Poradna duly
Jana Čurdová
To zvládneme, holky. Ještě jsme mladice
hold musíme víc odpočívat a vše bude v pohodě. Hlavně ať máme zdravé dětičky, zbytek se už nějak utřepe.
@Rumpepurda zvládneme, ono v tuhle chvíli už ani nic jiného nezbývá ![]()
Teda holky vážně obdiv… já se rozhodně na víc jak 3 necítím
, každý rok je fakt znát, letos v době porodu mi bude 32..,přijde mi to akorát a konec.
Už od 20tt mám bolesti stydké spony a pánve, to jsem u prvních dvou vůbec neměla, až na konci.
taky nemám hlídání, rodiče skoro 200km, jsem na to sama
@Káťa19 no já si taky myslela ze tři úplně stačí 😂no a čekám čtvrté je mi 36..žádná mladice i to těhotenství je teda pro mě nejhorší ze všech a to se děsím porodu ![]()
My jsme původně chtěli 4
Ta touha po dalších přišla tak nějak postupně.
@Káťa19 no právě z těch tří byl nejhorší.i když byl malej váhově nejmenší.kluci měli 3,80 druhej 3,90 a třetí 3,40..
@tezi já vás stejně obdivuji tolik dětí.me se teď někdo ptal,že když čekám zas kluka jestli to ještě zkusím,tak jsem řekla že prostě ne,že už koncim
že 4 děti bohatě stačí 😂
@Veveruska 2019
mě to ani nepřijde
Pro mě nejhorší bylo třetí. Měla jsem pocit, že už všechno vím a znám a nic mě nepřekvapí. Syn mi dal velmi rychle najevo, že s ním to tak jednoduché nebude. A „užívám“ si s ním pořád. Ti další 3 už byli v pohodě, protože jsem neměla žádná očekávání a do rodiby zapadli tak jako by tam byli vždycky. A překvapení mi dokáže nachystat i ten nejmladší
Každý má to svoje v čem je lepší než ostatní sourozenci.
@tezi no já mám toho prostředního s ADHD a poruchou pozornosti,teď ve 4 třídě se k tomu přidali i dyslexie.takze s ním si taky užívám.a mít takové dva,tak mě asi odvezou.tak jsem zvědavá,jaký rarášek roste teď ve mě.
@Veveruska 2019 s ADHD mám zkušenost právě u nejstaršího syna, ale má úžasnou paní učitelku a je ve skvělé škole, takže to celkem jde. On je teda i hodně chytrý, takže s učením jako takovým problém není.
@tezi tak to máte štěstí na školu.u nás je učitel schopny mu dát 4 na pololetí z hudební výchovy.pro syna je malování not úplně nadlidskej úkol.i když má mít úlevy,tak u toho učitele nemá.a jinak matika úplně v pohodě,trochu bojujeme s češtinou,ale zvladame na trojky.a syn je trochu paličatý,tak je to s ním občas těžký
@Veveruska 2019 do dneška jsem ráda za výběr školy. Chodí do malé školy, kde je ve třídě max. 16 dětí, u nich dokonce jenom 13. A hodnocení mají slovní. Takže za mě naprostá spokojenost.
Po pravdě bylo pro mně čtvrté dítě úplně v pohodě, zapadlo mezi nás samozřejmě a lehce, snad to tak bude i u tohoto.
Nejtěžší to bylo a stále je s nejstarším dítkem, možná pro to, že je vše poprvé ![]()
Nejtěžší těhotenství jsem prožívala s druhým dítětem, cukrovka, nevolnosti, bolesti…
Další tři těhotenství ok
@Rumpepurda neboj, i páté ditko bude v pohodě ![]()
Dávám si odpočinkový víkend, za ten týden toho mám fakt už celkem dost. Hlavně jsem zvědavá jak zvládnu zápis do školy s předškolákem
Čekám, kdy paní ředitelka vypíše termín.