Vícerodičky, TP duben/květen 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
96
23.2.19 08:55

Taky jsem poslední dny unavená hlavně večer. Snad to nějak doklepu. Poslední dvě noci vstávám co dvě hodiny na wc. Asi trénuju na noční kojení.
Nás čeká zápis do MŠ v květnu, snad to po porodu zvládnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
23.2.19 09:16

@Rumpepurda mě přijde, že po porodu už je to v pohodě.
Včera si paní ředitelka dělala srandu, abych jim na zápise nezačala rodit :mrgreen: Taky mám noci celkem na nic, ale u nás má občas divočejší noci ten nejmladší. Dneska na štěstí skvělá noc a fakt jsem vyspaná. Jinak nevím jak bych večer zvládla muzikálms tchyní a dcerami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
23.2.19 09:19

@Rumpepurda školka nás čeká až příští rok, protože nejmladší měl 2 roky teď v únoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
25.2.19 14:52

Jak se daří, holky? Včera jsem začala 32. tt a hlavička sestoupila do pánve. Už mě nebolí žebra, můžu se předklonit a víc jíst, ovšem s chůzí a stáním je to horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.19 14:57

@Rumpepurda ahoj tak já jsem teprve 22tt.porad si pripadnu nacpana a to toho moc nejím. Zatím mě nic moc neboli,ale to přijde.no už se ti to pomalinku blíží.ja mám ještě kus před sebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
25.2.19 15:26

@Rumpepurda taky jsem 32 týden a jsem ráda, že aspoň nějak funguju :jazyk:
Dneska jdu večer na těhotenskou jógu a jinak mám pohodičku, protože pomůže manžel. Ráno jsem byla vyřizovat nějaké věci ve školách a stačilo. Na štěstí celý tento týden nic nemám, tak budu odpočívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
5.3.19 18:58

Ahoj,

Tak se přidám ráda i do této skupiny :D. Čekám páté dítě. Mám dceru bude ji 18,a tři kluky, skoro 14,10,7. Teď čekáme zase kluka ;). Dceru mám z předchozího vztahu, jinak kluky mám s manželem, holt nic jiného neumí :mrgreen:. Nebylo to plánované, všechny věci jsem už prodala, rozdala a na mimi absolutně nic neměla. Tak teď jsme zase všechno pořizovali :). Jaké máte jména na kluky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
5.3.19 19:08

@zakelka,s to je pěkné :palec:
My sice na miminko všechno máme, ale po 4 klucích hlavně modrou apod. :lol:
Jinak u nás jsou kluci Filip, Jindřich, Ondřej a Vojtěch. Teď kdyby byl kluk, tak bude Lukáš nebo Antonín, ještě jsme minule měli velkého favorita Tadeáše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
5.3.19 19:28
@tezi píše: @zakelka,s to je pěkné :palec:
My sice na miminko všechno máme, ale po 4 klucích hlavně modrou apod. :lol:
Jinak u nás jsou kluci Filip, Jindřich, Ondřej a Vojtěch. Teď kdyby byl kluk, tak bude Lukáš nebo Antonín, ještě jsme minule měli velkého favorita Tadeáše.

Tak my máme Adama, Mikuláše a Davida. Manžel by chtěl, aby se jmenoval po něm Petr, ale v rodině jich máme 7 :roll:. Ani se mi nelíbí dávat po rodičích. Jinak Filip je můj brácha, Jindřich bratranec :lol:.. Taky maji všechny naše děti svátek v prosinci (dcera je Barbora). Mě se líbí Šimon nebo Daniel, ale děti protestují, že to je hrozný :roll:. Tak já nevím. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
5.3.19 19:36

@zakelka,s Taky krásné jména :palec: Daniela jsem vždycky chtěla, ale pokaždé jsem narazila u manžela, kterému se to jméno nelíbí. Dívala jsem se na klučičí jména v prosince a pěkný je ještě Štěpán a případně místo Daniela jde dát Dan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
5.3.19 19:43
@tezi píše: @zakelka,s Taky krásné jména :palec: Daniela jsem vždycky chtěla, ale pokaždé jsem narazila u manžela, kterému se to jméno nelíbí. Dívala jsem se na klučičí jména v prosince a pěkný je ještě Štěpán a případně místo Daniela jde dát Dan
Štěpán je můj synovec, jinak bych ho dala :palec:. Manžel toho Daniela taky nebude chtít :roll:, Šimona jsme chtěli už u prvního syna. Pak jsme ještě přemýšleli o Patrikovi, že to je jak Petr, (Péťa, Páťa), ale to se mi zase moc nelíbí a je v únoru. Nemám moc na výběr, a už se to blíží a já pořád nevím :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
5.3.19 19:51

@zakelka,s a co David :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
5.3.19 20:32
@Káťa19 píše: @zakelka,s a co David :)

Toho už máme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
5.3.19 20:42

@zakelka,s no jo, ja to popletla :mrgreen:
Tak listopadove? Martin, Ondřej
 http://svatky.centrum.cz/…ky/listopad/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
5.3.19 21:14
@Káťa19 píše: @zakelka,s no jo, ja to popletla :mrgreen:
Tak listopadove? Martin, Ondřej
http://svatky.centrum.cz/…ky/listopad/

Martin je taky synovec a Ondru mají sousedi :roll:, je to těžký no, a hlavně manžel bude stejně chtít Petra :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí