Věštba a psychika

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26716
17.1.14 14:11

Zakladatelko a proč tam vůbec chodíš??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.14 14:12

Zakladatelka

Holky je to děs :,( hrozně se tím trápím jsem tak mimo že jsem nechtěně založila dvě stejná témata :roll: tak se všem omlouvám!!! mám ted strašně špatné období a potřebovala jsem si pár věcí ujasnit. Jediné co mě zaráží je že řekla že nemiluji svého muže 8o ale já vím že miluji a v tu chvíli jsem začala normálně pochybovat zda ho miluji :? :nevim: už k ní nepůjdu

• Citovat
  • Upravit
25324
17.1.14 14:12
@TroisChéris píše:
Myslím si, že to není dobrá kartářka. Podle toho co vím, by žádná kartářka ani jiná „věštkyně“ neměla být tak konkrétní v předpovězení něčeho špatného. Hooodně to lidi zasahuje a ony ovlivňují jejich životy, musí vědět, že některé věci se neříkají, nebo je mají zaobalit. Být tebou, kašlu na to, žádnej člověk nikdy nedokáže říct, co se s tebou a dítětem stane, jak dopadne těhotenství apod.

přesně to jsem chtěla taky napsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
17.1.14 14:13

Je těžké na to nemyslet. Vím, že kdyby mně to řekla moje kartářka, ke které občas zajdu a téměř vše se od ní plní, tak to za hlavu hodit nejde. Asi bych to s ní rozebrala víc, co jako by se stalo, kde je problém, jestli třeba jenom s miminkem nějaký čas počkat a pak by vše bylo v pořádku apod.
Zkus třeba ještě někoho jinýho co ti řekne. Nic mu neříkej a uvidíš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3276
17.1.14 14:16

A to je důvod proč bych ke kartářce v životě nešla. No jinak moje mamka chodila ke kartářce docela dlouhou dobu něco se chytlo, ale většina ne. To co jí hlavně trápilo - vztah s jedním mužem - to se pak díky radám kartářky pořád protahovalo ona čekala jak se to zlepší 7 let a nakonec se vlastně nezměnilo nic, nevyplnilo nic jen si mamka po strašně dlouhý době konečně uvědomila, že je to blbec a jen ztrácela čas. Chodila ke dvoum jedna z nich byla Kludská, která jí ještě řekla, že má dvě dcery a ta mladší (já) je mentálně postižená :roll: no nevim :mrgreen:
Vykašli se na to, kdyby to fungovalo tak celej tenhle svět bude založenej na předpovědích kartářek je to nesmysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88
17.1.14 14:19
@Anonymní píše: :,( no jsem z toho dost vedle miluji svou dcerku a celkově děti a tohle mě jaksi trápí. Ona m předpověděla že porod nebude v pořádku u prvního dítěte to také nebyl rodila jsem předčasně. Manžel mi říká že to mám vypustit z hlavy že sugesce je hrozně silná myšlenka a že se může plést ale je tam pořád to ale! :,( :,(

Podívej, tak jinak. Jak se kartářka liší od jiné obyčejné ženské, která na tebe něco takového vybalí třeba u MHD? Věřila bys jí? To, jak dopadne těhotenství a porod, ti nedokáže říct ani lékař s nejšpičkovějším vybavením. Stačí si přečíst některé andílkovské deníčky tady na emiminu. Když ti já teď napíšu, že mám zvláštní schopnosti a VÍM, že druhé dítě bude zdravý chlapec, který se dožije i svým pravnoučat, budeš mi věřit? To nemyslím nijak zle, jen se snažím říct, že tohle „předpovídání“ nic neznamená a je jen na tobě, čemu věříš a co chceš. Vsadím se, že kdybys zašla k jiné kartářce, nezmínila se o té předešlé a rovnou se jí zeptala, jak vidí tvé druhé těhotenství, určitě ti řekne pravý opak ;) Myslím, že opravdový dar čtení v lidech, čtení jejich obav a pocitů a vyvozování závěrů, má hrstka lidí na celém světě a ten zbytek si tím jen vydělává a ve skutečnosti nic neví.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

Zakladatelka

Holky asi máte pravdu hodně mi pomáháte :hug: moc díky zkusím ten osud změnit a uvidíme :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
7765

@magicalee No já věřím, že když na to nebudu myslet a budu v klidu, že to bude vše ok ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
17.1.14 14:20

Chyba, ze jsi tam sla.
Ja na podobne veci neverim, ale trochu v podobne situaci jsem byla minule tehotenstvi, kdyz jsem si po prvotrim screeningu nechala udelat jeste tripply a vysel tam edwards. Konzultovala jsem to s Kouckym, a odpoved byla, ze jsem na to nemela chodit, ze to je zbytecne a nevalidni, ale ze kdyz uz jsem tam byla, trak bych spravne mela jit na plodovku.
Proste je dost obtizne pustit to z hlavy, kdyz uz je to tam nasazeno, chapu. Me se to zda iracionalni a smesne, ale tobe to tam drepi a kdyz si to decko poridis, nikdy se mozna te obavy nezbavis.
Ale zase nemit kvuli tomu druhe dite?
Spis si trebas rikej, ze pripadnou nemoc zvladnes, ze jsi silna zena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
17.1.14 14:20

A jak ti ty věci předpověděla? Řekla ti jenom „zajdi si k doktorovi“ nebo rovnou „máš rakovinu“? Řekla ti něco ve smyslu „možná budou komplikace“ nebo „porodíš předčasně“? Jestli to druhé, tak bych si dítě možná rozmyslela, jestli to první, tak se na celou kartářku vybodni. A taky jsem toho názoru, že dobrá kartářka nic špatného nekonkretizuje. Ovšem ono taky dobrých kartářek je velmi málo a mezi těmi, co to dělají na kšeft ještě míň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3276
17.1.14 14:26

@Alises to víš, že jo určitě bude dobře :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
17.1.14 14:27

@medun Já v to věřím. Podle mě se tohle dá změnit ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88
17.1.14 14:29
@Z.jev píše:
A jak ti ty věci předpověděla? Řekla ti jenom „zajdi si k doktorovi“ nebo rovnou „máš rakovinu“? Řekla ti něco ve smyslu „možná budou komplikace“ nebo „porodíš předčasně“? Jestli to druhé, tak bych si dítě možná rozmyslela, jestli to první, tak se na celou kartářku vybodni. A taky jsem toho názoru, že dobrá kartářka nic špatného nekonkretizuje. Ovšem ono taky dobrých kartářek je velmi málo a mezi těmi, co to dělají na kšeft ještě míň

Přesně tak. Tím bych se taky prvotně řídila, jak moc byla konkrétní a přesná. Ono totiž říct, že porod nebude úplně bez komplikací, umí kde kdo, protože člověk věřící kartářce může za komplikaci považovat skoro cokoliv a pak si řekne, že ta kartářka měla pravdu…

• Citovat
  • Upravit
680
17.1.14 14:37

Tak asi by me to taky vrtalo hlavou, ale rozhodne bych tomu nepodrizovala svuj zivot a miminko si poridila. Muze se stat cokoliv, ale to dopredu nikdo nevymysli, ani kartarka :) Nerikam, ze neverim, ale brat to s rezervou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
933
17.1.14 14:41

Také me to hrozné laka vyzkoušet tyto služby ale nevím no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie