Videochůvička

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7041
27.8.11 13:22

videochůvička

Zajímalo by mě, zda existuje nějaká spolehlivá video-chůvička, která mi bude fungovat, když nechám dítě ve 2patře a sama půjdu na zahradu? Tzn. překážky zdi,okna…
Ve starších diskuzích se doporučuje od TopCom. Je ještě nějaká taková spolehlivá, třeba i cenově níže? Ještě jsem koukala na Emgeton mimi5, co na ni říkáte?
Děkuji za rady a tipy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Hodaka
27.8.11 13:27

Mám tu Emgeton mimi5 a spokojená jsem, mám dost velký byt, spoustu dveří a zdí, funguje dobře.Ale když jsme měli s holkama sraz tak v penzionu blbla, možná proto že tam těch chůviček bylo hodně :nevim: podle mě je lepší vyzkoušet, ono každá zeď je jiná a jinak ruší.

• Citovat
  • Upravit
trdlisek
4.11.11 09:38

emgeton mimi5

ahojte, mam doma emgeton mimi5 a vzdy, kdyz se sepne obraz, nebo to necham bezet bez obrazu pouze na zvuj, je strasne slyset sum. je to spatna chuva, nebo to dela tento typ chuvicek bezne?? diky moc za odpovedi

• Citovat
  • Upravit
2
26.11.11 22:32
saphire píše:
Zajímalo by mě, zda existuje nějaká spolehlivá video-chůvička, která mi bude fungovat, když nechám dítě ve 2patře a sama půjdu na zahradu? Tzn. překážky zdi,okna…
Ve starších diskuzích se doporučuje od TopCom. Je ještě nějaká taková spolehlivá, třeba i cenově níže? Ještě jsem koukala na Emgeton mimi5, co na ni říkáte?
Děkuji za rady a tipy :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
26.11.11 22:36

ahoj,jsem tu poprvé,tak nevím jak to tu chodí,ale chci reagovat na videochůvičky.Sice nemám tu značku,o které píšete,ale jednu chůvičku jsem si koupila přes bazoš,původně pochází z Německa.My ji koupili od paní tady z česka,ale nebyl nám přiložen návod,tak bych se chtěla zeptat,kdo s tím má zkušenost zda by mě neporadil jak s ní manipulovat,díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí