Vězeňská služba
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Na podzim tam nastoupil známý, ZOPku ve Stráži začal dělat v lednu. Chodí se do školy od pondělí do pátku, na víkendy se jezdí domů. My bydlíme poblíž, takže on na ubytovně není. Jestli se dá dělat jenom na ranní, o tom dost pochybuju, když je tam 24hodinová služba, ale těžko říct. Já zas pořád přemýšlím, že bych se přihlásila na vychovatele.
- Citovat
- Upravit
Já právě mám info, že u nás se dělají dvanáctky.. ale na ty já bohužel nastoupit nemužu, protože už je dělá Manžel..
Jinak díky za info aspoň takto ![]()
- Citovat
- Upravit
Dozorci dělají i jen denní směny, podle toho, kde jsi zařazená.
Ale tak idylické to není. Manželovi začínala služba ve 4:40 ráno!!! Jak myslíš, že to organismus dlouho vydrží? Správně, už tam nepracuje.
A myslíš, že dáš psychicky to prostředí? Sami dozorci říkají, že většina odsouzených jsou „zvířátka“, v ženských věznicích ještě hůře.
Já bych tam nedělala. Ani vychovatele ne.
- Citovat
- Upravit
Děkuji za reakci, nicméně téma, které rozepisujes nebylo předmětem dotazu.. na psychicky náročnou práci jsem zvyklá.. ale díky za názor..
- Citovat
- Upravit
Koukám celkem nedávný příspěvek, já včera zakladala jiný, ale optam se i tu. Na tu ZOPku jsou nějaké určitě termíny, bývá i přes prázdniny? Nebo se prostě ceka zda se nasbira dostatek uchazečů a pak se otevře školení pro ně?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
tak někdo to také dělat musí, takže zaplaťpámbu za každého, kdo je ochotný a hlavně schopný do toho jít ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj…
ráda bych se zeptala.. máte někdo v poslední době zkušenosti s práci u vězeňské služby?..
Konkrétně bych se přikláněla k justiční stráži, ale není podmínkou..
Jde mi hlavně o to, jestli je možné ve služebním poměru mít jen ranní směnu s volnými víkendy skrze děti.
Dále by mě zajímalo, jestli jste vy, či partner neabsolvovali ten 3 měsíční výcvik.. jak to probíhá, musí tam člověk být v kuse, jsou volné víkendy, případně jestli se dá dojíždet?..
před mateřskou jsem dělala u jiného sboru, kde bohužel nejde jen denní směna, tak se poohlížím jinde..
Děkuji..:)