Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, tak jsem si udělala testíky 3. Dva byly od mamatestu a druhý od jiné firmy. Na třetím je nejslabší čárka a je dělaná večer. na fotce není. 3 a půl roků se snažíme a zcela zbytečně, tak mě to dneska překvapilo. Beru proveru na upravení ms a ms mi chodí pravidelně na den. Dneska tři dny spoždění, tak jsem se ráno testla a ono to tam je. Vidíte to taky?? BT je už 6 den nad 37. Ovulaci jsem měla kolem 25. Mám ji hrozně pozdě. Co si o tom myslíte?? Nemůže to bejt falešně pozitivní. Jsem nervozni hrozně si to přeju. Děkuju za odpovědi
Veliká gratulace
![]()
Jestli se BT drží a těhu test taky ukazuje těhu, no tak to je jasný ![]()
Držím pěsti, aby vše dobře dopadlo ![]()
Já si nemyslím,že by mamatest kecal,mě to přijde pozitivní a přeji,aby jsi těhotná byla,asi bych si došla ještě na krev
Ahojik, já mám jít příští úterý na běžnou kontrolu, tak mu to řeknu a uvidím. Ale jsou tam viď?? Já tomu nemůžu furt uvěřit 3 a půl roku snažení a že by se to povedlo???
Ahojik, já se obávám že je to falešně pozitivní. Že to může zkreslovat ta provera na upravení ms. Nevím hrozně se obávám. Tak bych si to už přála a moooc.
fakt?? Myslíš si, že jsem těhu??? Tomu furt nemůžu uvěřit. Vůbec. Mám strach, že je to falešně pozitivní, když mi jinej test ukazal ještě slabší čárku, ale ten byl dělanej večer. Ach jo
budou to nervy ale budeš muset počkat co na to doktor, podle obrázku vypadá test jasně pozitivní, ale víc tady nevykoumáme
moc ti držím palce aby se zadařilo ![]()
S takhle krásnýma čárkama si nemyslím, že je falešně pozitivní
To bývají mnohem slabší čárečky. A jestli jsi ho dělala jednou v jinou dobu, tak je to jasný vysvětlení rozdílnosti čárky
Gratuluju ![]()
Fakt?? Jahůdko ty jsi mě potěšila
zkusím zítra další a uvidíme, no právě mě došlo, že ten třetí je prostě dělaný večer, čárka tam je,ale slabá, ale je prostě dělaný večer. Ten ráno je silnější a odpoledne nejsilnější. Tak uvidím zítra, jestli tam ráno bude tak to asi vypadá na těhu. Já se snad zblázním ![]()
Ahoj, no snad jo. Dneska ráno, další test a další dvě čárky, tak už to vypadá že tam je
. Já se z toho zlbázním. Fakt jsem to už nečekala, po 3 a půl letech
huráááá a děkuji za podporu ![]()