Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj všem,
stará chůvička dosloužila a já se poohlížím po nové, synovi je 27 měsíců, pokojík má v patře, navíc brzy se k němu v pokojíku připojí bráška, tak přemýšlím o videochůvičce,
abych měla přehled, co se děje. Zaujala mě možnost koupit pouze kameru a dítko sledovat na telefonu či PC, máte s tím někdo zkušenost?
Ahoj, kamarádka to používá na psa, když je sám doma a je s tím víc než spokojená. Jediný problém je, že obě zařízení musíš mít připojené na wifi, aby to fungovalo bez problému (na 3g se to prý seká), což je doma bez problému. Má doma zapnutý iPad a sleduje ho po telefonu. Navíc to podle mě vyjde i možná levněji ![]()
@warrat Wi-fi doma mám, psa mám tedy také, ale ten se hlídá sám
právě jestli to jde bez iPadu, tahle vymoženost mě nějak minula
stačí mi, když to půjde přes comp, ten mám i v přízemí a je zapnutý vlastně non-stop, ten telefon není nutnost, beztak bych barák neopustila ![]()
Já mám Mac a na tom jsi jde koupit software, který se jmenuje baby monitor a stojí 6 Euro. Pro PC je třeba tohle:
http://www.windowsphone.com/…521edb6b5119
ale vůbec s tím nemám zkušenost. Co se týče telefonu půjde to určitě, protože dneska mají všechny telefony své „obchody“ s aplikacemi a tam něco najdeš na 100% ![]()