Vertigo

Anonymní
20.10.22 23:08

Vertigo

Ahoj. Měla jste zde některá z vás polohové vertigo které bylo ale vleze na zádech? Nejčastěji to mám když chci večer usnout (jsem zvykla na zádech). Začne stav jak při opilosti, závratě, nevolnost, musim si sednout a vydychat to a usnout v jiné poloze. Vím ze na neuro. Ale všude čtu ze většinou jsou vertiga spíše při jiných polohách než na zádech tak mě zajímá jestli měl někdo stejný problém popr jak se to řešilo. Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
66470
21.10.22 05:20
@Anonymní píše:
Ahoj. Měla jste zde některá z vás polohové vertigo které bylo ale vleze na zádech? Nejčastěji to mám když chci večer usnout (jsem zvykla na zádech). Začne stav jak při opilosti, závratě, nevolnost, musim si sednout a vydychat to a usnout v jiné poloze. Vím ze na neuro. Ale všude čtu ze většinou jsou vertiga spíše při jiných polohách než na zádech tak mě zajímá jestli měl někdo stejný problém popr jak se to řešilo. Díky

Tak na zadech je to normalni, i kdyz mam obdobi „klidi“, nemuzu vrtsinou lezet uplne rovne na zadech, musim mit podlozenou hlavu. Kdyz to mneni uplne OK, vubec si na zada neleham. Muzu v tu dobu lezet jen na jednom boku. A jak se to resi je jednoduche. Musis se naucit spat jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85852
21.10.22 05:51

Ano, tocil se se mnou svet, pomohl anatomicky polstar. Chodila jsem na rehabky, mela jsem to od patere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43057
21.10.22 12:20

BPPV neni jen zadniho kanalku, ty kanalky jsou 3 a podle toho provokujici poloha. A jsou i jina vertiga. Na neuro/ na usni. jinak zatim ved v patrnosti, ze to toceni hlavy neni nebezpecne a cim dele ho vydrzis, tim rychleji se ho zbavis. Klidne lez na zadech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66470
21.10.22 13:11
@Pudloslava píše:
BPPV neni jen zadniho kanalku, ty kanalky jsou 3 a podle toho provokujici poloha. A jsou i jina vertiga. Na neuro/ na usni. jinak zatim ved v patrnosti, ze to toceni hlavy neni nebezpecne a cim dele ho vydrzis, tim rychleji se ho zbavis. Klidne lez na zadech.

Ja bych se pozvracela, zvracela jsem i u toho cvičení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43057
21.10.22 14:31
@vokishka píše:
Ja bych se pozvracela, zvracela jsem i u toho cvičení.

no tak to je limitace, to samozrejme nechceme :-) vetsinu lidi to ale prejde, kdyz chvilku vydrzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí