.11 10:44
kahaja píše:
fragola píše:
Wiolla píše:
Tak proto si Fragola domů pořídila velký kolektiv!? :lol: Ale myslím, že mu pobyt venku neuškodí a při rýmě i prospěje. Takže tím nic nezkazíš, když budete vyrážet denně.

asi si taky budu muset pořídit takovou školku sice to musí být honička ale závidím! jinak určo být denně s prckem venku je dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4024
19.9.11 10:48

Mi na imunitu zkusili snad vše, zkus mu dávát každé ráno 1 lžičku medu, pokud nemá alergii na pyl. Jinak je dobrý vitamín C. Prodává se v práškách. Je to nejlepší než malého cpát hned na začátku nějakou chemií :palec: (jinak samozřejmě čerstvé ovoce, šťávy)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
19.9.11 10:48
kahaja píše:
fragola píše:
Wiolla píše:
Tak proto si Fragola domů pořídila velký kolektiv!? :lol: Ale myslím, že mu pobyt venku neuškodí a při rýmě i prospěje. Takže tím nic nezkazíš, když budete vyrážet denně.

Ale tak jistě, že je dobré chdit s dětmi co nejvíc ven. Já to nezavrhuju. Naopak, když jeden den nejdeme, tak mi to samotné leze na nervy. Ale s MUDr. jsem to řešila právě ve chvíli, kdy nejstarší nastoupila do školky a nosila domů kde co a ostatní to samořejmě chytali od ní, tak mi to MUDr. takhle vysvětlovala, že samotným chozením ven to dítě odolnější prostě nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4024
19.9.11 10:49

jinak ten pohyb mezi dětmi, je nejlepší alespoň si vše nyní vybere a nachytá všechny bacily pak bude proti nim imuní a budete mít klid. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
19.9.11 10:51
katyca píše:
Mi na imunitu zkusili snad vše, zkus mu dávát každé ráno 1 lžičku medu, pokud nemá alergii na pyl. Jinak je dobrý vitamín C. Prodává se v práškách. Je to nejlepší než malého cpát hned na začátku nějakou chemií :palec: (jinak samozřejmě čerstvé ovoce, šťávy)

Vitamín C v práškách není chemie? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
19.9.11 10:52
katyca píše:
jinak ten pohyb mezi dětmi, je nejlepší alespoň si vše nyní vybere a nachytá všechny bacily pak bude proti nim imuní a budete mít klid. :palec:

JO, jistě, já vím. Dcera už je odolnější, ta už je v pohodě a ve 2. třídě. Jenže tímto rokem počínaje, budu posílat každý rok do šklolky jedno dítě. Máme jich totiž dohromady 6 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
19.9.11 10:55

syn 3m spí každé dopoledne na terase v kočárku a odpoledne jdeme na procházku… už 2. týden má rýmu.

dneska jdeme k doktorce, tak se jí chci zeptat, jaký má názor na saunování takhle malých dětí. máme saunu doma a manžel s ním chce od října začít (jen na chvíli a pak vlažnou sprchu). tak uvidím, zda mu to posílí imunitu, a hlavně co na to řekne dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí