Vibrátor v těhotenství?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2939
20.2.12 14:59
Anonymní píše:
Zkoušela jsem snad všechno. I jsem si pořídila erotické prádlo, akorát mi řekl, co to máš na sobě? No, a pak si šel lehnout, takže jsem to zase sundala a vzala si normální noční košili. Strašně ráda bych si s ním o tom promluvila,jenže on nechce, kolikrát když jsme se byli projít, tak jsem mu to naznačovala, okamžitě řekl, že se nic neděje a zamluvil to. Já už opravdu nemůžu. Navíc spolu nejsme 30 let a jsme poměrně mladí, 25 let, tak nechápu, kde je ten problém. :,(
:think: :? a před těhu bylo vše v pořádku po sexuální stránce? V jakém jsi týdnu?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
20.2.12 14:59

Tak mu skus dát nůž na krk:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
20.2.12 15:24

Já chápu, že třeba někteří chlapi mají blok a nechtějí spát s „kulatýma“ ženskýma. Ať už ze strachu o mimi nebo že se jim to prostě nelíbí… To bych pochopila. Mrzelo by mě to moc, ale věděla bych proč to je, ale zakladatelka nepíše, v jakým je týdnu, jestli to vůbec souvisí s těhotenstvím, nebo se děje něco jinýho. To bych z toho chlapa zkusila vytáhnou, třeba násilím. Ale líp se radí než koná, já vím… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.12 15:30

Před těhu to šlo, ale taky to bylo občas. Přítel se v poslední době zajímá jen o hry, dokáže tam sedět několik hodin a když mu chci něco říct, tak ho prostě otravuju. Vůbec mě nechápe, jsem půl roku doma, nikam nechodím, jen sedím na zadku a nemám ani žádné kamarády a pak se mi diví, že já se nudím, když on hraje hry. Nevím, jak už mu to mám říct. Když jsem to řekla jeho máme, že dokáže hrát i 6 hodin, tak mi na to odpověděla, ať jsem ráda, že nechodí do hospody. Někdy mám chuť utéct, tehle život už mě nebaví, pořád se jen nudím. Vyloženě se těším na to miminko až tu bude s náma a já vezmu kočár a někam vypadnu, protože tohle už je s prominutím na palici! :cert: Dnes jsem začala 39tt. Jsem fakt zoufalá, někdy se musím sebrat a jít do ložnice, kde brečím. On ví, že tam brečím, ale nikdy nepřijde. Někdy lituju to dítě v sobě, jak ho musím trápit. :,( Kdybych věděla, že se takhle změní asi bych s ním do dítěte nešla, ale kdo to mohl tušit. Pořád říkal, jak se těší, atd. Ale já se bojím jediný věci, že až se malá narodí, on mi nebude pomáhat a bude sedět u PC. :,(

• Citovat
  • Upravit
Lenkaamimi
20.2.12 15:39
Anonymní píše:
Dnes jsem začala 39tt. Jsem fakt zoufalá, někdy se musím sebrat a jít do ložnice, kde brečím. On ví, že tam brečím, ale nikdy nepřijde. Někdy lituju to dítě v sobě, jak ho musím trápit. :,( Kdybych věděla, že se takhle změní asi bych s ním do dítěte nešla, ale kdo to mohl tušit. Pořád říkal, jak se těší, atd. Ale já se bojím jediný věci, že až se malá narodí, on mi nebude pomáhat a bude sedět u PC. :,(

vykopni ho hned, nebo to budou po porodu opět nervy..na co Ti je takový chlap ?

• Citovat
  • Upravit
1937
20.2.12 15:45
Anonymní píše:
Před těhu to šlo, ale taky to bylo občas. Přítel se v poslední době zajímá jen o hry, dokáže tam sedět několik hodin a když mu chci něco říct, tak ho prostě otravuju. Vůbec mě nechápe, jsem půl roku doma, nikam nechodím, jen sedím na zadku a nemám ani žádné kamarády a pak se mi diví, že já se nudím, když on hraje hry. Nevím, jak už mu to mám říct. Když jsem to řekla jeho máme, že dokáže hrát i 6 hodin, tak mi na to odpověděla, ať jsem ráda, že nechodí do hospody. Někdy mám chuť utéct, tehle život už mě nebaví, pořád se jen nudím. Vyloženě se těším na to miminko až tu bude s náma a já vezmu kočár a někam vypadnu, protože tohle už je s prominutím na palici! :cert: Dnes jsem začala 39tt. Jsem fakt zoufalá, někdy se musím sebrat a jít do ložnice, kde brečím. On ví, že tam brečím, ale nikdy nepřijde. Někdy lituju to dítě v sobě, jak ho musím trápit. :,( Kdybych věděla, že se takhle změní asi bych s ním do dítěte nešla, ale kdo to mohl tušit. Pořád říkal, jak se těší, atd. Ale já se bojím jediný věci, že až se malá narodí, on mi nebude pomáhat a bude sedět u PC. :,(

Hraje 6 hodin denně? Není to už závislost? Proč nikam nechodíš? Tam, kde bydlíš nikoho neznáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.12 15:46

Kamarádky choděj do práce nebo jsou na škole a moje těhotenství je moc nezajímá. Takže já když někam jdu, je to tak 1 x za měsíc, dva.

• Citovat
  • Upravit
221
20.2.12 15:51
Anonymní píše:
Před těhu to šlo, ale taky to bylo občas. Přítel se v poslední době zajímá jen o hry, dokáže tam sedět několik hodin a když mu chci něco říct, tak ho prostě otravuju. Vůbec mě nechápe, jsem půl roku doma, nikam nechodím, jen sedím na zadku a nemám ani žádné kamarády a pak se mi diví, že já se nudím, když on hraje hry. Nevím, jak už mu to mám říct. Když jsem to řekla jeho máme, že dokáže hrát i 6 hodin, tak mi na to odpověděla, ať jsem ráda, že nechodí do hospody. Někdy mám chuť utéct, tehle život už mě nebaví, pořád se jen nudím. Vyloženě se těším na to miminko až tu bude s náma a já vezmu kočár a někam vypadnu, protože tohle už je s prominutím na palici! :cert: Dnes jsem začala 39tt. Jsem fakt zoufalá, někdy se musím sebrat a jít do ložnice, kde brečím. On ví, že tam brečím, ale nikdy nepřijde. Někdy lituju to dítě v sobě, jak ho musím trápit. :,( Kdybych věděla, že se takhle změní asi bych s ním do dítěte nešla, ale kdo to mohl tušit. Pořád říkal, jak se těší, atd. Ale já se bojím jediný věci, že až se malá narodí, on mi nebude pomáhat a bude sedět u PC. :,(

Tak tady každá rada drahá :? Zkus myslet teď jen na sebe a na prcka, udělej si dobře, přerovnej výbavičku a těš se na drobka, co bude potom uvidíš. Je smutný, když chlap nechce komunikovat, třeba dostal „jen“ strach, jak to bude až budete 3 a potom se zas pod vlivem miminka a emocí dá do pořádku, to ti ale teď nikdo neřekne. Máš to za pár, tak neplakej, soustřeď se na sebe a uvidíš.. Ještě mě napadlo, jak s porodem, bude s tebou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.12 15:55
Monika29 píše:
Anonymní píše:
Tak tady každá rada drahá :? Zkus myslet teď jen na sebe a na prcka, udělej si dobře, přerovnej výbavičku a těš se na drobka, co bude potom uvidíš. Je smutný, když chlap nechce komunikovat, třeba dostal „jen“ strach, jak to bude až budete 3 a potom se zas pod vlivem miminka a emocí dá do pořádku, to ti ale teď nikdo neřekne. Máš to za pár, tak neplakej, soustřeď se na sebe a uvidíš.. Ještě mě napadlo, jak s porodem, bude s tebou?

Pro mě už je to nekonečný to čekání, když pořád nemám, co dělat, ale už to nějak vydržím,když už jsem to vydržela doteď.
K porodu říkal, že půjde, tak uvidíme, jak se bude chovat po tom. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
221
20.2.12 16:20

Zakladatelko, přeju ti, ať to dopadne dobře, teď už budeš rodit za chvilku, ale je škoda, že jsi dokud to nebylo nutný seděla doma.. Určitě to vašemu vztahu taky nepřidalo, otrávená znuděná ženská, to není nic k pomilování… ;) Člověk by si měl umět vystačit sám, co plavání, těhu cvičení, předporodní kurzy, nákupy, procházky, ruční práce,… Je to už teď asi s křížkem po funuse, ale třeba pro příště, sama vím, jakej je rozdíl, když manžela vítám nasmátá, s teplou večeří, se spoustou zážitků z celého dne, nebo otrávená životem a se spoustou výčitek a požadavků… :roll: Přeju krásnej porod, hodný miminko a ať se ti ten ňouma vzpamatuje!!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
20.2.12 17:48

Hele tohle dělal i muj přítel.Víš co fakt funguje?Kašli na něj,sedni k počítači a hra hry ty!On s to uvědomí co dělá špatně…Dělej jak tě těžce nezajímá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
20.2.12 20:25
:mrgreen: :mrgreen: :palec:
K-a-č-i-k píše:
V klidu ho použij :) Miminku tím neublížíš. Je to to samé, jakoby jste to dělali s přítelem, pokud si teda nekoupíš koňskou velikost :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
20.2.12 22:37

Ahoj zakladatelko,tak my jsme s přítelem spolu spali před těhu tak 2krát týdně :) a teď,když jsem těhu tak cca 1za 10dní.Vždy jen když si řeknu já.Taky se bojí aby mu neublížil :lol: Ale a by tvůj chlap nechtěl vůbec?To je divný.Promiň ale kdyby můj chlap nechtěl a neudal důvod,tak bych si myslela že spí s někým jiným. :evil: neřeknu,kdyby mu bylo 50let.Ale mladý chlap 25tel…Bylo by mi divný,že mu sex vůbec nechybí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
22.2.12 14:46

urcite mu to neublizi,ale jestli se bojis, zvol nejaky mensi - kratsi ;). ja muzu doporucit tento a na vnejsi orgasmus je primo dokonaly ;)

LELO - gigi. a doporucuju original, kamaradka si koupila levnou kopii a po mesici sel do kopru a reklamaci neuznali. ja koupila na honitka.cz

http://honitka.cz/…lo-gigi-181/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
skopíková
24.2.12 12:59

vibrátor

já používám vše ruku vibrátor i vařečku a pastelku,tužku,erotické prádlo
potom jsem otěhotněla papa :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek