Vhodná brigáda při RD

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
16.10.23 12:33

Vhodná brigáda při RD

Ahoj maminky.

Jsem na RD a začínám se poohlížet po brigádě, nejlépe DPP. Zatím jsem zběžně projela profláknuté servery a nic kloudného jsem nenašla. Respektive ani moc nevím, kam se dívat. Zatím to šíleně nespěchá, neumíráme doma hlady, ale peníze na neesenciální věci nejsou žádná sláva. Poradíte mi, na co se zaměřit?

Slabé stránky: Mám maturitu z gymplu, VŠ jsem nedokončila. Bohužel mám po těžkém úraze zdravotní omezení a nemohu dělat práce, kde se chodí nebo dlouho stojí (kulhám, při zátěži se stav zhoršuje, lékař zmíněné aktivity nedoporučuje, léčba není u konce, ale výrazné zlepšení nelze čekat). Doma batole.

Co umím: Aktivní angličtina C1 (poslední práce před MD americký korporát, práce pouze v AJ), rozšířená znalost uživatelských programů na PC (MS Office, Photoshop, Sony Vegas…) a databázových programů typu CRM. Mám zkušenosti s počítačovou a internetovou technikou (hardware). Několik let jsem dělala péči o zákazníka a mám zkušenost ve službách, komunikace s lidmi není problém.*

Ještě mám základy třech dalších jazyků (před lety úroveň B1/2), ale na ty se za ta léta neužívání hodně zaprášilo. Samozřejmě mám řidičák skupiny B, ale auto s manuální převodovkou úplně nezvládnu.

Co dělat nebudu: *aktivní a pasivní call centrum (dělala jsem v rámci CC a stačilo), MLM a to, co fyzicky nezvládnu.

Co se týče pracovní doby, tak se nějakým způsobem pokusím přizpůsobit, ale čím flexibilnější, tím lepší (manžel má částečný home office).

Existuje něco, co by vyhovovalo? Nebo jsem moc náročná a houby umím? :roll: Díky za nápady a připomínky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10461
16.10.23 13:08

Určitě bych s tvými předpoklady a zkušenostmi zkusila účetní pozice v korporátech. Nemusíš se bát, že nemáš účetní vzdělání, potřeba je spis logické a analytické myšlení a jazykové schopnosti. Teď je ideální doba, blíží se vánoční peak a firmy budou hledat brigádníky na jednodušší činnosti. Nevím jak jinde, ale u nás je i zaškolení možné přes Teamsy nebo aspoň částečně, i když je dobré, aby člověk aspoň ze začátku párkrát přišel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9001
16.10.23 17:59

Za mě super, zkus klidně oslovit konkrétní firmy. Odkud jsi? Třeba bych o něčem věděla, Kancl práce ale možná pod tvojí úroveň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
16.10.23 18:05

Nemůžeš napsat do svojí práce, že by ses ráda vrátila dřív na, třeba, 1/4 úvazek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat