Vidíte je tam?

11
6.2.11 11:37

Vidíte je tam?

Ahoj maminky ,snažilky a těhulky.Mám na vás obrovskou proabičku,rok a půl se snažíme s manželem o mimino.Tento měsíc jsem brala clostilbegyt,pak mi pichli pregnyl a měli jsme se snažit.Dnes jsem první den spoždění.Testy jsem si dělala před 2 dny,včera a vůůůůbec nic se mi neobjevilo.A dnes najednou KUK a 2 čárky,doufám,že ji tam uvidíte,nemáme moc kvalitní foťák..Jen nevím po jaké době se tam objevila,protože jsem ráno čekala chvilku a když jsem nic neviděla,tak jsem se vrátila do postele a ted jdu di skřínky a nemůžu věřit svým očím!!!Myslíte,že to je těhu?Poslední dva dny se mi tam neobjevilo vůůůbec nic.Jo a po pregnylu jsem 15 dní,což je asi vyloučené,že by to byl on.Prosím napište mi,potřebovala bych slyšet názor někoho ještě jiného.Mooooooc děkuji všem :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3641
6.2.11 11:38

Je to hrozně malé, vyfotit blíííž :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3641
6.2.11 11:39

Po zvětšení tam vidím rozmázlého ducha, ale po zvětšení je fotka tak čtverečkovaná, že si nejsem jistá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
6.2.11 11:39

taky vidím že nic nevidím, jak je to prťavé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
6.2.11 11:42

Vidíte je ?

Ahoj maminky ,snažilky a těhulky.Mám na vás obrovskou proabičku,rok a půl se snažíme s manželem o mimino.Tento měsíc jsem brala clostilbegyt,pak mi pichli pregnyl a měli jsme se snažit.Dnes jsem první den spoždění.Testy jsem si dělala před 2 dny,včera a vůůůůbec nic se mi neobjevilo.A dnes najednou KUK a 2 čárky,doufám,že ji tam uvidíte,nemáme moc kvalitní foťák..Jen nevím po jaké době se tam objevila,protože jsem ráno čekala chvilku a když jsem nic neviděla,tak jsem se vrátila do postele a ted jdu di skřínky a nemůžu věřit svým očím!!!Myslíte,že to je těhu?Poslední dva dny se mi tam neobjevilo vůůůbec nic.Jo a po pregnylu jsem 15 dní,což je asi vyloučené,že by to byl on.Prosím napište mi,potřebovala bych slyšet názor někoho ještě jiného.Mooooooc děkuji všem :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
6.2.11 11:44

Nojo náš foták je trošku pozadu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3641
6.2.11 11:44

Pořád nevidím, to chce vyfotit makrem, takhle z dálky to fakt nevidím, možná mám na to špatnej monitor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
6.2.11 11:45

ahoj, kolko dni si po ovulacii a aky je to test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
6.2.11 11:47

Ahojky,jsem cca 15-16 dní po ovulaci,měla jsem ji vyvolanou Pregnylem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451

je to hodně rozmazaný a nevidím tam nic…teda jako druhou čáru myslím, jestli těho jsi, udělej si test za 3 dny a budeš to mít jistý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2243

Moc malé :-( nic nevidím:-( ale moc přeju ať jsou // :kytka: chtělo by to přiblížit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
6.2.11 11:48

A test to je Gravitest 12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
6.2.11 11:50

Je to strašně zdálky a rozmazané. Zkus dát jinou fotku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
6.2.11 11:51

Já druhou vidím :-), ale pro jistotu si udělěj zítra další nebo zajdi na gyn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
6.2.11 11:51

Nene monitorem to určitě neeení,to je spíš tím naším foťákem,zkusím za 2 dny a třeba už to pujde vidět lépe :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí