Poradna duly
Jana Čurdová
Taky jsem poslední dny unavená hlavně večer. Snad to nějak doklepu. Poslední dvě noci vstávám co dvě hodiny na wc. Asi trénuju na noční kojení.
Nás čeká zápis do MŠ v květnu, snad to po porodu zvládnu.
@Rumpepurda mě přijde, že po porodu už je to v pohodě.
Včera si paní ředitelka dělala srandu, abych jim na zápise nezačala rodit
Taky mám noci celkem na nic, ale u nás má občas divočejší noci ten nejmladší. Dneska na štěstí skvělá noc a fakt jsem vyspaná. Jinak nevím jak bych večer zvládla muzikálms tchyní a dcerami.
@Rumpepurda školka nás čeká až příští rok, protože nejmladší měl 2 roky teď v únoru.
Jak se daří, holky? Včera jsem začala 32. tt a hlavička sestoupila do pánve. Už mě nebolí žebra, můžu se předklonit a víc jíst, ovšem s chůzí a stáním je to horší.
@Rumpepurda ahoj tak já jsem teprve 22tt.porad si pripadnu nacpana a to toho moc nejím. Zatím mě nic moc neboli,ale to přijde.no už se ti to pomalinku blíží.ja mám ještě kus před sebou
@Rumpepurda taky jsem 32 týden a jsem ráda, že aspoň nějak funguju ![]()
Dneska jdu večer na těhotenskou jógu a jinak mám pohodičku, protože pomůže manžel. Ráno jsem byla vyřizovat nějaké věci ve školách a stačilo. Na štěstí celý tento týden nic nemám, tak budu odpočívat.
Tak se přidám ráda i do této skupiny
. Čekám páté dítě. Mám dceru bude ji 18,a tři kluky, skoro 14,10,7. Teď čekáme zase kluka
. Dceru mám z předchozího vztahu, jinak kluky mám s manželem, holt nic jiného neumí
. Nebylo to plánované, všechny věci jsem už prodala, rozdala a na mimi absolutně nic neměla. Tak teď jsme zase všechno pořizovali
. Jaké máte jména na kluky?
@zakelka,s to je pěkné ![]()
My sice na miminko všechno máme, ale po 4 klucích hlavně modrou apod. ![]()
Jinak u nás jsou kluci Filip, Jindřich, Ondřej a Vojtěch. Teď kdyby byl kluk, tak bude Lukáš nebo Antonín, ještě jsme minule měli velkého favorita Tadeáše.
@tezi píše: @zakelka,s to je pěkné
My sice na miminko všechno máme, ale po 4 klucích hlavně modrou apod.
Jinak u nás jsou kluci Filip, Jindřich, Ondřej a Vojtěch. Teď kdyby byl kluk, tak bude Lukáš nebo Antonín, ještě jsme minule měli velkého favorita Tadeáše.
Tak my máme Adama, Mikuláše a Davida. Manžel by chtěl, aby se jmenoval po něm Petr, ale v rodině jich máme 7
. Ani se mi nelíbí dávat po rodičích. Jinak Filip je můj brácha, Jindřich bratranec
.. Taky maji všechny naše děti svátek v prosinci (dcera je Barbora). Mě se líbí Šimon nebo Daniel, ale děti protestují, že to je hrozný
. Tak já nevím. ![]()
@zakelka,s Taky krásné jména
Daniela jsem vždycky chtěla, ale pokaždé jsem narazila u manžela, kterému se to jméno nelíbí. Dívala jsem se na klučičí jména v prosince a pěkný je ještě Štěpán a případně místo Daniela jde dát Dan
@tezi píše: @zakelka,s Taky krásné jménaŠtěpán je můj synovec, jinak bych ho dalaDaniela jsem vždycky chtěla, ale pokaždé jsem narazila u manžela, kterému se to jméno nelíbí. Dívala jsem se na klučičí jména v prosince a pěkný je ještě Štěpán a případně místo Daniela jde dát Dan
@zakelka,s no jo, ja to popletla ![]()
Tak listopadove? Martin, Ondřej
http://svatky.centrum.cz/…ky/listopad/
@Káťa19 píše: @zakelka,s no jo, ja to popletla
Tak listopadove? Martin, Ondřej
http://svatky.centrum.cz/…ky/listopad/
Martin je taky synovec a Ondru mají sousedi
, je to těžký no, a hlavně manžel bude stejně chtít Petra ![]()