Poradna duly
Jana Čurdová
@Rumpepurda ahoj, tak to je krasne, bylo v planu? Ja cekam treti, zacatkem cervna a bylo planovane, ale urcite uz posledni, hodne spatne snasim tehotenstvi a je to pro me doba preziti,bohuzel ![]()
A kolik je detem? Mam kluka v lete mu bude 5, holce budou 3 same letni miminka ![]()
Ahojte,jestli můžu též se přidám,termín mám teda až 23.6. a čekám čtvrtého chlapečka 😱 😂
Vítejte, u třetího dítka jsme taky byli přesvědčení, že je poslední ![]()
Pak přišli ještě dvě a jsme za to vděční, bereme děti jako požehnání.
Holkam je letos 14 a10, kluci mají 4 a 2 roky.
@Rumpepurda já teda už u toho čtvrtého končím.myslim že už děti máme dost😂a to čtvrté zas tak v plánu nebylo.vsechny věci po miminku jsem už dávno dala pryč.klukum je 15,10,7
@Veveruska 2019
Kolik je dětem?
Jsem ráda, že nejsem sama s více dětmi.
@Káťa19
Tak to je mi líto, že špatně snažíš těhotenství, ať je ti brzo dobře
Taky se ráda přidám. Termín mám 24.4. a čekáme sedmé dítko.
Holky mají 14,5 a 11 a kluci mají 9; 6; 3,5 a 2.
@Veveruska 2019
určitě 4 kluky zvládnete a mě přijde, že už to tak velký rozdíl není 3 nebo 4 ![]()
@Veveruska 2019 jo, to znám, po každém dítěti jsem věci prodala a pro každé pak nakupovali znovu, ještě že jsou bazárky ![]()
Tak čtyři kluci? Mně zatím stačí ti dva a cítím lehkou nervozitu, pokud se narodí třetí - pohlaví máme jako překvapení
@Rumpepurda jak už jsem psala tak klukům je 15,10,7..já právě v okolí nemám nikoho kdo by čekal čtvrté a nebo měl tolik dětí.jeste ty tri,ale víc ne.pate a dokonce sedmé dítko @tezi si vůbec nedokážu představit.ale jsem ráda za tak velkou rodinu,máme pořád živo.a když jsem teď na neschopence a dopoledne sama,je tu divne ticho 😂
@Rumpepurda no ještě že vše nemusíme kupovat nové😂ale já už naposledy,už končím.chtela jsem holčičku,ale bohužel se nepovedlo.nevadi,naštěstí dablika mam jen jednoho toho 10 letého a ti dva jsou v pohodě..tak snad i ten čtvrtý bude kliďas jak nejmladší
@Veveruska 2019 to znám. Mám doma jenom nejmladšího, protože ten starší nastoupil od ledna do školky a taky mi to přijde docela divné jak tady nejsou ti 2 spolu. Čtyři kluci se dají zvládnout ![]()
My teda v okolí máme docela dost rodin kde jsou 4 a víc dětí. Nejstarší syn má spolužáka a u nich doma mají 6 kluků ![]()
@Rumpepurda pohlaví víme ![]()
@Káťa19 pro mě je tohle těhotenství taky hodně náročné a přijde mi, že celkově nejhorší ze všech. Sice zvládám všechno co potřebuji, ale náročné to prostě je.
@tezi no budu muset zvládnout čtyři 😂teď už s tím nic nenadelam ve 22tt😂ale já se už těším na malinký miminecko,kluci jsou už všichni školou povinni a už je to jiné.a můžu říct že pro mě je tohle tehu taky náročné,už dva měsíce jsem na neschopence,skrz věčné špinění a bolení břicha a už mě do práce ani nepustí.doma tak nějak vše zvládám.nechapu jak jsem u toho třetího mohla jezdit na kole až skoro do konce těhotenství 😊
@Veveruska 2019 taky si občas říkám jak jsem mohla zvládat u předchozích těhotenství tolik věcí. Ale podle mě dost dělá i věk, přece jenom člověk nemládne
, a samozřejmě s každým dalším dítkem je těch povinností a všeho o něco víc.
@tezi no to asi je pravda.prvni ditko jsem čekala v 21,teď už je mi o 15 víc a přijdu si v tom těhotenství strašně unavená, nepoužitelná ![]()