Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
skopíková píše:
já používám vše ruku vibrátor i vařečku a pastelku,tužku,erotické prádlo
potom jsem otěhotněla papa![]()
pastelkou
a pak obarvuješ prádlo?
![]()
chlapi.chichichi.stejně jsou divní,ještě že jsme my ženy natolik inteligentní,že si pomůžeme i samy.neboj se,vibrátor ti neublíží a jestli má partner velkého tak ti neublíží ani ta konská velikost.a hlavně nikdy nezměkne a nikdy ti neřekne ne.chichi ![]()
Jestli si toto autorka přečte.. zajímalo by mě jak to u vás s přítelem dopadlo?? změnil se po porodu nebo ne?? doufám že ano a držím pěsti aby vše bylo v pořádku..
My s manželem používáme nejraději erotickou pomůcku s názvem Masážní šílenec. Máme jí přes rok a stále se jí nemůžeme nabažit. Je to rozhodně LEPŠÍ než bežný klasický vibrátor. Kdo nezkusil neuvěří
.
Ahoj u nás to samé, přítel přijde z práce a je na pc sice si u toho povídáme ale taky mě to hodně štve a doufám že to tak nebude po porodu, moc se na malého těší, jinak sex byl u nás dobrý, ze začátku říkal jak ho vzrušuju ale pak postupem týdnů přestal mít zájem a bylo to jen občas asi od 30tt jednou za čtrnáct dní ale možná se ani nedivím přibrala sem 20kg a je děs se na sebe dívat, ted sem 37tt a sex jsme měli před 14 dny a byla to teda komedie že se mu fakt nedivím, polohy jsou strašné v leže nemůžu dýchat a na něm se nezvednu
takže ještě ze zadu ale za chvíli už nemůžu je to děs tak to nechávám taky být, za chvíli to bude za námi a snad se vše zlepší
![]()
Tak to ti držím palce ale nechat to být je podle mě blbost. Asi bych se víc snažil protože by to taky mohlo dopadnout hodně špatně podle toho co popisuješ. 20kg nahoře není žádný extrém v tom to nebude. 200 by bylo horší ![]()
Ráda bych se vás zeptala na toho masážního šílence, brousila jsem po netu a vypadá docela dobře
http://hyperbobr.cz/…2271%5D.html?…
Ráda bych se zeptala, jakým stylem jej používá muž? Masáž varlat? Není to nějak bolestivé?
Ahoj holky chci se zeptat zda vadi v tehu pouziti gumoveho penisu?(neni to klasicky vibrator, nevibruje). Penis jsme dostatecne omyly mydlem. Po pouziti jsem sla do sprchy. Dekujiii ![]()
@Andara2o píše:
Ahoj holky chci se zeptat zda vadi v tehu pouziti gumoveho penisu?(neni to klasicky vibrator, nevibruje). Penis jsme dostatecne omyly mydlem. Po pouziti jsem sla do sprchy. Dekujiii
to by vadit nemělo já ho používám taky ![]()
Maminko lucinko
…a nedavas na nej ochranu? ja se prave ptam proto jestli nevadi ze ho jen umyjeme. ![]()
@Andara2o píše:
Maminko lucinko…a nedavas na nej ochranu? ja se prave ptam proto jestli nevadi ze ho jen umyjeme.
nene, já ho umeju a ještě mám na něj desifekci ![]()
Jeeej aha, tak tu my nemame. Myslis ze to vadilo? Pro jistotu koupime ![]()
@Andara2o píše:
Jeeej aha, tak tu my nemame. Myslis ze to vadilo? Pro jistotu koupime
já bych řekla že ne my jí taky neměli, hlavně že jsi ho pořádně umyla.. ![]()
Ahoj holky ja sice tak použivala vibrator sem tam ale ted kdyz jsem to delala naposled se silnym vibrovaním a kdyz jsem byla az ve vyvrcholením tak me potom stvrdne bricho stalo se to uz nekomu? to mam po kazdem „orgasmu“ stalo se vam to uz taky nekdy??,
![]()
@Alajka 85 píše:
Ahoj holky ja sice tak použivala vibrator sem tam ale ted kdyz jsem to delala naposled se silnym vibrovaním a kdyz jsem byla az ve vyvrcholením tak me potom stvrdne bricho stalo se to uz nekomu? to mam po kazdem „orgasmu“ stalo se vam to uz taky nekdy??,![]()
![]()
mě se to stává ![]()