Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahojky já jsem měla taky vex pri císaři v říjnu u dcery. Císař byl plánovaný, sestoupla nikde nebyla, proste nesla ven. Mě teda neuspavali, byla jsem normálně v lokálu, prvně po mě všichni skakali a pak jsem slyšela jenom “vex” a už ji tahali. Potom mi říkali jestli cvicim, ze jsem hrozně pevná. Já která jsem nikdy necvicila nijak extra
ale tak zvedlo mi to trosku sebevědomí po porodu zejo
žádné následky to nemá ale to asi vis, rodila si nějak obdobně… mala je zlata, hodna, úžasná… AkorAt se ji teda nechce hýbat tak jdeme teď v 8m cvicit, ale myslim ze na tohle vex asi vliv nemel
@Sarusss ale to ji netahali spodem, ne? Když tu někdo píše, že bylo dítě moc nahoře, tak se použil věc pro vytažení řezem v děloze, jestli to teda správně chápu ![]()
@jasna.s spodem nee, normálně přes řez na břiše, ten císař byl celkově zazitek
prvně po mě poskakovali ze jsem měla pocit ze mi tahají žebra, strašně z toho byli zadychaní, skakali po mě, krev byla až na stropnim svetle co na mě svítilo, operaterku by jste nechteli videt, cely respirator a brýle od krve, nevim co dělali ale ven šla prostě vexem
pousteli nás 3 dny po císaři na hodinu přesně domů, vahali kvůli tomu ze mala šla vexem ale korono doba… na sestinedeli jsme měli na vedlejším pokoji dvakrat pozitivní,… raději doma fakt
![]()
@Sarusss tý jo, tak to jsem ráda, že jste z toho vyvázli obě bez újmy! ![]()
Dobrý den, omlouvám se že obnovuji téma, ale mám dotaz měla jsem to stejně plánovaný císař a malýho mi vyndavali Vexem, dlouho naléhal hlavičkou v porodních cestách, já teda uspána celá nebyla, podle mýho mě vzali pozdě.. No abych přešla k věci.. Jak jste dopadli já malá v pořádku?
@Adriana201 ano v pořádku. Měla trosku opozdenejsi pmv ale dohnala všechno. Teď měla 3 v říjnu ![]()