Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky, moc vás prosím o radu,
Vím že je tady takových diskuzí spoustu, ale nikde jsem nenašla vyhovující odpověď.
Shaním dobrého veterináře za přijatelné ceny (ne někoho, komu vysolím 1000 kč jen za to, že na psa jedním okem mrkne) na Praze 9, nejlépe Horní Počernice a Černý most. Prosím jinou lokaci než Praha 9 ne, chci to mít z Horních Počernic blízko, nikdy nevíte.
Zároveň se chci zeptat, máte některá zkušenost s veterinou na Parníku na Černém mostě? Tam mi zatím podle recenzí sedli nejvíc, ale dám na osobní zkušenosti
předem vám moc děkuju za odpovědi
My chodíme do AZ Vet u zastávky Praha Klánovice. Kvalita si myslím dobrá, cenu moc nemám s čím porovnat. Ale za akutní kastraci kočky (zánět dělohy) jsme včetně léků a všeho dali 2000,–, což mi přijde celkem ok.
@czaky píše:
Je to na straně Újezda, před ordinaci jde parkovat.
Díky moc, na to jsem už i koukala, oni mají větší kliniku viď? Mně jede do Klánovic přímej bus, takže by to nebylo úplně špatný.
@czaky
Jj je to v rodinným domě, svůj operační sál, RTG… Výborné ordinační hodiny. Milí lékaři, za mě zkrátka ok ![]()
@czaky píše:
Jj je to v rodinným domě, svůj operační sál, RTG… Výborné ordinační hodiny. Milí lékaři, za mě zkrátka ok
Tak už tam jsem objednaná na pondělí, to byla rychlovka
když to srovnám s veterinářem, kam jsme chodili s naší starší čubou tady v Počernicích, tak už jen po telefonu super přístup
moc díky za tip ![]()