Videochůvička v telefonu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
35029
9.9.14 22:11

Videochůvička v telefonu

Ahoj všem,
stará chůvička dosloužila a já se poohlížím po nové, synovi je 27 měsíců, pokojík má v patře, navíc brzy se k němu v pokojíku připojí bráška, tak přemýšlím o videochůvičce,
abych měla přehled, co se děje. Zaujala mě možnost koupit pouze kameru a dítko sledovat na telefonu či PC, máte s tím někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18
9.9.14 22:42

Ahoj, kamarádka to používá na psa, když je sám doma a je s tím víc než spokojená. Jediný problém je, že obě zařízení musíš mít připojené na wifi, aby to fungovalo bez problému (na 3g se to prý seká), což je doma bez problému. Má doma zapnutý iPad a sleduje ho po telefonu. Navíc to podle mě vyjde i možná levněji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
10.9.14 08:21

@warrat Wi-fi doma mám, psa mám tedy také, ale ten se hlídá sám :mrgreen: právě jestli to jde bez iPadu, tahle vymoženost mě nějak minula :mrgreen: stačí mi, když to půjde přes comp, ten mám i v přízemí a je zapnutý vlastně non-stop, ten telefon není nutnost, beztak bych barák neopustila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
10.9.14 09:30

Já mám Mac a na tom jsi jde koupit software, který se jmenuje baby monitor a stojí 6 Euro. Pro PC je třeba tohle:

http://www.windowsphone.com/…521edb6b5119

ale vůbec s tím nemám zkušenost. Co se týče telefonu půjde to určitě, protože dneska mají všechny telefony své „obchody“ s aplikacemi a tam něco najdeš na 100% :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
10.9.14 11:59

Mrknu na to, díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie