Věštba a psychika
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Zakladatelka
Omlouvám se za založení dvou témat již jsem požádala a smazání toho druhého
- Citovat
- Upravit
No predpovedet dceru je myslim 50:50. Predpovedet nemoc, no ze ti rekla jen zajit k doktorovi? A predpovedela prirozeny porod? Takhle rodi docela dost zen.
jestli neni sarlatanka ![]()
- Citovat
- Upravit
Já bych ke kartářce nikdy nešla, takhle jí úplně podřizuješ život, ono to možná funguje a občas se může strefit, hlavně pokud tomu věříš ty, přestřihla bych kontakt, už bych k ní nešla a těšila se na zdravé miminko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moc si to bereš, podle mě…
osud se mění každým dnesm, dej si třeba pů roku pauzu, pak už může být výklad zase jiný ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj, nemysli na to!!! Pokud miminko chceš, tak jděte do toho a snaž se nemyslet na její slova.
Minulej rok jsem byla u kartářky a vše co řekla se tak stalo. Jenže taky řekla, že při mém první těhu potratím. Momentálně jsem v 10tt a ten strach byl obrovský. Teď se na to snažím nemyslet a bejt pozitivní a věřím, že vše dobře dopadne. Nebo se spíš v to strašně snažím věřit.
Hodně štěstí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neměla by si vůbec dovolit takové věci říkat, jen ovlivňuje Tvoji psychiku, vyvolává obavy, stres. Věci nejsou pevně dané a nikdo do nich nemůže vidět. Dle mě jen nesmysly, které zbytečně zatěžují život.
- Citovat
- Upravit
Já na takový věci nevěřím, ale možná by bylo lepší, kdyby jste se na nějakou dobu přestali o miminko snažit
Ne kvůli nějaké kartářce, ale kvůli tvé psychice. Každopádně ti přeju hodně štěstí, ať se rozhodneš jakkoli ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím si, že to není dobrá kartářka. Podle toho co vím, by žádná kartářka ani jiná „věštkyně“ neměla být tak konkrétní v předpovězení něčeho špatného. Hooodně to lidi zasahuje a ony ovlivňují jejich životy, musí vědět, že některé věci se neříkají, nebo je mají zaobalit. Být tebou, kašlu na to, žádnej člověk nikdy nedokáže říct, co se s tebou a dítětem stane, jak dopadne těhotenství apod.
- Citovat
- Upravit
@Alises píše:
Ahoj, nemysli na to!!! Pokud miminko chceš, tak jděte do toho a snaž se nemyslet na její slova.Minulej rok jsem byla u kartářky a vše co řekla se tak stalo. Jenže taky řekla, že při mém první těhu potratím. Momentálně jsem v 10tt a ten strach byl obrovský. Teď se na to snažím nemyslet a bejt pozitivní a věřím, že vše dobře dopadne. Nebo se spíš v to strašně snažím věřit.
Hodně štěstí.
tak to Tě čeká ještě dost měsíců stresu
chce to klid holky..
- Citovat
- Upravit
To te jako karatarka musi posilat k doktorovi na preventivku? cozeeeee? to uz jenom proto ze ti to rekla, tak si to ted budes namlouvat, az to tak skutecne s tim ditetem bude…
vem zbytek racionality do hrsti… kazda kartarka ti rekne, ze karty nejsou stale, ze tvuj osud se meni a to co ti rekne dnes uz o mesic platit nemusi…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakladatelka
no jsem z toho dost vedle miluji svou dcerku a celkově děti a tohle mě jaksi trápí. Ona m předpověděla že porod nebude v pořádku u prvního dítěte to také nebyl rodila jsem předčasně. Manžel mi říká že to mám vypustit z hlavy že sugesce je hrozně silná myšlenka a že se může plést ale je tam pořád to ale!
![]()
- Citovat
- Upravit
@TroisChéris píše:
Myslím si, že to není dobrá kartářka. Podle toho co vím, by žádná kartářka ani jiná „věštkyně“ neměla být tak konkrétní v předpovězení něčeho špatného. Hooodně to lidi zasahuje a ony ovlivňují jejich životy, musí vědět, že některé věci se neříkají, nebo je mají zaobalit. Být tebou, kašlu na to, žádnej člověk nikdy nedokáže říct, co se s tebou a dítětem stane, jak dopadne těhotenství apod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TroisChéris píše:
souhlas, psychika dokáže divy. A kartářka co nezná meze dokáže dost zkomplikovat život, možná i zabít. Znám příklad ženy co zemřela velmi rychle na rakovinu, kterou jí předpověděla kartářka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja ti nevim cece
…ja jsem na takove veci srab a kdyby slo o zdravi ditete… ![]()
ale na druhou sranu…kdyby byla fakt tak dobra, tak si predpovi treba cisla do sportky ne? ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahojte holky,
omlouvám se za anonym ale prosím o pochopení. Mám jednu dobrou známou která je u nás v kraji nejlepší kartářka. Před lety mi zachránila život měla jsem rakovinu děložního čípku o které jsem nevěděla a hodně mi pomohla tím že mě po kartách poslala k doktorovi atd… předpověděla mi dcerku i porod který nebyl přirozenou cestou vše ne naplnilo. Pár snů zpět jsem u ní byla a ptala se na další dítě kterí si s manželem přejeme a kartářka mě upozornila na to že je lepší mít jedno dítě než žádné dítě
a vyloženě mi řekla jestli chci vyměnit zdravé dítě za nemocné a prostě mi řekla že mé dítě nebude zdravé
hrozně moc mě to trápí miminko jsem si přála a ted se modlím abych těhu nebyla.Co by jste na mém místě dělali? co si o tom myslíte
moc díky za názory