Vex při císaři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
188
17.6.21 09:28

Vex pri císaři

Ahojky já jsem měla taky vex pri císaři v říjnu u dcery. Císař byl plánovaný, sestoupla nikde nebyla, proste nesla ven. Mě teda neuspavali, byla jsem normálně v lokálu, prvně po mě všichni skakali a pak jsem slyšela jenom “vex” a už ji tahali. Potom mi říkali jestli cvicim, ze jsem hrozně pevná. Já která jsem nikdy necvicila nijak extra :mrgreen: ale tak zvedlo mi to trosku sebevědomí po porodu zejo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: žádné následky to nemá ale to asi vis, rodila si nějak obdobně… mala je zlata, hodna, úžasná… AkorAt se ji teda nechce hýbat tak jdeme teď v 8m cvicit, ale myslim ze na tohle vex asi vliv nemel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
27.6.21 11:02

@Sarusss ale to ji netahali spodem, ne? Když tu někdo píše, že bylo dítě moc nahoře, tak se použil věc pro vytažení řezem v děloze, jestli to teda správně chápu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
30.6.21 21:57

@jasna.s spodem nee, normálně přes řez na břiše, ten císař byl celkově zazitek :poblion: prvně po mě poskakovali ze jsem měla pocit ze mi tahají žebra, strašně z toho byli zadychaní, skakali po mě, krev byla až na stropnim svetle co na mě svítilo, operaterku by jste nechteli videt, cely respirator a brýle od krve, nevim co dělali ale ven šla prostě vexem :mrgreen: pousteli nás 3 dny po císaři na hodinu přesně domů, vahali kvůli tomu ze mala šla vexem ale korono doba… na sestinedeli jsme měli na vedlejším pokoji dvakrat pozitivní,… raději doma fakt :P ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
30.6.21 22:32

@Sarusss tý jo, tak to jsem ráda, že jste z toho vyvázli obě bez újmy! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
20.1.24 11:03

Vex při císaři

Dobrý den, omlouvám se že obnovuji téma, ale mám dotaz měla jsem to stejně plánovaný císař a malýho mi vyndavali Vexem, dlouho naléhal hlavičkou v porodních cestách, já teda uspána celá nebyla, podle mýho mě vzali pozdě.. No abych přešla k věci.. Jak jste dopadli já malá v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
5.2.24 19:31

@Adriana201 ano v pořádku. Měla trosku opozdenejsi pmv ale dohnala všechno. Teď měla 3 v říjnu :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí